То “целта” на повечето неща от едно време и без това е спорна, като например повиването на крачетата прави, че да не са им криви краката, за къпане със сол(да не мирише потта) и мазане с мас(нямам идея защо); дори като мисля ми става лошо от “бабини” съвети.
Иначе за “повиване” взех антистрес пелени и даже сега май ще ги закарам на шивач да им сложат долу цип за да може да се отварят за смяна на памперса без да се разповива цялото бебе. Той рефлекса на Моро знам, че не всички бебета плаши та ще видим, за сега не съм взела и чувалче.
А всъщност идвам с въпроси.
За тези от вас, които пиете Магнерод и аспирин протект кога ви казаха да ги спрете?
Започнахте ли вече с подготовка на багаж за родилното? Аз ще раждам в държавната болница в Бургас и общо взето багажа е като за 10- дневна почивка 😅
Също, питат ли ви “какво да вземем за бебето”? Как отговаряте? Ние се подготвихме с всичко и ни останаха само неща, които ще ни потрябват евентуално, а не искам да трупаме ако няма нужда. Не искам да обидя никого, но пък нямаме нужда от дрехи примерно. Вие какво си “искате”?