🍒 Черешката на тортата - нов сезон 🍒

• 122 294
  • 1 265
  •   39
Отговори
# 1 200
И пак по-добре да мълчи отколкото да се киска, като пъпеш на амфетамини или да ръси умнотии, като чеп банани .

# 1 201
А този Давид с какво е известен и къде е участвал?
Спечели Биг Брадър преди 2 месеца
Само на мен ли ми се стори, че Атиджа пя фалшиво?
Нее. Даже доста фалшиво Wink (по-фалшиво и от Мона+Дара+Молец на Евровизия взети заедно)

# 1 202
  • София
Двамата мъже са ми тотално неизвестни, все едно са ги хванали от улицата за пълнеж и за мен ще си останат все така неизвестни и безинтересни..

# 1 203
Те са трима мъже по принцип (без да броим Ивонне). Кои двама?

# 1 204
  • София
Двамата неизвестни.... Давид е известен..

# 1 205
Е за някои явно не е. Преди 2 коментара отговориx на въпрос "А този Давид с какво е известен и къде е участвал?"
Иначе на мен всички са ми известни, защото гледам риалитита Wink
Давид мълча най-много. В неговата вечер може и да е по-бъбрив. Сигурно и с приятелката му ще приготвят нещо.

# 1 206
Да, в случая може би Давид мълча доста, явно не привлече вниманието на Ивоне. Понеже съм го гледала в ББ не го възприемам като мълчалив

# 1 207
  • София
Ако не друго тази седмица ще предизвика много коментари и комедийни шедьоври. 😀
Пъстра е компанията, но някак си ще се напаснат един с друг.
Като цяло Ивоне се справи в кухнята и като домакин. Менюто и обаче не ми хареса. Атижа - яко криндж. Не може и да пее. А е известна и печели не малко пари. Ето в такъв свят живеем.

# 1 208
Тия явно са събирани от 4 километър. Само белгийчето се чуди къде са го сложили. Не съм гледала 100 гривни и ИВ та тия образи не ги познавам. Затова съм така втрещена.
Aз само Ивайло познавам от тази седмичнит. Давид го знам, че е от последния брадър, но не го гледах това падение.
Верно са със жълта книжка компанията.

Кавърмата от вчера, веган десерта от вчера, за пред камерите много малко готвене.

# 1 209
Кой е Ивайло?

# 1 210
# 1 211
Да, в случая може би Давид мълча доста, явно не привлече вниманието на Ивоне. Понеже съм го гледала в ББ не го възприемам като мълчалив
За мен и Давид си е като останалити от псих. групата и не ми е никакъв мъж. Гледаше като слезнал от Марс. Тази седмица се надявам да е последната от сезона - сбирщайн на Манчев с нови и стари епизоди. Нема матрЯл вече за този формат и е време да го канселират.

# 1 212
Е все пак Давид е немец. За кратко време в БГ е научил що годе български и е само на 20г.Някои наши привички и изцепки са му непонятни. 🙂

# 1 213
  • София
Винаги съм мразела сексуалните смешки. Ако са от 18 годишни, някакси се приема. Като те тресат хормоните го разбирам. Но възрастна жена, нон стоп да говори и намеква за секс е гнусно. Толкова ли е загоряла.
Другата се хили и пръст да ѝ покажеш. Направо тази седмица е топа на випа. Както казва пилето от Монако.

# 1 214
Ужасна вечер беше, не ми харесва компанията, както и появилата се Божана-готвачка и онова недоразумение, изненадата, което грачеше...
 Няма да гледам тази седмица.

Общи условия

Активация на акаунт