🍒 Черешката на тортата - нов сезон 🍒

• 101 544
  • 1 081
  •   63
Отговори
# 1 035
  • ту тук, ту там
Не е точно така. Той преди е казвал, че се казва РадУ, но в България е познато името РАдо и като е дошъл тук така е било по-лесно за всички. Свикнал си е и няма против и двете обръщения. Сам си се представя и по двата начина.
Ами не е вярно това.
https://woman.bg/article/2025010508110009855

# 1 036
  • София
Не е точно така. Той преди е казвал, че се казва РадУ, но в България е познато името РАдо и като е дошъл тук така е било по-лесно за всички. Свикнал си е и няма против и двете обръщения. Сам си се представя и по двата начина.
Ами не е вярно това.
https://woman.bg/article/2025010508110009855
Явно грешката е моя, въпреки че съм почти сигурна, че го е разказвал по друг начин.

# 1 037
Нещо не се справи толкова Деската.  То не бе помощ от сестра, консултации с готвач. Раду си остава топ засега

# 1 038
Деси ме изненадва приятно. Добре се справя засега.
Допълвам: По-добре да ползваш помощ от шеф готвач - онлайн, отколкото да се щураш из кухнята и да повтаряш как не можеш да готвиш.
А за помощта от Кака, то и Цецо помагаше на Ники😃

Последна редакция: чт, 29 яну 2026, 20:38 от MoSt new

# 1 039
Мисля, че Деси се справи перфектно. Браво!

# 1 040
Нещо не се справи толкова Деската.  То не бе помощ от сестра, консултации с готвач. Раду си остава топ засега

Много добре се справи даже Деси, кой знае каква помощ не е получила.. Но пък много интересно, апетитно и богато меню подготви. Браво!

Последна редакция: чт, 29 яну 2026, 20:45 от SHE_IS

# 1 041
Е оставете ме да си имам мнение поне де Grinning

# 1 042
Тази седмица много ми харесва енергията,атмосферата и участниците. Няма простотия,чалга,злоба и заяждания.
Всеки готви според възможностите и опита си.

А Деси май ще стане фаворит,браво!

# 1 043
  • София
Доста амбициозно меню, което не е за всеки. Направи някои незначителни грешки, но си личи, че е готвач и то перфекционист. Като цяло се справи много добре. Хубаво меню и добре сготвено. Харесаха ми и ръкавиците и чистотата в кухнята. Сестра и помагаше по-скоро със сортиране, белене и т.н. Не и със самото готвене. Просто с твърде много неща се зае и нямаше да и стигне времето.
Жалко само, че този Виктор е там и е яко криндж с него и лигавщините му за шоуто как се ''влюбил'' в Деси.

# 1 044
  • Euskal Herria
Виктор и Ивелина са... Що не се съберат двамката, лика-прилика са си.

# 1 045
А тази хубавица Ивелина защо е с тези ръкавици, по време на вечерята? Да не е английската Кралица? 😄

# 1 046
  • София
Ивелина набива суджук, каза че й бил любим, а на нейната вечеря нямаше такива екстри...
На Виктор не му обръщам внимание на баналните свалки, личи си че е постановка за пред аудиторията..
Добре се справи Сапунджиева и аз бих хапнала от нейното меню, защото и аз правя такива неща..

# 1 047
Ще гледам утре, но ви чета. След лигнята на Яница ММ беше в потрес и заяви това предаване повече да не се пуска по време на вечеря. 🤣 Не ме учудва представянето на Сапунджиева. Очаквах страхотно да сготви, защото е казвала, че го прави отдавна, тъй като има изисквания към храната, която яде.

# 1 048
  • София
Определено се справи много добре. Личи, че прекарва много време в кухнята и го прави с кеф. Виктор все едно е 4-ти клас, доста противен и досаден. Ивелина освен, че има високо самочувствие, но и е злобна.
Изненадата грам не ми хареса.

# 1 049
Тези упражнения от изненадата са напълно излишни. На пълен стомах и пили алкохол....
А "Хубавицата с ръкавиците" спечели 😆

Общи условия

Активация на акаунт