Отговори
# 120
Честит рожден ден на Наги и от мен! Дано да ни зарадват с някоя снимка двете с Афи днес ❤️.
А докато чакаме ...

# 121
Честит рожден ден на Наги! Да ни е живо и здраво милото кученце! Все така да пази и бъде другарче на Афра! Много дълго да са заедно Simple Smile

# 122
Ново 20, във вторник щял да е АБИ. Да видим още колко пъти ще го сменят, че белким го нагласят. 😂

# 123
  • София
Средата на месеца 🤔

Парти има, Джем качва снимки, явно екипът на Бездомните е там

# 124
Официално е обявено вече - вторник, 13-ти януари.

Фраг

https://x.com/i/status/2006060080815362142

# 125
  • София
Официално е обявено вече - вторник, 13-ти януари.

Фраг

https://x.com/i/status/2006060080815362142

Хайде да им е на късмет 🍀🍀🍀🧿🧿🧿

Наги е при баба си, чакаме Афра на партито

# 126
Като гледам фрага ще са двойка Доан и Чаала. 😁

# 127
Ако трябва да съм честна, първият фраг ми хареса много повече. Дали заради повече сцени на Афи, дали заради по-мафиотските сцени сега ... не знам. За отношенията между главните не ми се гадае, така че просто ще изчакам да видя. Дали на мен ми харесва обаче няма толкова значение, надявам се на съседите да им е по вкуса и проекта да се задържи. Успех на Афи и Дирен! ❤️

# 128
  • Яко в Матрицата...

Ти ли все плака? Ти ли все страда?
И аз не можах да се усмихна в лъжливия свят.

- Извинете!
- Пардон!
- Животът ми се промени, когато бях на 17. Вече нямаш син на име Доган! По-добре Мелек да няма корени като мен, вместо да няма съвест като вас.
- Какво става? Кажи на шефа си, че сте препречили пътя на грешния човек.
- Ще стоиш далече от човека на име Бехрам.
- Аз съм Бехрам, новият съдружник на баща ти.
- Обясни ми ясно какъв ти е проблемът с този Ханджъоглу!
- Бъди моите очи и уши! Ако над Ханджъоглу птичка прелети, нека ние държим крилата ѝ.
- Ще чакаш, докато седнеш на трона на баща ми.
- Скоро няма ли да съм начело на семейството?
- Поверява ли се управлението на семейството на глупак като теб?
- Накрая няма ли ти или аз да влезем в затвора?
Ти си красив ангел...
- Може би никой няма да си ходи. Ти се върни, Доган!

Последна редакция: вт, 30 дек 2025, 21:12 от Reni 🧿

# 129
Рени, благодаря за превода!🌹

# 130
Рени, благодаря за превода.❤️

# 131
Рени, благодаря за превода!
Най-накрая имаме официална дата за АБИ 13.01.2026 г., хайде да й е на късмет на Афра. И какво новата двойка на дизи сезона май ще са Чаала и Доан. На там вървят нещата. Ей, турчолята си обичат такива глупости. Афра в разгара на кариерата си и баш сега на върха ще ми я сложат да играе любовни трепети, хайде да го наречем, с Кенан. Поредното младо момиче да го гаджосаме с мъж на годините на баща й. Страхотно, браво. Пак казвам, моите уважения към Кенан,но за всяко нещо си има време и място. Дано не го завъртят така. Няма да гледам Афра с голям мъж. Досега не съм и тепърва няма да го направя. Пък тя какво е харесала на тая роля е друг въпрос. Аз клоня към парите. А и според мен Афра не е имала право на избор. Пас съм за гледането на АБИ засега. Ще намеря друг начин да подкрепям Афра.

# 132
  • Яко в Матрицата...
Аа, недей така, Наде, страхотна двойка са, според мен. Той тъмен висок субект, тя крехко ангелоподобно същество... Екстра са си, баш както си обичат комшийките. Чакам първи епизод.

# 133
Рени, Joy Joy Joy - Добре ти се получи бъзика Joy

На мен лично ми се гади. На който му харесва и чака тази двойка, извинявам се,има нещо извратено в него.
Като гледам тази Лейля в Х е първа в списъка с извратените. Вече почна да ги шипва Доан и Чаала. Клипчета и гифчета с погледи,пипания и т.н. Fearful Scream Grin

# 134
  • Яко в Матрицата...
Наде, аз не се бъзикам...

https://x.com/birsenaltuntas1/status/2006082372052345189

Любовта ще е голяма и от пръв поглед, така пише Бирсенка.

Последна редакция: вт, 30 дек 2025, 21:41 от Reni 🧿

Общи условия

Активация на акаунт