🍒 Черешката на тортата - нов сезон 🍒

• 179 713
  • 2 122
  •   13
Отговори
# 2 040
Крисия сякаш насила са я завели там и накарали да участва. Злобничко същество.
Дунев, завалията, май единственсе забавлява искрено и от сърце.

А вие гледате ли "кулинарСКи шоОта"?

ПП- Не мисля, че това беше Йоана Елвисова.
Гледам. Точно снощи се опитах да си представя Шерминейтора при шеф Ангелов...

# 2 041
  • До морето
Не се напъвай много. Като нищо да я видиш още на есен.
Умират си да канят такива екземпляри навсякъде по предаванията.

# 2 042
“Добре ми е такааа”… 40 години едно и също. Друг хит има ли тази жена? (Без Орлин Горанов). Стари лаври от соца, ама претенции…
Не я помня, мисля, че я виждам за първи път.
Това, че я виждаш за първи път не значи, че не е популяна и даже много вървежна в годините назад, в които очевидно още не си била на родена. Не е ок някой да подценява популярни хора, само защото когато те са творили не са били родени. Виждаме новите "звезди" какво ниво и излъчване имат и могат само да дишат прахта на изпълнители като Кристина Д.  Има много популярни песни като самостоятелен изпълнител, но най-вече в дует с Орлин Горанов. Двамата имат едни от най-популаните песни в българската естрадна музика. Жалко е, че някои такива личности като остареят само и само да напомнят за себе си се съгласяват да участват в неподходящи предавания, което им носи негативи.

# 2 043
Как някой не знае кой е Никола Цолов.
Крисия си мисли, че е голяма работа. Като дете беше голяма работа, но сега не е, защото никой не знае нейните песни. Харесвах я като дете. Красиво и сладко дете беше. Славата като дете я развали. Никой чува за партньора й Димитър и другото момиченце Вики ли се казваше, която заместваше Крисия, когато отсъстваше, в шоуто на Слави в рубликата "Запознай се с малките".
Нали тази вечер ще изпее малка част от песента за детската планета. Няма го онзи детски глас, с който изпя тази песен.

# 2 044
Да, Кристина Димитрова е била една от популярните естрадни певици.
Но, защо трябва сега да участва в такива предавания, много олеква, излага се, не е на място...
Крисия е леко злобна, неприятна, но със някакво самочувствие, някакво отгоре?

# 2 045
По-напред се спомена за прякора на Кристина Димитрова от младините ѝ. Не знам защо не се спомена, при условие, че самата тя се хвалеше с него не в едно или две интервюта и предавания. Освен да има друг прякор, за който не знам?!? Аз знам, че са ѝ казвали Секси, ама причината не я помня Simple Smile)))

# 2 046
  • София
Да, Кристина Димитрова е била една от популярните естрадни певици.
Но, защо трябва сега да участва в такива предавания, много олеква, излага се, не е на място...
Крисия е леко злобна, неприятна, но със някакво самочувствие, някакво отгоре?
Самочувствие на гърба на Цолов. Колко от българските звездички могат да са на това място?
Скрит текст:

# 2 047
  • София
Аз пък мисля, че с материалът, който имаше се получи приятна вечер.
Изпълни си задачата да е спомени от детството храната и беше ок. Отпуснаха се, пяха.

# 2 048
Ако прякорът й е бил "Секси", то със сигурност е било, защото тя беше секси и доста мъже от онова време са я сънували и желали. Намеците в темата бяха за леко поведение и обиден прякор, та затова "да мълчала сега". За онова време беше мацка. Тя затова и толкова пъти се е омъжвала, търсена жена е била. Лошото на такива жени е, че отказват да приемат старостта и че идва друго, младо поколение, което ги измества. И тогава става нелепо.

# 2 049
Не беше секси прякора, свързан с френската любов беше, но тя наистина си беше секси и различна за времето си.

# 2 050
Честно казано, никога в моите очи не е била секси /във физиономията говоря/, в тяло да, слабичка беше. Но всеки път ми беше супер странно и смешно, като кажеше, че ѝ викали "секси", пък аз ѝ гледах физиономията, която не беше такава.
За друг прякор не съм чувала, а не съм малко момиче, а и не съм чувала за скандали около името ѝ.

# 2 051
По мои наблюдения на мъжете погледът стига само до гърдите, главата е без значение. По този повод да споделя. Излезе ми снимка във фейса от РД на Константин. Снимал се с някаква силно разголена, с голям бюст. И фотографът, със сигурност мъж, е отрязал на Константин главата. Joy Joy
Иначе и на мен не ми харесва в лице, но се обличаше секси, блондинка плюс това, вървежна е била. Бях дете, но съм я запомнила, различаваше се от масовката.

# 2 052
Да, Кристина Димитрова винаги е била смятана преди за секси жена. Тя и сега за 65 годишна изглежда доста добре.  И тя самата има такова самочувствие...в лицето не е красавица и според мен, но като имаш дълги крака кой ти гледа лицето.Grinning Нямам спомени за скандали около името ѝ или неприлични случки и поведение.

# 2 053
@Seisa, точно така Wink Ама рекох да не навлизам в подробности. А и не това е важно. Не се държа добре първата вечер. Нито на синхрони, нито по време на вечерята. Надменност и снизхождение през цялото време. А като дойде нейната вечер... първо не посреща вкъщи, второ не готвеше сама, трето самото меню беше тотал щета: мазни пържени кюфтета с картофи, пържени в свинска мас, прегорени бяxа и в чинията на Крисия, и в тази на Ана-Шермин. Десерт крем-карамел (клише), който пак не го приготви тя.
За жена с претенции... доста слабо представяне.

# 2 054
Колко точки получи Кристина?

Общи условия

Активация на акаунт