Февруарски снежинки 2026 - Тема 3 ❄️ 🍼

• 12 482
  • 533
  •   2
Отговори
# 525
Чебурашка, успех! Дано всичко мине безпроблемно! На мен ритничетата в корема ми липсваха още същата вечер след секциото.

# 526
  • София

Чебурашка, стискам палци. Всичко ще мине идеално. Утре да се похвалиш с пухкаво бебче Simple Smile
И на мен тази бременност ми мина като миг, въпреки че си изживявах и хубавите, и лошите моменти на пълни обороти. Сутринта се бях сетила колко красиви ми се сториха ембриончетата при трансфера.

# 527
Успех и всичко ще е наред! Чакаме хубавите новини. Мен на 6-ти ще ме проверяват за разкритие, много ми е странно така да има насочена дата и предизвикване на раждане и то преди термин ти.
Странно ми е и чувство ви като знаете, че утре ще гушкате бебето (с насрочени операции)
Важното е всичко да е наред и да са добре и мама и бебето.

# 528
Аз доста гадно се чувствам момичета, не съм очаквала така да ме боли ужасно е, пия повече хапчета, но не виждам никакъв ефект, кото ме заболи ми се ходи и по голяма нужда (поне аз така си мисля) и като отида няма нищо, единствено ме успокоява топла вода на кръста, между краката ме боли адски, разчетох се в интернет и пише, че се разтагя и тялото се подготвя за раждане. Не знам, но лекарите казват, че нормално било. Едвам ходя, не мога почти нищо да правя иска ми се вече да свършат тези болки.. в четвъртък съм на тонове и след това вече ще чакам датата, ако изкарам до тогава разбира се. И на всичкото отгоре съм подута навсякъде, ръце крака лице всичко. И преди се подувах, но минаваше като си вдигна краката примерно, а сега не. И главоболието е страшно. Абеее какво да ви кажа с една дума ужас 😃 нека всичко мине наред при всички ❤️

# 529
Чебурашка, успех! Всичко да мине бързо, неусетно и после бързо да се възстановиш докато си гушкаш съкровището!

И на мен ми е странно, че наближава краят на бременността и скоро ще се гушкаме с малкия.. сюрреалистично ми е много...но последните дни даже ходенето ме мъчи, та отчасти нямам търпение и тялото ми да си е мое отново, сега вървя като на забавен каданс, притиска ме, тежи ми ниско долу, дишам като парен локомотив...

Stubborn, още малко! И на мен за всеки дискомфорт ми казват, че е нормално. Тялото си знае работата, аз това си повтарям. А и в някаква лекция бях чула, че тези дискомфорти също ни подготвят за раждането, когато ще е големият дискомфорт 😅

Днес като ме гледаха за разкритие, хич не ми беше приятно.. та се чудя на раждането как ще съм 😅

Иначе забравих да ви кажа, в 36+3 бебето е 3300-3400, не знам колко голямо бебе ще родя след две седмици, ако продължава така

# 530
Аз не помня с баткото да са ме проверявали за разкритие, и чета тук че хич не е приятно.... Чувала съм че и предизвиква раждане, не знам колко ще вярно. Амааа каквото-такова...
Като знам пред колко доктора съм се кикерчила(поне 9 различни доктора) и са ме гледали, а колко ме беше срам, явно всичко е до притръпване... Поне сега е жена АГ-то ми.

Чебурашка, успех! Всичко да мине бързо, неусетно и после бързо да се възстановиш докато си гушкаш съкровището!

И на мен ми е странно, че наближава краят на бременността и скоро ще се гушкаме с малкия.. сюрреалистично ми е много...но последните дни даже ходенето ме мъчи, та отчасти нямам търпение и тялото ми да си е мое отново, сега вървя като на забавен каданс, притиска ме, тежи ми ниско долу, дишам като парен локомотив...

Stubborn, още малко! И на мен за всеки дискомфорт ми казват, че е нормално. Тялото си знае работата, аз това си повтарям. А и в някаква лекция бях чула, че тези дискомфорти също ни подготвят за раждането, когато ще е големият дискомфорт 😅

Днес като ме гледаха за разкритие, хич не ми беше приятно.. та се чудя на раждането как ще съм 😅

Иначе забравих да ви кажа, в 36+3 бебето е 3300-3400, не знам колко голямо бебе ще родя след две седмици, ако продължава така

# 531
Аз не помня с баткото да са ме проверявали за разкритие, и чета тук че хич не е приятно.... Чувала съм че и предизвиква раждане, не знам колко ще вярно. Амааа каквото-такова...
Като знам пред колко доктора съм се кикерчила(поне 9 различни доктора) и са ме гледали, а колко ме беше срам, явно всичко е до притръпване... Поне сега е жена АГ-то ми.

Мен 2 пъти ме проверяваха за разкритие, първия път абсолютно нищо не усетих от моето АГ, втория път друг лекар беше и направо си ме заболя, много зависи лекаря как действа.

# 532
  • София
Stubborn, а АГ-то какво казва за оттоците и главоболието? Мен днес специално ме разпитваха за това. Още малко остана, но май сега е най-тегаво. Иначе май сега интензивно тялото се подготвя за раждането и вече всичко се подува, разтяга...

# 533
Stubborn, а АГ-то какво казва за оттоците и главоболието? Мен днес специално ме разпитваха за това. Още малко остана, но май сега е най-тегаво. Иначе май сега интензивно тялото се подготвя за раждането и вече всичко се подува, разтяга...
Казва, че всичко било нормално, вече било към края и нямало как да няма такива неща и култовата реплика "като родиш всичко ще се оправи" 😃

Общи условия

Активация на акаунт