Февруарски снежинки 2026 - Тема 3 ❄️ 🍼

• 11 784
  • 515
  •   2
Отговори
# 510
Нали задните води по-малко изтичат, а предните по-обилно. Сигурно при някои жени не се усеща/забелязва се по-трудно... не знам 😆с нощна превръзка като почнат контракциите предпазена ли си (като количество)?

Последна редакция: сб, 31 яну 2026, 22:30 от PippiParaguas

# 511
На мен снощи по това време ми се наложи да отида за преглед. Имах контракции на 10мин с продължителност по долу горе минута и 10сек. Обадих се на АГ, нямаше я в града и ме изпрати при дежурния лекар. Прегледаха ме, искаха да ме приемат за задържане, но аз отказах. Биха ми 2 инжекции въобще не попитах какви то ме болеше исках само да ми мине. И още докато изляза от болницата и всичко ме отпусна. Честно да ви кажа изплаших се да не ми кажат, че трябва да раждам веднага 😃 не бях подготвена някак 😃 а пък мъжа ми толкова спокоен все едно на разходка отидохме 😁 и ми увеличиха магнерота по 2 хапчета на 6 часа и коринфара 2 пъти на ден. Казаха ми тези дни ако продължи директно да отивам с багажа. Имам още 2 седмици предполагам ще ги изтикам някак.

# 512
Да допълня, че като се спукат водите се чува едно "пук" няма как да се сбърка. Не знам превръзката дали и колко ще предпази, и лигнин да се сложи сиг е ок. Аз не помня какво сложих докато се придвижа до родилното отделение, само помня че мнооого локвички правех там час два след приемането
Нали задните води по-малко изтичат, а предните по-обилно. Сигурно при някои жени не се усеща/забелязва се по-трудно... не знам 😆с нощна превръзка като почнат контракциите предпазена ли си (като количество)?

Последна редакция: нд, 01 фев 2026, 09:33 от Sunshine..@

# 513
A вие първите бебета кога си ги родихте? На термин, преди или след? Дълго или кратко раждане имахте?

# 514
Аз 4 дни по рано от термина.
На фона на 10 см разкритие, спукани води и контракции на 10 Мин като отидох в родилното, мисля че дълго раждах - 5 часа.
A вие първите бебета кога си ги родихте? На термин, преди или след? Дълго или кратко раждане имахте?

# 515
Bobina898, и аз сякаш по-лесно се движа от преди.. не се задъхвам толкова, даже мъжът ми каза, че вече вървя с нормално темпо.. но видимо коремът не се е променил. Помня, че преди време една от вас беше казала, че видимо се вижда като бебето слезе надолу.. днес нищо не ме боли, нито ми опъва, та ще успея да се раздвижа надявам се. На курса много обясняваха как движението помага бебето да заеме оптимална позиция за раждане. Иначе и на топка седя, ама онзи ден направо имах лека мускулна треска на корема от люлеене на нея 😁

Sunshine, благодаря за обясненията за изтичане на водите! Аз почнах да стягам багажа, да е готов..че както имаме две седмици до индуцирането, да не тръгне по-рано 😅 нали влезеш ли в 9ти месец, може да родиш по всяко време

Общи условия

Активация на акаунт