МелоМа(да)ми 3

• 12 526
  • 304
  •   1
Отговори
# 105
Лора, браво!
За чудната работа те поздравявам с xandria, незнам някому дали са известни, но са прекрасни, мечтая на тях. Останалите също да се чувстват поздравени.
http://www.youtube.com/watch?v=WmjaefHG3Rg
Не ги бях слушала и съм направила грешка. Много ти благодаря, страхотно ми харесаха...   bouquet

# 106
  • СОФИЯ
Благодаря за превода момичета, Клипа ми подейства някак си особено- доста нестандартен и перфектно съчетан с мелодията ето защо исках да разбера какъв е текста който в крайна сметка напълно  ги допълни и много ми хареса  Peace

# 107
Благодаря за превода момичета, Клипа ми подейства някак си особено- доста нестандартен и перфектно съчетан с мелодията ето защо исках да разбера какъв е текста който в крайна сметка напълно  ги допълни и много ми хареса  Peace
За съжаление, нито аз съм майстор, нито българският може да си съперничи с английския... В оригинал текстът е прекрасен. Сега не си личи...  Simple Smile

# 108
  • СОФИЯ
За съжаление, нито аз съм майстор, нито българският може да си съперничи с английския... В оригинал текстът е прекрасен. Сега не си личи...  Simple Smile

Със сигурност е така . Когато ме накарат да преведа някоя песен от италиански проблема е същия - никога не звучи на български  така както звучи на италиански - чак ме хваща яд  smile3511

# 109
Със сигурност е така . Когато ме накарат да преведа някоя песен от италиански проблема е същия - никога не звучи на български  така както звучи на италиански - чак ме хваща яд  smile3511
Така е. Трябват си занимания и майсторлък за тая работа.
Италианският също ли превъзхожда българския лексално, Шуши?

# 110
  • СОФИЯ
ооо много - един необятен език в сравнение с българския
 Аз май скоро не съм ви досаждала с италианска музика

# 111
  • Mediterraneo

Аз не съм съгласна  Naughty Като филолог смело мога да твърдя, бе БЕ е много по- колоритен от испанския  Peace
Но това е друга тема, сори за спамчето  Embarassed

# 112
LidiS, много ме развесели поздрава ти  Laughing Много ти благодаря!

Лора, разкошен текст, благодаря ти за усилията.

А тази песен на xandria е много готина, не знаех групата, благодаря   bouquet

# 113
Лора, браво!
За чудната работа те поздравявам с xandria, незнам някому дали са известни, но са прекрасни, мечтая на тях. Останалите също да се чувстват поздравени.

http://www.youtube.com/watch?v=WmjaefHG3Rg
На мен са ми известни Mr. Green Даже крадох части от текста на Eversleeping едно време, когато се сваляхме с мъжа ми, да му пращам на смс-та Joy И той крадна нещо такова тогава, ама не помня какво вече Laughing
Ravenheart
Eversleeping
И най-любимата ми тяхна - Лъвицата - няма видео обаче, само песничка е...

# 114
  • СОФИЯ

Аз не съм съгласна  Naughty Като филолог смело мога да твърдя, бе БЕ е много по- колоритен от испанския  Peace
Но това е друга тема, сори за спамчето  Embarassed

За испанския не мога да твърдя нищо /не съм филолог/ но българския и сръбския със сигурност са по колоритни относно жаргона   bouquet

Добро утро момичета

# 115
Добро утро, красавици! Тази сутрин ме събуди един славей. Няма по-красив начин да започне денят. Пожелавам вашият да бъде много усмихнат!
Помните ли ги?

# 116
Лора, благодаря за превода! Hug
Дано да ти хареса това! Поздрав от Лиди!

# 117
  • СОФИЯ
Лора, благодаря за превода! Hug
Дано да ти хареса това! Поздрав от Лиди!

Аз не мога да го отворя  newsm78

# 118
shushi, отваря се. Песента е Бягство на Авеню. Ако имаш проблем, кажи.

# 119
  • СОФИЯ
shushi, отваря се. Песента е Бягство на Авеню. Ако имаш проблем, кажи.

Сега се отвори Явно днес нета ми прави шегички - сутринта пуснах една публикация по една тема и излезе само края , а именно това /  newsm78 / Много странно Харесвам тази песен на Авеню по този повод......

Общи условия

Активация на акаунт