🍒 Черешката на тортата - нов сезон 🍒

• 148 076
  • 1 632
  •   14
Отговори
# 1 590
Нямам идея коя е тази, не гледам Ергенът, но абсолютно цялото поведение е фалшименто с "ритуалчета".
Кой е ресторантът? Нека да остави готвачът да си приготви нещата, че е негледаема тази персона с лигавщините да реже тиква.

# 1 591
И отново тиква, аман. Дънди пак оригиналничи.

Ресторантът е на Докторски паметник, Анна нещо си май се казва. Веднъж бях там, не ме впечатли.

# 1 592
Барем една престилка да сложи Grinning

# 1 593
И отново тиква, аман. Дънди пак оригиналничи.
И отново некадърници в кухнята ...и  безкрайно лигавене.
А  този Дънди ми писва вече с простотиите си !
Както започна този сезон ,така и завършва.

Последна редакция: пт, 13 фев 2026, 20:39 от FBID100001745220325

# 1 594
  • Варна
Барем една престилка да сложи Grinning
И косата да си върже Confounded
Ихуу -миху ..голямо лигавене!
Златка изглежда потресаващо зле ,все едно не е  спала цяла нощ...

# 1 595
  • София
Ужасна лигла и някак разваля усещането от седмицата. Хубавото е, че професионалният готвач я напътства, а не й прави нещата.

# 1 596
  • София
Готви в професионална кухня под надзора и със съдействието на професионален шеф!?!...Вложила много любов в глазирането на морковите!?!   Манчо пък ги поощрява, нищо че по този начин и последния левак може да сготви... И ги посреща в ресторант..За липсата на престилка и веещите се космарлаци сте писали..От мен 2т., заради продуктите.

# 1 597
То не бе изследване на формата на марулите, цепене на тиква, любов към морковите, пък специално белене с любов ... вярно ще развали хубавата седмица.  Като се забрави и диалектът изскача

# 1 598
Ето доживяхте да видите Златка с друг цвят дрехи.
Роклето е баш за вечеря.
Изпуснах готвенето на Александра.

# 1 599
  • София
Алекс на колко години е? Понеже отбеляза колко добре изглежда на тези години. Аз ѝ давам около 40.

# 1 600
  • София
Златка защо толкова хейт хвърля? Алекс говори без нищо да казва, а това е толкова досадно.

# 1 601
Алекс на колко години е? Понеже отбеляза колко добре изглежда на тези години. Аз ѝ давам около 40.

38

# 1 602
Невероятно фалшива персона. С това лигавене и озъбване до откат(щото това не е усмивка) си мисли, че изглежда мила и позитивна. ОМГ!
Златка си има вид на мутреса, не знам колко е улегнала. На вид и аутфит си е същата.
На Дънди това му поведение е като защитна реакция, опит да бъде забелязан, че до преди отслабването е явно бил незабележим. Аз го харесвам.

# 1 603
Голяма панорама към деколтето на Златка

# 1 604
Ами Злати като не блещи с акъл, поне с балкон да впечатлява.

Общи условия

Активация на акаунт