🍒 Черешката на тортата - нов сезон 🍒

• 141 997
  • 1 522
  •   6
Отговори
# 1 485
Какви зеленчуци бяха за сърмите, видях само морковите, че вършех нещо с гръб към ТВ-то.
Това което видях - сложи моркови, краставички, гъби, топене сирене, май и чесънче добави. Начука пържолите, овкуси с чер пипер, сложи плънката и зави в зелев лист.

# 1 486
Добре се справи Дънди снощи. Мен  не ме подразни чак пък толкова театралниченето му, по-скоро облизването на лъжичката с майонезата и пак да бърка с нея.
Тази седмица най-антипатична ми е Златка. Ееее, много си повярва тая женица комплексирана.
Все е нащрек, някой да не я мине и да се представи по-добре от нея. И в Хелса показа много злоба. Не ми е приятна, ама хич!
Като цяло доста по-добър подбор на участници от предишните седмици.
Има и какво да се научи.

# 1 487
Според мен поне още един участник ще чукне 60 точки.
Даже 80. А  Дънди (въпреки досадната си логорея) се справи с готвенето далеч по-добре от участието си в Xeлс Китчън, там беше ... катастрофа, но компенсираше с "xумор" .

# 1 488
Аз по принцип харесвам Дънди, вечерята му снощи - също.

Сладкиша ме заинтригува, точно тогава гледах разсеяно, не разбрах какъв беше точно. Име или някаква рецепта дали може да се намери?

Златка и на мен ми се вижда посърнала, унила...

# 1 489
  • софия
Десертът е магически кейк. Не гледах внимателно и не знам дали точно това е неговата рецепта, но в анонса за участието му го пише.

# 1 490
Колко тактично замълча за боровинките....Той всъщност направи малиново кули

# 1 491
Дънди каза ,че десерта е “гето мажик”,вместо “гато”от френски🤪

# 1 492
  • Euskal Herria
Чоткин се конкурира с Дънди по говорене.

# 1 493
Този участник има доста психарски втренчен поглед и е в странна еуфория...чак съмнителна. Не ми харесва модата на "деконструираните" рецепти. Мусаката си е мусака, какви са тия изгъзици - рагу, картофи отделно на някакво пюре и течен сос отгоре. Това НЕ Е мусака!

# 1 494
Манчев за пореден път ме учудва с категоричността си. В случая индийското орехче. И аз бешамел без него не признавам. Обожавам го това индийско орехче. И канела  мога да ям с килограми, докато почна да кихам, хахаха,  и мн ми допадна като я сложи в сладоледа.  Що си мисля,  че хората имаме различни вкусове, и това,  което на него му не харесва, на друг да му е любимо.

# 1 495
Ако съм на гости, ще предпочета да опитам нещо по-интересно като деконструирана мусака. Обикновената си я правя вкъщи, нещо ново, сготвено от опитен готвач като Чоткин, би ме заинтригувало.

# 1 496
Аз също. Обикновена мусака всеки може да си я яде у дома. Той е професионалист и затова се очаква от него нещо различно. И вариацията на тиквеник също ми допада. А сладоледа смятам да си го направя. Ох всичко ми хареса. И амюз буша, дето ако го няма все едно не съм си взел душа по Дънди много ме развесели.

# 1 497
  • Пловдив
Хареса ми...
Ама що не се преоблече?

И Златка Close на масата го хвали, а зад кадър го хули.

# 1 498
Хареса ми...
Ама що не се преоблече?

И Златка Close на масата го хвали, а зад кадър го хули.

Тази е голямо зло. Даже по лицето си личи.
А домакинът наистина има психарски поглед..

# 1 499
Чоткин ми е абсолютен любимец от Хелса. Цялото ми семейство луднахме по него.

Общи условия

Активация на акаунт