Сега го погледнах третия, тя си губи паметта, а и май е 2 сезона. Ужс. Ако изскочи нещо текущо, иначе няма да ровя. 

Не заради днешния празник, това ми е първият изгледан китайски сериал и винаги ще има много специално място в сърцето ми.Бях се засилила и аз тогава за Till the end of the Moon, но по някакъв невероятен късмет разбрах какъв му е края, и се пренасочих. Нямах идея какво точно ще гледам, но случих и на актьори, и на герои, и на сюжет, и на музика
Като знам после на какви тъпотии съм попадала, ако не беше той, може би никога повече нямаше да погледна китайски сериал. 

Направо не успях да сглобя сетинга, а романтичната история беше предсказуема и не особено оригинална. Не сме много взискателни към сериалите, които гледаме съвместно с ММ, защото имаме различни вкусове и съвместното гледане го правим на половина заради сериала, наполовина да сме заедно /Честит св.Валентин
/. Харесва ни да има романтика, интересен сюжет с хепи енд, действието да се развива без излишно бавене, като в голям плюс са фентъзи елементите, хумора и бойните сцени, които са 2 в1 - екшън и красота...

Препоръчани теми