Февруарски снежинки 2026 - Тема 3 ❄️ 🍼

• 13 948
  • 582
  •   1
Отговори
# 570
Честити нови бебенца, да са ви живи и здрави!

Yellow_girl, интересен разкзаз, благодаря ти! Интересно ми е, защо са те оставили с контракции преди секциото, казаха ли ти? Предполагам, за да не викат екип в 3 през нощта де, но се зачудих. А много болезнени ли бяха контракциите преди самата операция?

Sunshine..@, и твоето разкритие напредва! И аз съм така с неспането, още не мога да се окопитя, а съм будна от 9 часа и съм пила едно кафе ...

Diana_Alex, стискам палци бебчо да си седи на топло в корема ти още няколко седмици!

# 571
  • София
Мисля, че никой не искаше да прави спешно секцио в 3 през нощта и се надяваха да "изчакам", докато дойде сутрешната сменя. Реално ме оперираха част от дежурните и част от сутрешните. Боляха си контракциите, но не беше нещо супер страшно. Реално аз не преминах през целия път, но сутринта рано вече шийката беше изгладена напълно и решиха да действат.

# 572
Мисля, че никой не искаше да прави спешно секцио в 3 през нощта и се надяваха да "изчакам", докато дойде сутрешната сменя. Реално ме оперираха част от дежурните и част от сутрешните. Боляха си контракциите, но не беше нещо супер страшно. Реално аз не преминах през целия път, но сутринта рано вече шийката беше изгладена напълно и решиха да действат.

Да, и аз така предположих, но все пак ми беше интересно. Не знам дали си искала да минеш и по пътя на контракциите, но си изживяла и двете малко или много, така ми звучи. Много се радвам, че сте добре и че гадното раздвижване е минало! С всеки изминал ден, все по-добре ще си Heart

# 573
Някоя жена раждала ли е някога с индукция при преносване? Може ли да сподели как е протекло? Само с балон, или хапче, ако да кое е това хапче, какво ти вливат и как се усеща цялото нещо? Постоянно ли мониторират сърцето на бебето? В какъв случай те водят за спешно секцио?

Последна редакция: пт, 06 фев 2026, 17:27 от PippiParaguas

# 574
Аз се опитах да родя с индукция, при нула разкритие и 5-дневно преносване. Слагаха ми таблетки отдолу още от вечерта. После на сутринта ме преместиха в родилна зала, където следяха тоновете на бебето постоянно. Така и не се получи желаното разкритие, тоновете започнаха да падат и накрая даже нямаше време за спинална упойка. Направо ме приспаха централно и слава богу, извадиха малкия със спешно секцио.

# 575
Момичета, тези от вас които са минавали преглед за разкритие, след това имало ли е кървава слуз по салфетката като ходите до тоалетна? Добре, че едното момиче днес в мен, каза че предишния път прокървила и било нормално, а на мен нямаше кой да спомене. Е, каза също и че на предишните 2 проверки на същия ден е и родила(сега ще й е трето) амаа за това няма да се хващам. Някъде пише, че може да е тапата, не усетих болка, дисконфорт или неприятни усещане по време на прегледа, и пак 9часа по-късно сега се появи кърваво-кафява слуз по салфетката.

# 576
Момичета, тези от вас които са минавали преглед за разкритие, след това имало ли е кървава слуз по салфетката като ходите до тоалетна? Добре, че едното момиче днес в мен, каза че предишния път прокървила и било нормално, а на мен нямаше кой да спомене. Е, каза също и че на предишните 2 проверки на същия ден е и родила(сега ще й е трето) амаа за това няма да се хващам. Някъде пише, че може да е тапата, не усетих болка, дисконфорт или неприятни усещане по време на прегледа, и пак 9часа по-късно сега се появи кърваво-кафява слуз по салфетката.
До сега 3 пъти ме проверяваха за разкритие, но нито един път не ми се е случило. Спокойно може би е нормално, не се притеснявай

# 577
Благодаря!
До сега 3 пъти ме проверяваха за разкритие, но нито един път не ми се е случило. Спокойно може би е нормално, не се притеснявай

# 578
Sunshine, в сряда ме прегледаха за разкритие и докторът "ми помогна", защото нямах, днес получих кафяво зацапване, след което и слуз с малко кръв на салфетката.
След консултация с акушерка, каза че е напълно нормално. В момента съм 39+2 дни.

# 579
Благодаря, същото зацапване е и при мен.
Sunshine, в сряда ме прегледаха за разкритие и докторът "ми помогна", защото нямах, днес получих кафяво зацапване, след което и слуз с малко кръв на салфетката.
След консултация с акушерка, каза че е напълно нормално. В момента съм 39+2 дни.

# 580
Аз имах, стреснах се също доста, но четох, че е нормално.. не съм звъняла на доктора. Проверяваха ме на 3ти, още не съм родила 😁

# 581
Благодаря за този коментар! Имах нужда нещо такова да чуя/прочета. Емоция голяма е всичко! Важно е да има хубав финал! 🙏

Йеее, честити бебенца! 🤗🤗 Големи вълнения в групата и тепърва предстоят. С трепет влизам да прочета кой още е дал на света един малък-голям герой.
Силви, Димитър се е родил, както някой отгоре е отредил и душата му е пожелала извън плануваното. И аз често съм с очаквания...може би това е урок към нас точно за това- да се отърсим от тях по земния ни път. А пет дена след оперция да е добре майката, си е направо супер възстановяване 🤗

# 582
Честито на родилите момичета, са ви живи и здрави бебенцата!
 Да ви питам в крайна сметка как облякохте бебетата на изписването?

Общи условия

Активация на акаунт