Февруарски снежинки 2026 - Тема 3 ❄️ 🍼

• 7 718
  • 358
  •   3
Отговори
# 345
На нас ни говори за избор на име... Трудно ни е, и не може да стигнем до консенсус и определено трябва да изчака още бебето, поне докато уточним и изясним този детайл 😆 аз искам едно име, таткото друго... 🤷🏻‍♀️

Честито на всички нови мами 🌸
Да сте живи и здрави и вие, и бебетата!

Момичета, вие избрахте ли вече имена за вашите бебенца ?? Ние с таткото сме много затруднени 🫣
Казват, че като видиш бебенцето, името идва от раз.

# 346
Честито на всички нови мами 🌸
Да сте живи и здрави и вие, и бебетата!

Момичета, вие избрахте ли вече имена за вашите бебенца ?? Ние с таткото сме много затруднени 🫣
Казват, че като видиш бебенцето, името идва от раз.
Ние още отначалото го избрахме 😄 бяхме си казали ако е момче ще го кръстим на него ако е момиче на мен 😁 и той избра за момче а аз за момиче, не искахме да е кръстено на никой друг.

# 347
Още от началото се бяхме разбрали, ако е момиче той да измисли името, ако е момче - аз. Чакаме всеки момент момиченце и името го предложи той,  на мен ми хареса.🙂🥰

# 348
  • София
Аз се колебая между две. Даже пусках на ИИ да ми каже какво значат номерологично 😆 и това не помогна.

# 349
Мили момичета, нашата девойка също не дочака термин. На 12.01.26г. в 10.00ч се появи Николета, само 2.200кг. Все още сме в болницата, заради ниското и тегло, но всичко е наред.

Еха, започнаха щъркелите да се активизират Heart Eyes честито за бебе Николета!
Бързо да заякне, скоро да сте вкъщи и да се гушкате с малката принцеса! Heart Hug

И аз забелязах, че в последните дни имам моменти, в които съм раздразнителна и че има миризми, които не понасям. Не ми се гади от тях, но ме изнервят.

За името, уж сме избрали, обаче аз лично не съм уверена. Едното име го сънувах още преди да разбера, че съм бременна. Не държах на него, защото съзнателно не съм го искала и не съм го планирала да е точно то. Затова дадох свобода на близките да предлагат имена. Свекървата измисли друго име и уж казва, че не се налага да е нейното, но когато говорим да е това, което съм сънувала, се нацупва.
И точно това цупене ме дразни и ме отбива от името, което тя е харесала. Иначе то не е лошо и по принцип аз се съгласих в началото като го измисли.
Аз нищо не мога да "почувствам" като подходящо. С каката, когато избирахме името, и на двамата с татко й ни трепнаха сърчицата, и го решихме още месеци преди да се появи. Сега не знам какво искам, затова съм решила, че ще се казва както от съня ми само при едно условие - ако се появи в деня, в който има имен ден. Той се пада на 2 февруари, а термина ми е на 7 февруари.
Ако се роди преди или след 2 февруари, ще е с името, което свекървата иска.

# 350
Важното е на вас да ви харесва и да си звучи добре, тя може да иска мн неща.. с това тяхното цупене.. като бях бременна с баткото, мн ми се лигавеше и ме гледаше (искаш ли това да го наготвя, онова) но нищо не споменаваше за имена и като дойдоха в родилния дом в деня на раждането да ме видят и тя: хайде де кажете какво е името (не го бяхме коментирали с никого) като казахме, че е на двамата дядовци (повече на баща ми, но буквите на свекъра са същите само че разбъркани) се нацупи, спря да ми говори, да идва в родилния дом, на 1.1 ни изписаха (не ми честити нова година) дойде само на изписването, после не дойде на питката и като й се обадих да я видя защо я няма, заяви че трябвало било да е на нея кръстено... Второто мислех да е на нея, ако е момиче си бях харесала име, което мъжа ми сега предлага, но с годините много се изложи, много черни точки натрупа и няма вариант да е на нея.... Още повече както бях разказвала тук, през какво съм минала до сбъдване на мечтата ми... Въпросът е моят избор ли да е на мен, или на мъжа ми избора-на него... Sad
Баткото вчера ми вика: избрахте ли го вече ? Викам не... И в много тъпо така.. защото като дойде момента и не е решено... Какво правим? 🎁🤔🫤
Мили момичета, нашата девойка също не дочака термин. На 12.01.26г. в 10.00ч се появи Николета, само 2.200кг. Все още сме в болницата, заради ниското и тегло, но всичко е наред.

Еха, започнаха щъркелите да се активизират Heart Eyes честито за бебе Николета!
Бързо да заякне, скоро да сте вкъщи и да се гушкате с малката принцеса! Heart Hug

И аз забелязах, че в последните дни имам моменти, в които съм раздразнителна и че има миризми, които не понасям. Не ми се гади от тях, но ме изнервят.

За името, уж сме избрали, обаче аз лично не съм уверена. Едното име го сънувах още преди да разбера, че съм бременна. Не държах на него, защото съзнателно не съм го искала и не съм го планирала да е точно то. Затова дадох свобода на близките да предлагат имена. Свекървата измисли друго име и уж казва, че не се налага да е нейното, но когато говорим да е това, което съм сънувала, се нацупва.
И точно това цупене ме дразни и ме отбива от името, което тя е харесала. Иначе то не е лошо и по принцип аз се съгласих в началото като го измисли.
Аз нищо не мога да "почувствам" като подходящо. С каката, когато избирахме името, и на двамата с татко й ни трепнаха сърчицата, и го решихме още месеци преди да се появи. Сега не знам какво искам, затова съм решила, че ще се казва както от съня ми само при едно условие - ако се появи в деня, в който има имен ден. Той се пада на 2 февруари, а термина ми е на 7 февруари.
Ако се роди преди или след 2 февруари, ще е с името, което свекървата иска.

# 351
  • София
Здравейте, на 16.01 след спешно секцио и отлепена плацента се роди и нашето момче, в 35+4г.с , тежащо 2,550кг. 🩵😇 Терминът ми беше за 16.02 , но господинът е имал други планове.

# 352
Здравейте, на 16.01 след спешно секцио и отлепена плацента се роди и нашето момче, в 35+4г.с , тежащо 2,550кг. 🩵😇 Терминът ми беше за 16.02 , но господинът е имал други планове.

Честито бебче!! Нека бъде живо и здраво!😇 Бързо възстановяване на теб и всичко да е наред💕

# 353
  • София
Честито момченце! Да е жив и здрав, и разбира се, много послушен. Искал е да види мама по-рано.
Бързо да се възстановиш.

# 354
Честито бебче! Нека да е жив и здрав юнака! Бързо възстановяване на мама ❤️

# 355
Честита радост и от мен! Здрав, устремен и добър да е!
Бързо възстановяване!

# 356
Честито бебче !
Да сте живи и здрави!
Бързо възстановяване!

# 357
  • София
Благодаря, успешно раждане на всички и пухкави бебчета! 🥰

# 358
Ариел, честита рожба Hug да се гушкате вкъщи на уютничко и преживяното да е зад гърба ви!
Извинявам се за въпроса, със сигурност не ти е до това, но какви са признаците за отлепена плацента? Как се усеща, че нещо не е наред?

Общи условия

Активация на акаунт