Февруарски снежинки 2026 - Тема 3 ❄️ 🍼

• 7 415
  • 347
  •   3
Отговори
# 330
Ех, че хубава новина. Blush
Да е здрава и с много късмет! Heart Eyes
Бързо възстановяване на мама!

Момичета, днес в 17:23 се появи Елица 🧸
2,830 кг., избърза и не дочака датата си за секцио, но всичко за момента е наред.

# 331
Честита радост!!
Бързо възстановяване!
💓
2,830 кг., избърза и не дочака датата си за секцио, но всичко за момента е наред.

# 332

Честито! Heart Heart Eyes
Пожелавам ви вашата прекрасна Елица да бъде много здрава, много да я слушате, а тя да бъде гордостта на тате и радостта на мама! Joy

Бързо възстановяване!

# 333
Благодаря, момичета 💕
Всичко минава много бързо и се забравя и болка и притеснение. Този път бях доста по- притеснена от първото секцио, защото знаех кога и какво да очаквам.

# 334
Много много да ви е здрава ❤❤❤

# 335

Йееей, честито! Да ви е жива и здрава и заедно да сте много щастливи! 🤍

Бързо възстановяване и от мен 🌞

# 336
Мили момичета, нашата девойка също не дочака термин. На 12.01.26г. в 10.00ч се появи Николета, само 2.200кг. Все още сме в болницата, заради ниското и тегло, но всичко е наред.

# 337
  • София
Добре дошла на Николета! Бързо да се справя с предизвикателствата, да е много здрава и много щастлива!
А за теб бързо, бързо възстановяване.

Кога започнахме да се събираме в темата, ката дойдоха и първите бебчета 🥰🥰

# 338
Здрава и честита да е и Николета ! Упорита, смела и с късмет да е!
Аз вчера бях с някакви болки долу вдясно, минаха с лежане, но-шпа и бусколизин, днес от има няма 2 часа пак така на малки интервали, не е силна болката, като при цикъл, намества ли се, че вече му е тясно, подготвителни ли са, само гадая. Утре съм на тонове и при АГ, да изчака поне още седмица се надявам, да вляза поне в 36-та.

# 339
Йееее, честити бебчета!!! :* Момите ни в групата са нетърпвливи да презентират хубостта си Simple Smile . Козирог е страхотна зодия, да знаете!
Съншайн, аз също съм много докачлива! Аз май принципно съм обаче... Мисля, че вече събитието много наближава и това ме напряга и се отразява и в отношението ми към хората. Отделно, че и ми се гади от мирзми. Учудвам се, че сега в края. Аз влизам вече в 36-та седмица, тъй че да се появява и моето отроче, когато реши. Нали вече са доносени в тази семдица

# 340
BeLadylike, аз бях в 36+3. Доносена е, диша и се храни  самостоятелно, не е била в кувьоз.. Така че не се притеснявай.

# 341
Мили момичета, нашата девойка също не дочака термин. На 12.01.26г. в 10.00ч се появи Николета, само 2.200кг. Все още сме в болницата, заради ниското и тегло, но всичко е наред.
Честито! Нека да сте живи и здрави❤️

# 342
  • София
Доколко знам след 36-а се водят доносени, май и малко по-рано, едва ли е проблем.
Beladylike, и аз от няколко дни имам проблем с миризмите. Не е нещо гадно, по-скоро ми е странно.
Sunshine, стискам палци утре всичко да мине по мед и масло при АГ-то.

# 343
Аз днес съм точно 37+0 г.с. 🤯 След 2 седмици ми е секциото и се надявам да изчака до тогава 😄🤗

# 344
Честито на всички нови мами 🌸
Да сте живи и здрави и вие, и бебетата!

Момичета, вие избрахте ли вече имена за вашите бебенца ?? Ние с таткото сме много затруднени 🫣
Казват, че като видиш бебенцето, името идва от раз.

Общи условия

Активация на акаунт