Отговори
# 30
Чакайте да видим, ама на 35 го прилича 🤣

Той Мехмед каза и, че Ханде и Онур ще ги хванат по нова година. Много ми е интересно ще се сбъдне ли.

Шнура явно вече му е звъннал и го е информирал къде ще са с Ханде. 😄

# 31
Явно аз съм старомодна и не разбирам тези неща. Има хора, които обясняват, че Афра и Кенан стоят добре един до друг и си чакат любовната история. По тая логика защо да не сложат Афра и Дирен също да са в любовни отношения,ей така за драмата. Двама бащи или чичовци да се борят за младото гадже.
Стига, колкото и извратени да са съседите, всичко си има някакви граници. Не е нормално да се показват женитби и събирания на млади момичета с много по възрастни мъже,дори и фиктивни бракове.
Тези хора, които са ок с това да вземат да застанат до бащите си и да видят дали ще е ок да има романтични отношения.
Ако напишат нещо такова и мислят такива работи за Чаала и Доан, Афра и Кенан, аз съм аут и пас отвсякъде. Ще е жалко за Афра,че е харесала такава роля. А Кенан, жалко, че е решил да играе с млади гаджета. Не му отива на славата.
Аз пак си мрънкам Simple Smile Предпочитам да изкажа кошмарите си,за да не се сбъднат Grinning

# 32
Благодаря за новата къщичка Мистери! Да я изпишем с хубавини!🥰🦄❤️
Много ми хареса на мен фрага на АБИ! Нямам търпение вече! Харесва ми как стоят Афра и Кенан на екрана. За мен Доган ще си е на около 45-50 години.
Светли празници, момичета!🎄☃️🎁🎉

# 33
Който иска да харесва Кенан и Афра.
Аз обаче съм за Дирен и Афра. Извинявайте обаче са топа на топа. Погледнете ги само. Направо не ми се мисли какви ще ги сътворят Joy Опасна комбинация

# 34
Чакайте да видим, ама на 35 го прилича 🤣

Той Мехмед каза и, че Ханде и Онур ще ги хванат по нова година. Много ми е интересно ще се сбъдне ли.
Момичета, какви 35 😁😁🫣🫣🫣...изглежда си на 45-50 години, а колко ще го пишат е друг въпрос! Вече и първи теории при рускините...
Скрит текст:
Смятат, че бащата на Доан има нещо общо със състоянието на сестрата на Чаала.  Според мен и със смърттанародителите й. Интересно къде е Доан в цялатаработа

# 35
  • София
Като цяло отзивите са позитивни.

Аз за себи си знам, че ми е по-интересно да правя и чета теории. Вече започнаха из Х доста интересни неща.

Оо, Диче, тъкмо си писала. Ами виж как го представят във фрага, дрехите, походката, филтрите.

Аз също мисля, че някой ще се окаже, че е направил нещо много лошо на сестрата. На мен теорията, че тя всъщност е майка на Чаала много ми харесва.

# 36
Диче, мисля, че трябва да сложиш еднорога, ей така за късмет Simple Smile Моля те

Иначе и на мен ми харесва идеята сестрата на Чаала всъщност да е майка й.
От самото начало си мисля, че ще излезе,че някой от семейството на АБИ има пръст в смъртта на родителите на Чаала. Може това да е и случката, когато Доан официално се е отказал от семейството си. Дали героят на Дирен не отмъщава на семейството на Доан, заради сестрата на Чаала. В нея ли пишеше, че е влюбен отдавна? Или бъркам.
Ако сестрата на Чаала има вероятност да й е майка,дали няма да се окаже баща й бащата на Доан? Нещо лошо е направил и се е опитал да заличи следите си? Доан и Чаала да излязат брат и сестра.
Ако решат да пишат Доан и Чаала баща и дъщеря. Може да се окаже, че семейството нещо е направило да заличи случката и той да си мисли, че любимата му е умряла и да не знае,че има дете. И нещо тогава да се е отказал от семейството си.
Ако пишат Чаала и Доан в любовни отношения,е тогава не знам кой на кого какъв ще бъде. Да не играят накрая Афра и Дирен пак баща и дъщеря.
Много възможности има за интересен сценарий, дано съумеят да направят нещата правилно,да грабнат и задържат зрителя. Много успех да има Афра Simple Smile

# 37
  • София
А забелязахте ли, че май семейството на Доан само се прави на богато. Да не би да са пред фалит.

# 38
Мистери, много вероятно е. За мен семейството на Доан и те са някакви мафиоти. Или се занимават с нещо нелегално, забранено.
Може нещо родителите на Чаала да са видяли,да са станали свидетели и бащата на Доан да ги е очистил. Правейки го да изглежда като злополука.
Може да са били служители на семейството на Абито. Да са им дали Чаала да я отгледат като тяхно дете. Те нещо да са поискали и да са ги убили. Може героят на Дирен да се окаже, че знае повече отколкото казва и затова да иска и да я подтиква да отмъщава. Хем и за собствени цели.
Аз искам да видя една Чаала с две лица - добра и лоша.

# 39
Охааа.фрага много ми хареса Hands Clap
Мистери,Албенка  мерси ,че го донесохте Kissing Heart Kissing Heart
Рени  мерси за превода  Kissing Heart
Афра е супеееер ,Дирен и Кенан и те ми харесват както и останалите герои .Simple Smile
За дрехите на Доган ами аз не мисля ,че са чак пък толкова вече младежки ,съвсем нормални са си . Той е хирург ,води светски начин на живот ,живее в град ,да не е голям ,но все пак град,така че защо да не се облича с такива дрехи в ежедневието си Thinking За годините се надявам ,че ще си бъде или на своите си или айде най-много да свали до 45 години ,защото иначе ще си е смешно от всякъде.За отношенията между Чаала и Доган няма да гадая какви ще са ,чакам да ме изненадат от продукцията дано да е приятно. Hands Pray  Simple Smile

# 40
Ново 20, според Бирса АБИ го готвят за четвъртък.

# 41
Освен, че ще е в четвъртък  щял да почне на 1 януари 🤔...
Веднага, Надя🤗🤩

# 42
Диче, мерси за еднорога. 🥳

Малко е странно да започнат на 1-ви януари, защото хората още са настроени празнично или реанимират след купона.

# 43
Мистери, благодаря за новата тема.
Заглавната снимка ми хареса, защото е една от хубавите сцени на патроните. Неповторими.
Лайковете ми свършиха, но смятайте, че всички сте харесани.
За разлика от много приповдигнатото настроение от фрага, аз съм пас. Не ми харесват мафиотски сериали и май ще съм от тези които няма да му дам шанс, въпреки Афра. Нямам големи очаквания, въпреки многото суперлативи. Мое мнение разбира се.
Очаквам с нетърпение проекта на Мерт и се надявам поне от там да не съм разочарована.
Лека вечер момичета.
Желая ви прекрасни празнични дни.

# 44
Ако почне на първи Януари хахахаха,Афра ще ни е на късмет.
Дирен не го харесвам с брада. Мустаците ми отиваха много ,тука дали ще кма броеница. Тива много ми хареса в Х

Общи условия

Активация на акаунт