Февруарски снежинки 2026 - Тема 3 ❄️ 🍼

• 12 846
  • 545
  •   2
Отговори
# 540
Момичета, днес в 7.50 ч. се роди Дария, 3340, 51 см. Отидох по спешност, защото ми се срещаха водите тази нощ в 2 и хоп, хоп, девойката излезе.
Операцията мина съвсем добри, може би най-неприятнота е ефектът от спиналната упойка и сега контракциите на матката, но се преживява
Честито, живи и здрави и бързо възстановяване ❤️

# 541
Честит Дар от живота!
Бъдете здрави, щастливи и бързо възстановяване на теб! ♥️
Момичета, днес в 7.50 ч. се роди Дария, 3340, 51 см. Отидох по спешност, защото ми се срещаха водите тази нощ в 2 и хоп, хоп, девойката излезе.
Операцията мина съвсем добри, може би най-неприятнота е ефектът от спиналната упойка и сега контракциите на матката, но се преживява

# 542
Честито на новородените бебоци, много да ви радват! На мамите по-скоро оправяне! ❤

# 543
Ехааа, чудесна новина !!! Честитооо и бързо възстановяване ! ❤️❤️❤️

# 544

Честито на новородените бебчета, да са живи и здрави, и бързо възстановяване на мамите Two Hearts
Чебурашка, успех и всичко да мине по план!
Yellow_girl, Rising_star - благодаря за съветите, гледам да се ангажирам с най-различни неща и се чувствам осезаемо по-добре!

# 545
Честито бебчета! Да са здрави, а на мамите бързо възстановяване!
Нас колелото ни завъртя.. малката май я хванаха колики, баткото е спрян за сега от градина, скучно му е, бащинството на ММ свърши.. но всичко е период и ще мине надявам се.

Общи условия

Активация на акаунт