🍒 Черешката на тортата - нов сезон 🍒

• 182 509
  • 2 169
  •   14
Отговори
# 2 010
Педя човек лакът брада ли пее Joy

# 2 011
  • През девет планини в десета...
Излагациите стават все по големи

# 2 012
Шерминката доста вежлива и любезна. Даже говореше на “Вие” с Кристина Димитрова до средата на вечерята. Не се впечатли от основното, но не изкоментира нищо лошо. Да видим как ще е с оценките.

# 2 013
Боже тоалета на Кристина беше ужас...!
Пълен кич беше вечерята й, галерия, сервитьор, пържени кюфтета, мас...майко мила! 🤣

# 2 014
Дунев май го хвана алкохолчето. Актьорът е неприятно инфантилен.

# 2 015
Шерминката доста вежлива и любезна. Даже говореше на “Вие” с Кристина Димитрова до средата на вечерята. Не се впечатли от основното, но не изкоментира нищо лошо. Да видим как ще е с оценките.

Чудя ти се с какви очи гледаш и с какви сетива.
Прекъсваше Кристина през цялото време, за да се изтъкне.
Абе алллллооооууу, черешкитееее, дайте нещо свястно за гледане, че немам нерви бе!!!
Поне прецеждайте участниците, че не се издържа.

# 2 016
Да, умрял е някой в Канада да моли българи да останат там…. Яко преувеличава.
Мисля, че това е вярно. Не им са притрябвали на канадците нашите българи. Това е било за PR.
Бягат нашите звезди от хуманитарния строй. Това е удар по социализма.

# 2 017
Крисия , колкото дребна , толкова и гадничка .

Колкото и да е странно , в момента Шермин ми е много по приятна от нея .

Каква злоба , негативизъм и завист в това младо момиче .
Шока ми е в шок .

# 2 018
Малката Крисийка как реже с оценките! И то за втора вечер! Шермин даде 19 точки!
А в анонса за утре Йоана ли беше с Крисия? (на Мартин Елвиса гаджето)

# 2 019
  • София
Тази вечер няма да споменавам домакинята (казали сте преобладаващото, с което съм съгласен).
Обаче ще хвърля 5 евроцента на малкото Криси. Не е само, че е дете на маса на възрастни. Не ми харесва. С/без Н.Цолов - там нямам претенции. От промото се вижда, че готви нещо. Може и да успява в кухнята, но на Цолов из Монте Карлитата едва ли му е нужно готвено. Не ми допада каква е станала (щото съм с по-крехки впечатления от близкото минало). Няма как да го река за момиче на нейната възраст - но е нещо като парвеню в рокля. И без кой знае каква подплата дори за претенциите.
Ако си резюмирам предишния пост с други думи: независимо от възрастта (млади хищничета или стари чанти), много шерминки станаха на екрана. И се вайкаме за училището и книгите, които младите (не) четат...

# 2 020
Крисия сякаш насила са я завели там и накарали да участва. Злобничко същество.
Дунев, завалията, май единственсе забавлява искрено и от сърце.

А вие гледате ли "кулинарСКи шоОта"?

ПП- Не мисля, че това беше Йоана Елвисова.

# 2 021
Ами надувка и кифла си е Крисия, но смятам, че оценката и за храната беше максимално точна. Съжалявам, но да поднесеш кюфтета и картофи с мас и да се хвалиш като тийнка, че за първи път правиш крем карамел не заслужава повече точки. Много мразя, когато започнат лицемерно да дават само десетки на всичко. Иначе Крисия е самовлюбена и има вайб на mean girl. На нашите географски ширини това минава, но на запад е смешна и жалка. Вижте една Дуа Липа като поведение и държание и наш`та кифла взела се за кроасан.

# 2 022
Искрено се учудих на готвенето и менюто на Кристина. Много ясно си спомням френските и петлета...май със зеле ги готви и не останах с впечатление тогава, че е толкова зле в кухнята!
Явно е дошла да изтупа праха...и хич не й пука за готвенето....

# 2 023
Със сигурност не помня предишното участие на Димитрова, но ако се е справила сама с петлета, значи е добър кулинар.
Напълно съгласна с поста на Jess! Крисия оцени адекватно представянето.

Последна редакция: вт, 21 юли 2026, 22:20 от TuЛи

# 2 024
2018 е било, но не мога да намеря епизода...или се е измързеливила, или тогава е било нагласено! 😀

Общи условия

Активация на акаунт