Февруарски снежинки 2026 - Тема 3 ❄️ 🍼

• 11 761
  • 513
  •   3
Отговори
# 510
Нали задните води по-малко изтичат, а предните по-обилно. Сигурно при някои жени не се усеща/забелязва се по-трудно... не знам 😆с нощна превръзка като почнат контракциите предпазена ли си (като количество)?

Последна редакция: сб, 31 яну 2026, 22:30 от PippiParaguas

# 511
На мен снощи по това време ми се наложи да отида за преглед. Имах контракции на 10мин с продължителност по долу горе минута и 10сек. Обадих се на АГ, нямаше я в града и ме изпрати при дежурния лекар. Прегледаха ме, искаха да ме приемат за задържане, но аз отказах. Биха ми 2 инжекции въобще не попитах какви то ме болеше исках само да ми мине. И още докато изляза от болницата и всичко ме отпусна. Честно да ви кажа изплаших се да не ми кажат, че трябва да раждам веднага 😃 не бях подготвена някак 😃 а пък мъжа ми толкова спокоен все едно на разходка отидохме 😁 и ми увеличиха магнерота по 2 хапчета на 6 часа и коринфара 2 пъти на ден. Казаха ми тези дни ако продължи директно да отивам с багажа. Имам още 2 седмици предполагам ще ги изтикам някак.

# 512
Да допълня, че като се спукат водите се чува едно "пук" няма как да се сбърка. Не знам превръзката дали и колко ще предпази, и лигнин да се сложи сиг е ок. Аз не помня какво сложих докато се придвижа до родилното отделение, само помня че мнооого локвички правех там час два след приемането
Нали задните води по-малко изтичат, а предните по-обилно. Сигурно при някои жени не се усеща/забелязва се по-трудно... не знам 😆с нощна превръзка като почнат контракциите предпазена ли си (като количество)?

Последна редакция: нд, 01 фев 2026, 09:33 от Sunshine..@

# 513
A вие първите бебета кога си ги родихте? На термин, преди или след? Дълго или кратко раждане имахте?

Общи условия

Активация на акаунт