Февруарски снежинки 2026 - Тема 3 ❄️ 🍼

• 10 615
  • 466
  •   2
Отговори
# 465
Ааа, не са много родилите във февруарската тема, мисля, че повече сме чакащите.

При мен нещата са същите, никакви сигнали за раждане. Неделя е терминът ми. Гледам да не се напрягам. Уж се движа повече, доколкото мога, но болките тук и там започват, със стоенето права отоците в краката стават огромни, но помня, че с дъщеря ми имах страшни отоци накрая на бременността, явно и сега няма да се размина.
Утре съм на тонове, плюс проверка за разкритие, да видим какво ще каже АГ, притеснено ми е…

# 466
  • София
Моят термин е след 20 и няколко дни, така че изобщо не искам бебето да излиза.  Да изчака още две седмици, ако обича 😄.
Вече започнах да ставам два пъти през нощта, за да ходя до тоалетната, но хубавото е, че в повечето случаи съм като зомби и после лягам и заспивам. Затова пък сънувам някакви окачени неща, свързани с бебето.
Явно с умората ще се боря до края. 10 минути права и единият крак ми изтръпва, а ако не легна/седна ми, ще се свлека на земята. Така вече изобщо не излизам.
Вчера бях на тонове и на два пъти имаше спад под 140 буквално за 1-2 секунди, което ме притесни. АГ-то иска да ходя два пъти седмично, надявам се просто искам да ме наблюдава.

Illianaa, още веднъж ти благодаря за подробностите. Пишеш и звучиш толкова спокойно.

Общи условия

Активация на акаунт