🍒 Черешката на тортата - нов сезон 🍒

• 78 115
  • 841
  •   24
Отговори
# 825
  • София
Пореден участник, който не умее да готви. И така три седмици поред. Само Мая готвеше.
Много се смях на Грозденка и баба в кухнята. Все едно гледах комедийно шоу.
Готвене НУЛА, но като посрещане и изживяване мисля, че и се получи.
Напълно заслужено Ванката спечели!
Другата седмица мисля, че ще е финална за сезона. Реално имахме 2 пресни седмици + 2 седмици, които са снимани по-рано, но не са излъчвани. И така ще си запълнят Януари месец. Но дали ще е така ще видим още в понеделник - дали ще оценяват до 10 или до 20 точки.
Другата седмица мисля, че ще е най-интересната, защото очаквам готвене от Сапунджиева (в ИВ готвеше та пушек се вдигаше) и Ивелина (все пак участва в Хелс Кичън и то в редовен отбор, а не в звездния).

# 826
Другата седмица мисля, че ще е финална за сезона.
Другата седмица мисля, че ще е най-интересната, защото очаквам готвене от Сапунджиева (в ИВ готвеше та пушек се вдигаше) и Ивелина (все пак участва в Хелс Кичън и то в редовен отбор, а не в звездния).

Февруари започва Хелс Кичън, така че другата седмица най-вероятно ще е последната на Черешката, да. А Сапунджиева всички в ИВ я хвалеха как готви, така че аз също очаквам да видим нещо добро. Дано да покаже нещо ново и интересно.

# 827
Грозденка толкова много се натиска да се хареса на публиката и да стане голяма инфлуенсърка (чак и подкаст направи със сестра си...), все участва в реалити формати, ама все нещо не й е както трябва и остава неразбрана 😁...
За съжаление и тук се провали, и то с гръм и трясък. Очаквах повече, имайки предвид колко много злоба сееше по Айлин (сигурно много й завижда), а се справи много по-зле от нея.
Иван не го харесвам, заради държанието към жена му в Един за друг, но тук се справи добре и той беше единствения, който заслужаваше да спечели.

# 828
Добре че Манчев показа готина рецепта та малко нещо имаше и кулинарно. Иначе комедийният сериал продължава - полюлеят, контактът излязъл наполовина от стената /но отдолу се вижда пак - познайте червена стена/, пластмасовото шише за ракия с ЧЕРВЕНА капачка, смях с трагичен привкус вече. И това вероятно беше най-добрата къща от махалата. Но пък самочувствие до небето.

# 829
А, най добрата. Какви къщи има в някои цигански махали или села с основно ромско население, ум да ти зайде. Тая къща беше посредствена.

# 830
На мен ми е интересно защо изобщо е направена тази кухня, като  не е предвидена вода.  Не видях да има изводи за смесител.

# 831
И аз на това се зачудих. Мивка има, а извод за вода няма. Странна работа.

# 832
А, най добрата. Какви къщи има в някои цигански махали или села с основно ромско население, ум да ти зайде. Тая къща беше посредствена.
Посредствена меко казано, беше тотал щета и пълен кич!

# 833
Следващата седмица ще гледам заради Сапунджиева и Раду. И двамата ги харесвам от ИВ. Сапунджиева мисля, че готви добре, поне в Игрите беше така, все нещо им правеше на останалите. А за Раду се надявам да покаже нещо по-специфично от молдовската кухня. Той има и хотел, може там да се проведе съберинката, а е и много амбициозен. Другите участници не съм ги гледала, дано да бъде интересно. Изминалата седмица не беше ужасно зле, но малко ми беше като че ли гледаме "сеир", то май и това е била целта, готвене почти нямаше.

# 834
Аз на Грозденка съм й гледала чат-пат някои истории в тик ток и имам спомен да е разправяла, че в Германия са работили в заведение за бърза храна със сестра й и майка им. Учудена съм да твърди, че никога не е готвила. Тя сигурно тоалетните е чистила там. Или забравя какво е лъгала.

# 835
И Ивелина ще готви, предполага се.. Все пак идва от Xелс Китчън. Вече за Раду и Виктор...се съмнявам, може би някой ше помага. Но да не ги подценявам отсега.

# 836
Аз на Грозденка съм й гледала чат-пат някои истории в тик ток и имам спомен да е разправяла, че в Германия са работили в заведение за бърза храна със сестра й и майка им. Учудена съм да твърди, че никога не е готвила. Тя сигурно тоалетните е чистила там. Или забравя какво е лъгала.
Тя каза, от 15 годишна работила. Работата й била да мие чинии...то аслъ какво ли друго може да работи Грозденка! 🤣

# 837
Февруари започва Хелс Кичън, така че другата седмица най-вероятно ще е последната на Черешката, да.
Другата седмица мисля, че ще е финална за сезона.
Не, няма да е последната. Има още да участват Дънди, Черната Златка, Александра Гърдева и др., които бяха в анонса за сезона, имаше кадри с тяx.
А Xeлс Китчън започва през февруари, но никъде не е казано, че това е непременно 3 февруари. В темата "Xeлс Китчън" пише, че ще е от 17 февруари (макар че и в това няма нищо сигурно). Самите телевизии също се си променят плановете в последния момент, за да си подливат вода с конкуренцията.

# 838
“Ергенът “ май ще започва на 17ти , та нищо чудно да е тогава.

# 839
Снощи какво сложи Манчев в соса за пастата?
Чери домати, пармезан, олио? и нещо друго май имаше?

Общи условия

Активация на акаунт