🍒 Черешката на тортата - нов сезон 🍒

• 197 717
  • 2 435
  •   18
Отговори
# 2 400
Помня смътно предишното  участие на Прея,  някакви дробчета прави, голям бъркоч беше. Сега се справи чудесно и то сама!
Професора отвя всички. Може би най-доброто представяне на някой участник от всички до сега. Или един от най-добрите, защото през годините имаше И много добри такива.
Девойката Атиджа щом се е хванала с бате Азо/както го нарича мой добър познат/, да няма грижи. Той знае как по скандален начин човек може да стане известен и ще я научи. Да, иначе се държи мило и възпитано.
Скрит текст:
Видях по-горе снимките и и все още недоумявам как е могла да си причини нещо такова.

# 2 401
Кристина според мен е непримирима с вулгарността в излъчването на Атижа.
Момичето е глуповато  и е мишена за критикарката Патрашкова.Тя направо изпитва непоносимост към Атижа и й личи.

# 2 402
Вулгарността излъчвана от Атидже ме отблъсква също толкова, колкото пластмасовото излъчване на Касабие.

Прея не е красавица, но е весела, позитивна, умна, интересна. Би ми било приятно да съм на една маса с нея, умее да е приятен събеседник без да натъртва егото си, както Патрашкова например. Сготви интересни неща, не се страхува да импровизира, супер готина двойка с мъжа си. Браво на Прея.

# 2 403
  • София
Другата седмица ще участват:
Милена Маркова - Маца
Поли Недкова
Димитър Донски
Антоан Петров - Анди
Станимир Гъмов

# 2 404
Очертава се добра седмица, макар че не знам кой е Анди и Донски. Но Маца и Гъмов са добро попадение.

# 2 405
  • София
Гъмов не участва ли за 15-ти път и той...

# 2 406
Гъмов и добро попадение, бляк.

# 2 407
Гъмов в предишно участие не ги ли води в кръчмата на Августин Попов, или се лъжа?
Тази седмица компанията е толкова ярко-крещящо-префърцунена, че сал един професорът не може да се намести в никое от прилагателните.
Прея на мен от край време ми е интересна и приятна като излъчване. Така, че ще преглътна косата. Мъжът ѝ е един от музикантите, които работят с Любо Киров.

# 2 408
Смях се като каза, че мислела мъжа си за чуженец, вместо обратното.
Смях се и когато съвсем не на място използваше потентен.

# 2 409
Отивам да търся коя е Поли Недкова, Димитър Донски и Анди

# 2 410
  • София
Анди не участва ли в един от сезоните на „Като две капки вода“?

# 2 411
Тази Енджи по-добре да не се беше показвала, капацитетът ѝ лъсна и е по-нисък дори и от този на Атижа.
Какво ѝ харесало в Африка? Отговор - компанията от богаташи. По физиономията на професора в този момент си пролича мнението му за фалшивата диетоложка. А като слушам какво меню е приготвила, оле мале...

# 2 412
Какво е това "пазаруване", една леличка носи едно, друга-друго, ааа, не ми харесва засега.

# 2 413
На Касабие всичко на крака и донесоха, дълбоко се съмнявам тя да е направила заготовките, направи показно за пред екрана и това е. За момента съм сигурна, че само професора и Прея си сготвиха всичко сами. Ще ми е интересно с това интернационално меню дали ще допадне на гостите.

# 2 414
Едновременното готвене на мидите и октопода ,мисля,че е голяма грешка.

Общи условия

Активация на акаунт