Февруарски снежинки 2026 - Тема 3 ❄️ 🍼

• 14 677
  • 610
  •   9
Отговори
# 600
Честито на новите мами и кураж на тези, на които им предстои!
Виждам, че пишете за дрешките и минавам набързо. Аз съм в шок с колко малко дрехи ще си изгледам детето. Не съм купувала почти нищо, имам 3-4 ромпъра (памучни гащеризони с ританки, май така им е модерното име), няколко бодита и 2-3 панталона. Разбира се и чорапки, няколко жилетки и плетени терлички от майка ми. Но като цяло пускаме пералня през няколко дни, просто защото другите неща се изчерпват, ползвам бархетни кърпи и плътен тензух за попиване на дупето след миене (което при нас е около 10 пъти на ден). Често пишка по време на смяна на памперса, нищо че е момиче, пак намокря всичко 😅
Така че не се притеснявайте, колкото изперете, толкова. Имах само 2 дрешки newborn размер и въпреки, че се роди 48см, а те са за 56 вече ги прибрах и си поплаках, че не ѝ стават.
По-лесно е с една идея по-голям размер дрехи. Да облечеш дреха точно по мярка на гърчещо се бебе, което изпитва ужас от смяната на памперс е мъка.

# 601
Магнезия ми го спряха още в 36г.с.

Реално на тоновете винаги ми се засичакаха контракции, но не винаги ги усещах. В последните две седмици доста често си ме болеше корема ниско долу, като се разпространяваше и назад болката.

Въпреки че бебето не е голямо и раждането премина сравнително добре, все пак се наложи епизотомия, също така имам много вътрешни и външни шевове, изгубих доста кръв и ме шиха мнооого време, но в крайна сметка съм доволна, че и двете сме добре, а болката ще мине.

Мили момичета, на които им предстои нормално раждане, наистина няма място за паника и притеснение. Бъдете спокойни през цялото време, дишайте дълбоко и слушайте напътствията на екипа, всичко ще бъде наред! ❤️ Стискам палци и чакаме добрите новини! ❤️

# 602
  • София
Днес в 11:58 се роди Ева. “Малкото” бебе се роди с мерки 3230 грама, 49 см и научи майка си да няма повече предразсъдъци какво “трябва” да бъде раждането. Беше магично 🩷

# 603
Днес в 11:58 се роди Ева. “Малкото” бебе се роди с мерки 3230 грама, 49 см и научи майка си да няма повече предразсъдъци какво “трябва” да бъде раждането. Беше магично 🩷

Честито😍 живи и здрави да сте, изглеждате чудесно ❤️

# 604
AllegraA, честита да е Ева! Леле, прекрасни сте! Heart
Разкажи ни за раждането, когато имаш време и ти е до форума! Прекрасни първи дни с бебка ти желая!

# 605
  • София
Здрава и много щастлива да бъде Ева! И на мен ще ми бъде много интересно да разбера за водното раждане.

# 606
Ехааа прекрасни сте ! Честито бебче ! Здрави и щастливи бъдете ! ❤️❤️❤️

# 607
Лелее, какво преживяване е било! Честита Ева! ❤️

# 608
Хей, да се включа и аз и да се отбележа с бебе Симона- родена днес 9.02 в 13:54, 2820 гр, 49 см Simple Smile
Накратко викаха ме сутринта на тонове и преглед за разкритие, някакви контракции показаха тоновете, 5 см разкритие, викнаха ме в 12 за същото и в 12:15 ми взеха личната карта да ме приемат 😆 зачестиха контракциите, 13:54 се появи моята мечтана принцеса ! Бързо мина всичко, но не искам да чувам повече за раждания от моя милост де😆
Честито на всички нови бебета и стискам палци на останалите мами 2 в 1 🥰

# 609
AllegraA - лелееее прекрасни сте 🩷
Sunshine - супер, че толкова бързо е минало! Честито и на теб 🩷

Желая много здраве и щастие на новите мами и техните бебчета!

# 610
Честита радост !❤️Бързо възстановяване и гушкане с бебка !
Хей, да се включа и аз и да се отбележа с бебе Симона- родена днес 9.02 в 13:54, 2820 гр, 49 см Simple Smile
Накратко викаха ме сутринта на тонове и преглед за разкритие, някакви контракции показаха тоновете, 5 см разкритие, викнаха ме в 12 за същото и в 12:15 ми взеха личната карта да ме приемат 😆 зачестиха контракциите, 13:54 се появи моята мечтана принцеса ! Бързо мина всичко, но не искам да чувам повече за раждания от моя милост де😆
Честито на всички нови бебета и стискам палци на останалите мами 2 в 1 🥰

Общи условия

Активация на акаунт