🍒 Черешката на тортата - нов сезон 🍒

• 177 214
  • 2 067
  •   14
Отговори
# 1 965
От намеците, предполагам нещо от типа - Кристина общата.

# 1 966
Не съм запозната с миналато на Кристина, но не говорите хубаво за нея

# 1 967
Аз само предположих, благодарение на написаното. Иначе не й знам миналото, а и не ме интересува.

# 1 968
И мен Манчев много ме по дразни как я хвалеше и все едно чак и се мазнвше. Не вярвам да е заради външния вид, лигата си е платила да изглежда опитна. Няма да се учудя и да спечели, нищо че нищо не сготви сама

# 1 969
Той е чужденец, а тя не говори много добър английски, така че вероятно не е разбрал капацитета ѝ.
То само като я видиш ти става ясно...няма нужда да говори! Joy

# 1 970
Той е чужденец, а тя не говори много добър английски, така че вероятно не е разбрал капацитета ѝ.

Е, то въпросният едва ли мисли, че срещу него седи индивид с интереси в сферата на математиката.

# 1 971

Е, то въпросният едва ли мисли, че срещу него седи индивид с интереси в сферата на математиката.
Може да е истинската любов Simple Smile

# 1 972
Сигурно е голяма любов, да. Взима му с намаление.
Чудя се дали да гледам, не я дишам

# 1 973
Стана ми любопитно, какъв е прякорът на Кристина Димитрова от младостта?
Заради напомпаните устни и вечно предизвикателното облекло... познай как й казваха. Тук няма да го пиша, че само бан ми липсва Grinning
Нейна си работа, но поне да не съди другите. Защото и тя не е света вода. Просто вече не е млада и не бръмчи толкова.  На синхроните си беше абсолютна злоба. Актьорчето и то се подиграваше във всеки синхрон, особено в първата част на епизода, когато беше готвенето и трябваше да се гадае къде ли ще ги посрещне Ана, какво ли ще готви... Да видим какво ще приготви самият той, великият актьор, чието име не знам и не съм го гледал никъде. На Кристина Димитрова почти всеки й знае песните. А и тя си е за това предаване, готви добре.
Краси Дунев беше с дъщеря си в "Игри на волята", такава бащина закрила и любов демонстративна... не бях виждал никъде. Все едно 5 годишно дете е щерка му. "Тати" това, "тати" онова.

# 1 974
Мен пък поведение и визия, каквито демонстрира К.Димитрова, ме подразниха много повече от Ана.
Естрадната динозавърка К.Димитрова през цялото време се държеше снизходително и кисело, и то само защото една млада жена събра погледите на мъжете. Шермин се е излагала стократно,но 65-годишната бивша "естрада" е комична....и грозновата.

# 1 975
Наистина както писа някой, т.нар. еврейски ритуали бяха бутафорни, чула, недоучла, най-малкото с тези гърди на преден план не се сяда на вечеря, абе пълна игнорантка. Иначе би било интересно да се представи подобна вечеря, която няма НИЩО общо със снощната безумица. Кухнята им е много вкусна, екзотична на моменти, спомням си Касиел Ноа Ашер прави такава, беше яко.
Ех, напомнихте ми за Хампарцумян като участва - за мен това е най-добрият участник евър - ерудиран, фин, с чувство за хумор. Само от едното готвене и пазарауване научих няколко неща, да не говорим, че къщата му беше страхотна, не новобогаташки лукс, а истинска класика и стил.

# 1 976
И аз съм запомнила гостуването на Левон.
Другото е първото на Камелия Воче, когато летя до Италия за продукти.
А, и третото- на Мегз с щраусовите яйца и бормашината. Joy

# 1 977
Е на Кулагин и Нора Недкова вечерите не помните ли?

# 1 978
Аз гледах клипчета с Нора и Кулагин... Направо падаш от простотия... Ама иначе ВИП

# 1 979
Менюто на Кристина Димитрова е несериозно. Пържени картофи с пържени кюфтета с шопска салата в ресторант. Очаквам келнер като пингвин да се появи и картинката ще е пълна.

Общи условия

Активация на акаунт