🍒 Черешката на тортата - нов сезон 🍒

• 79 127
  • 847
  •   18
Отговори
# 840
  • Варна
Чери в масло, босилек и пармезан.

# 841
Ей това ми предизвика слюноотделяне. Бързо, енергийно и вкусно.Шефа си е шеф!

# 842
Мисля, че първо запържи лук, след това гъби, чери, наля сметана и бульон. Върна месото в тигана, сложи капак и доготви за ...... /не помня точно - 5/10 мин., мисля че зависи и от степента на сготвяне на месото/.

# 843
  • Варна
Е, не. Свинското запържи в олио, овкусено само със сол и ч.пипер, извади го, в същия тиган сложи масло, лук, гъби, сметана, чеснова паста и малко бульон, върна месото. В др.тиган соса, описах по-горе, пастата свари отделно и при сервиз събра всичко и ръсна едро нарязан магдазоз.

Последна редакция: сб, 24 яну 2026, 16:22 от Пеева

# 844
Обаче Манчев беше доста мазен с Айлин, чак зехтин капеше. Ако беше някоя друга, дето едно сирене не може да нареже или направи елементарен десерт, щеше да я съсипе... Но понеже приятеля й е мангизлия и ходят всяка вечер по ресторанти, та току-виж и при него се отбили, я пощади Joy

# 845
  • София
Изобщо не ми направи такова впечатление. Той на всички в края на готвенето казва по нещо хубаво. В Черешката по принцип не канят някакви страшни бедняци и по тази логика трябва да се мазни на абсолютно всички.
Идеята на предаването не е да има брутален хейт. Затова се грижат Хелс китчън и компания.

# 846
Три млади момичета, а готвеха за пръв път. Елементарни неща не знаеха как се правят. Мъжете бяха по-добре от тях. Не знам тъжно ли е, смешно ли е или нещо обичайно вече. Не бях впечатлена от ничие меню и възможности, но може би заради питката на Ванката бих избрала неговата вечеря. Заслужено спечели, но то при такава конкуренция... Най-приятна ми беше Кристи.

# 847
Честно казано, не мога да разбера дали не ги е срам трите мърли! Толкова ли не могат да се подготвят и да се представят с нещо или си мислят, че щом те присъстват, са толкова интересни, че могат и да не готвят. Грозденка удари дъното! Не мога да разбера такава неадекватност - да тръгнеш с оператор с камера да пазаруваш и да питаш по улицата къде е плод зеленчука. За продължението изобщо няма да говоря. Представям си, ако Кралев беше видял приготвянето на менюто, дали щеше да хапне. Или Кристи, която реши, че щом гъбите изглеждат чисти, без пръст по тях, може и са си спести миенето. Не ми е ясно защо канят и показват такива и какво рекламират! Доколкото виждам - пълно невежество и лигня!

Общи условия

Активация на акаунт