🍒 Черешката на тортата - нов сезон 🍒

• 148 421
  • 1 633
  •   7
Отговори
# 1 620
Много добра седмица.
Видяхме истински готвачи. За мен Станислав заслужава плакета, но го дадоха на Дънди за да не се обидят другите.
Чоткин също се представи блестящо, въпреки разглобената мусака.

Александра е ужасно инфантилна. Наборките и скоро ще стават баби, тя се лигави като 16 годишна тинейджърка. И след като жилището и не е готово да не бе приемала, излагация става с това готвене в професионална кухня с професионален шеф да я напътства и пак забравиха аншоата. Иначе победител от ХК. Смях в залата.

Златка си е злобарка, цяла вечер побутва храната и остави чиниите пълни. От лицемерие даде 20 точки, вътрешно искаше да пореже Сашка.
Роклята и мисля е от колекцията пижамки на Светлана Гущерова. Smile

# 1 621
  • Пловдив
А какво разказа домакинята за някаква неуспешна връзка, с която помъдряла и т.н...или?

Какво ще кажете за кафето на Манчо? Манчини Joy

Последна редакция: сб, 14 фев 2026, 07:54 от mystic woman

# 1 622
Златка изглежда тъжна, някак недоволна и намръщена е. Не я следя по принцип дали е така или не.

Тази седмица мъжете се справиха по-добре. На мен ми хареса Станислав, ще пробвам някои от рецептите му. Хареса ми питката и лешниковата разядка. Не разбрах месото, което уви във фолио как го направи. Първо каза, че ще го вари. После го оваля в магданозната смес и каза, че ще го пече. Повече информация даде ли, детето тогава се размрънка и изпуснах? Трябва да го върна да видя.

В Инстаграм ми излезе Чоткин и приятелката му. Не знам коя е, гледам, че е участвала в Мастър Шеф. Това нещо дано не си го е причинила сама ...

Скрит текст:

# 1 623
За мен Дънди правилно спечели плакета. Единственият не- профи готвач от петорката, който се справи блестящо.
Чоткин с бг ястията, ама на масата гризини беше сложил и тойм не изглеждаха като да са деконструирана питка. Може и да готви добре, все пак е победител на неговия сезон, но нищо от предложеното не ме впечатли до степен да проявя интерес и да ми се дояде.
За Станислав писах- много ми хареса всичко, но и той е победител в неговия сезон. В това отношение нямаше равенство с останалите участници от звездните отбори. Златка няма как да се съревновава с другите, при положение, че е единствената с най- малко точки (но пък ще пие кафе, халал да ѝ е с нощницата), Гърдева е извън коментар въобще.
В резюме- от мен Дънди получава заслужено честито.

ПП. На Чоткин изгората беше участничка в ХК също, не в МШ.

# 1 624
  • София
Много е досадна Александра. Поредната психоложка. Станахме държавата на психолозите.

# 1 625
  • Sofia
В инстаграм видях,че Ивонето и Давид пак са се набутали в някакво тъпо онлайн предаване 😖

# 1 626
  • София
Александра Гърдева ме разочарова, че не ги покани у дома си. Само заради това нямаше как да спечели 10 точки за обстановката, но тази седмица като последна явно е била ларж седмицата. Или якото фалш.
А и не готвеше сама. Абсурдни 20 точки. Добре, че не спечели нищо.

Напълно логична и очаквана победа за Дънди.
1. Не е профи готвач, а се справи
2. Нямаше упреци за храната му
3. При двама профи готвачи и победители в Хелс Кичън да избереш единия ще е обида за другия

Като цяло много хубава седмица, най-добрата за сезона. Но и седмицата с Раду също беше добра.

Последна редакция: сб, 14 фев 2026, 10:05 от Diavolo

# 1 627
Александра Гърдева ме разочарова, че не ги покани у дома си. Само заради това нямаше как да спечели 10 точки за обстановката, но тази седмица като последна явно е била ларж седмицата. Или якото фалш.
А и не готвеше сама. Абсурдни 20 точки. Добре, че не спечели нищо.

Напълно логична и очакване победа за Дънди.
1. Не е профи готвач, а се справи
2. Нямаше упреци за храната му
3. При двама профи готвачи и победители в Хелс Кичън да избереш единия ще е обида за другия

Като цяло много хубава седмица, най-добрата за сезона. Но и седмицата с Раду също беше добра.

Същото си мислех и аз снощи докато гледах. Но между Чоткин и Станислав има голяма разлика в полза на вторият.

# 1 628
  • Fire & Blood ".... ако танцуваш с дракони трябва да очакваш да се изгориш" Джордж Р.Р. Мартин
Разбирам защо дадоха плакета точно на Дънди, така хем няма обидени, хем и той ще
може вече да се успокои, че си има. Златка не беше справедливо да е единствената с
по-малко точки, Гърдева за мен се справи много по-зле. Реално ако мога да избера
на коя вечеря да присъствам и да ям това ще е на Станислав, който е моят победител тази  седмица.

# 1 629
Знаете ли какво ми дойде на ум. Златунка дали от вечерята на Гърдева не се е позиционирала в кревата си със същата нощничка, с която беше на вечерята.
Иначе прекрасна седмица с чудни идеи на ястия.Дънди даваше свежест, готви прекрасно. Заслужена награда.

# 1 630
В инстаграм видях,че Ивонето и Давид пак са се набутали в някакво тъпо онлайн предаване 😖
Няма спасение от тея.

# 1 631
Хубава седмица, чудесни рецепти и добри готвачи! Нямаше никой, който вижда кухня за пръв път... Хубаво е ако има занапред такива екземпляри, да са по един на седмица, не повече.

Златито малко чернееше, но атмосферата беше положителна и приятна. Изненадите също бяха готини.
Добър завършек на сезона Simple Smile

Мъжете се представиха на ниво всички, много ми е трудно да определя кой беше по-по-най, но може би вечерята на Станислав ми изглежда най-вкусна и интересна. След него тази на Дънди. Чоткин ми е последен, не за друго, а защото десерта отстъпваше пред тези на останалите двама. А и по принцип тиквеник не обичам кой знае колко.

Хубаво е, че спечели Дънди, за да си има и той награда от кулинарно предаване Simple Smile

# 1 632
  • София
Днешният епизод го изгледах едвам едвам и с превъртания. Александра не е харесах в “Ергенът” нито тук я харесах. Лигава е, и има нещо което мн ме отблъсква в нея. Също така ми беше някак неприятно да я гледам как се натиска на Станислав. Няма лошо ако си го е харесала, но някак си в ефир ми идва малко множко.
...
Това с натискането на Станислав, сто на сто беше идея на продуцентите и затова някак си беше неестествено и увисна във въздуха.

# 1 633
Тази седмица беше удоволствие за гледане!Всички се справиха добре според мен,нямаше излишни скандали,всеки готвеше с желание,но единственото,което ми направи лошо впечатление,е че Алекс направи първо на Станислав коктейл….другото което е,че “подхвърляше” закачливи думи към него,които бяха излишни на зрителите,но Златка беше единствената жена,можеше да се опита да я предразположи…

Общи условия

Активация на акаунт