Отговори
# 135
Рени, извинявай, не съм разбрала правилно.

Афра, само Афра Simple Smile

# 136
  • Яко в Матрицата...
Афра е много сладка Heart Eyes

# 137
Наде, аз не се бъзикам...

https://x.com/birsenaltuntas1/status/2006082372052345189

Любовта ще е голяма и от пръв поглед, така пише Бирсенка.

Плюхме я противната Бирса обаче пак ще излезе права. 🥴 Още имам стрес след като уцели за Синан и Дияр, че ще са новите половинки на СейФер.😷

# 138
  • София
На мен пък фрагът ми хареса. Рени, благодаря за превода Heart
Иначе Кенан баш 35 годишен ще го играе, така ще мажат възрастовата разлика. Все ми е тая вече, то банално стана да се коментира това. Дано сюжетът е интересен.

Афра за да се съгласи да играе шип с чичо си не е било само за пари, това си е лично нейна работа. Аз съм сигурна, че перфектно ще изиграе влюбена в него, тъкмо ще спре разни глупави коментари.

Въпреки това все още не вярвам да има любов там, но моето мнение обикновено е наобратно на това, което се показва 😜

Тези ще са ми много по-интересна двойка

Последна редакция: ср, 31 дек 2025, 01:05 от MysteryG

# 139
  • Яко в Матрицата...
На хорото Доган се хвана от дясната страна на Чаала, демек харесва я. Ай да видим дали и тя ще го хареса наистина. На мен ми се струва, че совите не са това, което ни карат да мислим за тях.

# 140
Уууу, Мистери, това и за мен ще бъде интересна двойка. Тук съм ок да са любовите отношения. Този изглежда симпатичен.
Иначе за Афра нямам съмнение, че ще изиграе всяка роля перфектно. Тя е неземен талант. Другаде и към други хора са моите забележки. Моето мнение е, че Афра не е имала право на избор. Но, каквото и да е тя ще се справи блестящо.
Повтарям Simple Smile

# 141
  • София
На хорото Доган се хвана от дясната страна на Чаала, демек харесва я. Ай да видим дали и тя ще го хареса наистина. На мен ми се струва, че совите не са това, което ни карат да мислим за тях.

И аз мисля, че тя ще играе игра, имаше го в описанието на героите. Тя все пак е комбина с героя на Дирен, а той отмъщава. То не пречи да я влюбят в последствие, но това ще зависи от рейтингите.

А кой гръмнаха, бащата ли? Нали Доан ще става глава на семейството, трябва нещо с бащата да стане.

# 142
  • Яко в Матрицата...
Навлизат в разни клишета, колко му е да гръмнат бащата...

# 143
Би било по-приемливо за мен,ако го извъртят Чаала да се прави и да използва Доан. А всъщност да няма нищо като чувства, каквито и да е, към него. Накрая да отмъщава само. Изненада, забих ти нож в гърба. На ти. Без това искам да видя Афра и в малко по лоша роля да играе. Да не е типичната добра героиня. По сложен образ.
Но вярно, че ОГМ могат всякак да го напишат и променят спрямо рейтинга. Тъй, че, трябва да очакваме неочакваното Simple Smile

# 144
Фрага ми хареса и нямам търпение за АБИ! ❤️🔥 Каквито и да ги пишат, главната двойка стоят много добре един до друг! И да ги влюбят, ще влюбят Доан и Чаала, а не Афра и Кенан, така че спокойно!
И за Мурат и Джемре ореваха всичко, че имат 20 години разлика, а им се получи и Рози и грехове е с доста добър рейтинг.

Последна редакция: ср, 31 дек 2025, 01:16 от Dichkata

# 145
Добър вечер  Hug Hug  Hug
Ехаааа ,имаме си трейлър и официална дата за започване на сериала ни -супер Hands Clap  Flowers Four Leaf Clover Tada
На мен трейлъра ми хареса . Ще има екшън и драма още от първи епизод .Лошия баща ще е наистина много лош ,а Доан ще се завърне уж за малко ,но ще остане за постоянно.А Афра е просто прекрасна във всеки един кадър от трейлъра,но най ми хареса на хорото и с черната рокля-жена та дрънка е нашето момиче .Heart
За сега все още не е ясно ,но ако Доан и Чаала са в романтични отношения еми  няма да съм в най-голям възторг ,ноооооо в крайна сметка в самата история измежду всички други случки,които се случват може да изглежда нормално и приемливо и една такава история  ,а може и гадната Бирсен само да пуска фишеци ,за да нагнетява напрежение преди старта на сериала така че ще видим в крайна сметка какво са ни приготвили от екипа.Но каквото и да е ,Афра със сигурност ще бъде страхотна и ще озарява историята с присъствието си. Simple Smile
Рени мерси за превода на трйлъра Kissing Heart
ЧРД на сладката Наги и да е жива и здрава , миличка и добричка и да продължава да бъде все такава всеотдайна приятелка на Афи и дано още дълги години да си бъдат двечките заедно. Simple Smile
На мен и ей този кадър ми хареса много.Чаала може би добре ще ги раздруса всичките от семейството и ще им влезе в мозъците и сърцата .Ще ми е много интересно да гледам Афра в тази и нова роля и да видя добра или лоша ще бъде ,ще отмъщава ли или ще се влюби и ще се промени . Thinking  Simple Smile

Последна редакция: ср, 31 дек 2025, 14:53 от Eny87

# 146
  • Яко в Матрицата...
Добро утро в последния ден на 2025! GrinningCoffee

Пожелавам ви само положителни емоции през новата 2026, най-вече в реала People DancerPeople DancerPeople Dancer

# 147
Весело посрещане на новата година и от мен, момичета!❤️ Заобиколени с любимите хора, изпълнете 2026-та с усмивки и я направите специална!

# 148
Здравейте, момичета!
Хубав ден пожелавам! Весело посрещане на новата година!

# 149
Весело посрещане на Новата година,момичета.Нека новата да бъде по-добра и по-успешна.Относно фрага.Не съм много във възторг.Невероятна Афра,блестяща от всякъде,позастаряващ "ерген",на когото даже и бойните сцени много вече не му подхождат.Дирен,отново в същото амплоа на мафиот,макар аз,лично да смятам,че може да изиграе от комична до трагична роля.Фрага,завръщането на доктора в родните земи ми напомни за сериала с Айбюке,хорото ми напомни за Морето,а бойните сцени за младите години на Кенан в сериала който и така не изгледах и не му запомних името.За сблъскването на двамата герои,голямо клише.Пожелавам много висок рейтинг.Искам да е успешен и Афра да е с поредния успешен проект.Не зная колко и докъде ще мога да му давам шанс на сериала.Аз,лично вече се уморих от герои,които са се измъкнали от диващината,постигнали са успехи на новото си място и изведнъж се връщат отново в блатото,само защото семейството си е останало с примитивното си мислене,битие и закостенели традиции.В момента гледам "Кралица на нощта" с Мурат Йълдъръм , Мерием Узерли и Бурак Дениз.Сериал от  2016 г.Никой от изброените не са ми особено от любимците,но сериала така ме увлече,че стана един от любимите ми.Добре,че е само 15 серии,защото е втория след Рибарчето,който ме накара да стоя по цели дни и нощи пред монитора за да го изгледам.И нека си припомним.

Общи условия

Активация на акаунт