🍒 Черешката на тортата - нов сезон 🍒

• 123 228
  • 1 270
  •   36
Отговори
# 1 185
Танците бяха като роботи, танцуващи на забавен кананс. Операторът явно беше много впечатлен от задните части на Атижа, та доста отблизо ни ги показваше. Давид беше ошашавен и не го чух да говори.

# 1 186
От ден на ден, всякаквите риалити формати от зле, по-зле. Чак от чужбина идват, каква чест. По-добре там да си стоят и правят кариера, но очевидно не им се получава. Домакинята и приятелките Божана и Атижа, решиха тук да стават известни. Трагедия.
Изпуснала съм танците.

# 1 187
А на мен ми е любопитно какви бяха парфюмите-подаръци, защото гостите ги харесаха.То май беше един и същи парфюм за всички, явно унисекс, поне кутиите пред Наталия и Давид бяха еднакви, доколкото видях.

# 1 188
  • Пловдив
Пу-пу! Изкарах си акъла от тая Ати някаква си там Close Грам ме може да пее...

# 1 189
Тия явно са събирани от 4 километър. Само белгийчето се чуди къде са го сложили. Не съм гледала 100 гривни и ИВ та тия образи не ги познавам. Затова съм така втрещена.

# 1 190
  • София
Мисля, че тази седмица добре са ги подбрали - все хаховци, но си прекарват весело, което пък е целта. Само на Тома му стана доста неудобно от намеците на Кака, но може само това да е било. Давид и той не беше съвсем наясно къде е попаднал, но най-вероятно му трябва време да се отпусне.
Певицата виеше като койот към луната и защо имаше невключен микрофон не разбрах. Надявам се, че никой няма да ми направи такава изненада.
Иначе ми се стори, че добре си хапнаха гостите. Дали Ивоне е готвила сама или не, нямам идея, но е било вкусно.

# 1 191
Тази има смях, като на онези зловещи кукли от филмите на ужасите...Scream

Че тя и физиономията и е психарска...
И говоренето ,и държанието също.

# 1 192
Много зловеща тази Наталия,докато с останалите се забавляваме, Наталия е като от хорър комедия.

# 1 193
Тази седмица ще роди гениални изрази  😂 днешният израз е: “ - Този карфиол прилича на ухото ти. Вече като ям карфиол ще се сещам за теб” 😂😂😂😂

Манчев тая седмица ги е събирал с конкурс

# 1 194
  • Бургас
Ооо,не е само за карфиола-уши!
Имаше и ,,чеп...банани,, ,, скилидки лук,,....

# 1 195
Наталка в ИВ се търпеше донякъде /за нас, гледащите/, но как са се чувствали останалите участници в отборите, където тя беше, не знам. По цял ден....Изпитание на Волята май е било.

А този Давид с какво е известен и къде е участвал? Гледала съм Ивоне в 2 епизода на Брадъра, ОГ не съм, харесва ми Тома, поне за сега. Май и за нас тази седмица ще бъде изпитание. -:)

# 1 196
  • София
Давид е победител в последния Биг Брадър от мин.година.

# 1 197
Добре,че е Тома, да спаси седмицата. Че другата баластра не става . Най-много и тука да избутат Давидето Joy

# 1 198
Само на мен ли ми се стори, че Атиджа пя фалшиво? И на каква музика танцуваха, че аз нищо не чух? 🤔

# 1 199
Не виждам с какво точно Тома ще спаси седмицата. Седи и мълчи, притеснява се, че Ивоне го закача. От всички той беше най-незабележим. Съмнявам се и че е някаква хала в кухнята. Вечерта на Ивоне ми хареса. Не знам дали тя готви или със помощ, не съм наясно дали готви с био продукти или с най-вредните, но създаде някаква приятна атмосфера, погрижи се и за постната Наталия. Иьненадата във вид на Атиджа не беше сполучлива, можеше поне да пусне някой плейбек, а не да вие на изключен микрофон. Дубайските парфюми спасиха положението - аз лично бих се зарадвала на такъв подарък.
Наталия съм я гледала в ИВ. Отначало ме шокира, след това видях какъв силен дух има и ми стана симпатична. В нейното племе отначало се чудеха как да я изхвърлят, но им беше тъжно, когато си тръгна. Давид също е колоритен образ.
Мимо Гарсия и Тома бяха по-скучни, ще видим как ще минат техните вечери.

Общи условия

Активация на акаунт