Отговори
# 45
  • София
Много странно решение би било четвъртък, особено ако тогава ще излъчват сериала с Айтач. Иначе явно вече бързат, защото започват от октомври и все нещо отлагаха. На екипа май се плаща на излъчен епизод, а хората работят близо 2 месеца вече.
Друго странно нещо, което четох тази вечер беше, че със стария екип Афра почти не е снимала, а с новия е почивала само два понеделника.
Сега се сетих, че и друго четох днес, но са слухове, а може и да не съм разбрала правилно. На 25-ти можело да пуснат трейлър на ББСО. Нали пуснаха и стори  "Coming soon ".

# 46
Честити празници,момичета.Аз за Бъдни вечер и Коледа изтеглих късата клечка,на работа съм,но на 30 и 31 почивам и това малко ме компенсира.Както и да е.На почиващите и празнуващи весело изкарване.Пийте по едно и за работещите.Узака и Морето малко паднаха в рейтингите,което ме навежда на мисълта,дали пък драгия турски зрител не се насити на екшън.В последните два епизода на Узака намалиха малко темпото и вкараха малко щастливи и леко комични сцени.Харесвам динамиката в едно дизи,но да не се прекалява с екшъна.По-скоро харесвам да има от всичко по-малко.В Морето започна да ми дотяга вече,че само Есме научи истината за дъщеря си.Нещо май зациклиха с развитието на героите и остана сал един екшън.Не ми харесва и това,че доктори които спасяват човешки животи,изведнъж  се оказват по-големи мафиоти и от мафиотите и вадят пистолети на поразия.Не съм запозната с филмите на Кенан,освен,че Езел така и не го изгледах и не ми е интересен,захванах се да гледам друг сериал с негово участие,даже и името му не помня,малко в стил агент 007,но и той нещо не ме грабна.Та съм малко скептично настроена за новия сериал.Дано тук добрия хирург не се превърне в жестокия отмъстител.

# 47
Добро утро, прекрасни момичета! 🫶
Мистери, тенкю за прекрасната тема! 🌹
Треят на АБИто ми хареса, а момичето ни е бомба! 🧿🔝🤍

# 48
Здравейте, момичета!😊

Време си е вече да пуснат и тийзъра на "Нищо няма да ни се случи", дано е тази седмица. 😎

# 49
Здравейте, момичета!
Пожелавам днес много светъл ден! Семейно и уютно да посрещнете Бъдни вечер!

# 50
Ecchorihts си завършват коледния календар с нашия сериал. Ще преведа само първите редове,че останалото е резюмето на Рибарче
В навечерието на Коледа сме и завършваме тазгодишния коледен календар с „Златното момче“, една от най-успешните турски драми на всички времена. . Направо ме върнаха 2022г. с този фраг. Ах,носталгия….
https://www.instagram.com/reel/DSpF7eTijQZ/?igsh=dXB4bWxrdzU4dGhx

# 51
Днес за Бъдни вечер слагам едни коледни Сейфер Simple Smile

# 52
Кампанията на феновете на Мерт за рождения му ден в подкрепа на Фондация "Надежда за деца с рак" продължава!👏👏👏

# 53
  • София
Арда се е присъединил към екипа на АБИ, той работеше и за Рибарчето

# 54
# 55
# 56
Весела Коледа, момичета!❤️ Освен хубави подаръци, пожелавам дядо Коледа да донесе на Вас и скъпите ви хора - здраве, щастие и много любов.

# 57
Честита Коледа, момичета!😘❤️😘

# 58
Честита Коледа, пожелавам от сърце здраве, мир, щастие, любов и споделени моменти с най-любимите ви хора! Hug

# 59
  • София
Весела Коледа на всички Hug

https://x.com/i/status/2003930193359184223

Общи условия

Активация на акаунт