Февруарски снежинки 2026 - Тема 3 ❄️ 🍼

• 6 457
  • 302
  •   4
Отговори
# 300
При мен Цикатридина свещички ги прибраха хемороидите

# 301
Здравейте момичета Simple Smile
два дни нямах възможност да влизам и тъкмо навакасах.

Stubbornh, за киселини на мен ми помага гелът на doppelherz. Винаги имам 1-2 в чантата, ако получа.

BeLadylike, и аз още кашлям, а карах грипа края на декември.. Също бях с брутална мускулна треска по едно време, сякаш съм била на тренировка... ужасно беше и те разбирам.. не траеше повече от седмица, но се усети по-дълго. Дано скоро да премине при теб!

Болничния за майчинство ми го издадоха ден преди да трябва да взезе в сила, казаха че ден по-рано можело. В МБАЛ Света София сестрата в единия кабинет за тонове ми го издаде, но по принцип се издавал от АГ (моят АГ ме прати при нея), трябваше да си нося личната амбулаторна карта, за да ми го издадат.

yellow_girl, съжалявам, това да те зареже така проследяващата накрая ми звучи ужасно.. надявам се, че не си се стресирала много! Има много жени, които сами решават да сменят АГ накрая, не е същото, но идеята ми е, че АГ-тата са свикнали и приемат родилки и накрая. Аз за сега съм доволна от д-р Кобаков в МБАЛ Света София - също съм ин витро, рискова бременност, даже при съмненията за срастване на плацентата с матката ме успокои, че няма страшно и че имаме варианти. Имам приятелки със секцио при него, много са доволни от отношение, зарастване, възстановяване, белегът бил доста малък. В същата болница от няколко души съм чувала добри мнения за д-р Лекова. Първо раждане ми е и не мога да препоръчам никой със сигурност. Стискам палци скоро да си намериш твоя лекар и да си спокойна!

# 302
Придружени с болка ли са тези хемороиди или ,само като подутина се усеща ?
При мен Цикатридина свещички ги прибраха хемороидите

Общи условия

Активация на акаунт