За любителите на корейски и китайски сериали – Тема 19

• 10 880
  • 542
  •   3
Отговори
# 510
Случайно да знаете дали има бг-превод на "The  double"? Нямам Телеграм и не го намирам при нашите групи. Възможно е  да търся по грешен начин...
Не знам това ли търсиш
https://dorama.land/dvoynik-2024

# 511
Този е.  Обаче да знаеш, Уин, че е доста драматичен, но пък добре направен.  Аз си мислех, че повечето го гледахме още докато се излъчваше.
Здравей winona,  The double го има преведен на бг в плейтуб под името Подмяната ( превода е на сакура тийм)

# 512
  • Русе
Да, Prinx, този е. Гледах го на руски, но има места, където ми останаха леко неясни или от бърза смяна на суб., или от липса на знания. Благодаря ти! Flowers Hibiscus

# 513
Днес започва Unveil: Jadewind с Bai Lu  и Wang Xing Yue.
Bai Lu ще го раздава следовател някакъв. Обещават убийства, конспирации ...
В трейлъра имаше и бойни сцени ... да видим, тя все по-различни роли има в последните сериали ...
В резюмето споменават жените от харема на династия Танг ... дали ще видим нещо интересно от техния живот?!
Дано се е получил смислен сериал без романтика ...

# 514
Дано се е получил смислен сериал без романтика ...

Ааа, 0kami0 , как без романтика, нали затова толкова го чакаме този сериал. Недей пророкувай такива ужасни неща. Не знам как е на китайски, но на бълграски сакън и пепел ти на езика. В Story of Kunning palace не се получи между тях, сега трябва да има втори шанс и хепи единг. Събрани двама от най-красивите им актьори и да не чакаме романтика .. друг път.

# 515
защото не им се получава романтиката напоследък ... аз все на такива попадам, за мое съжаление

# 516
С мъжа ми последните дни гледаме разделно Simple Smile Той приключи Guardians of the Dafeng, а аз - It's Okay to Not Be Okay. И двамата останахме много доволни и решихме заедно да подхванем сериал по мой избор. Прецених, че  Goblin е подходящ за двамата, понеже има фентъзи елементи /за него/ и любовна история /за мен/. Двамата главни сами по себе си много ги харесвам, обаче романтичната линия ми се вижда толкова cringy, че няма да догледам сериала...

# 517
  • Sofia
С мъжа ми последните дни гледаме разделно Simple Smile Той приключи Guardians of the Dafeng, а аз - It's Okay to Not Be Okay. И двамата останахме много доволни и решихме заедно да подхванем сериал по мой избор. Прецених, че  Goblin е подходящ за двамата, понеже има фентъзи елементи /за него/ и любовна история /за мен/. Двамата главни сами по себе си много ги харесвам, обаче романтичната линия ми се вижда толкова cringy, че няма да догледам сериала...

Queen L къде гледате Goblin?

# 518
ElzaFB ,мислех,че ще видя Сяо Джан 😱 След вчера има много хубави снимки 😍😍😍

Queen L ,защо не пробваш да препоръчаш на половинката - Nirvana in Fire, Тhree Body или The Legend

Искам така да изпратя петъка 😍

Последна редакция: пт, 06 фев 2026, 09:45 от Tuon

# 519
Аз смятам, че на твоята половинка няма да допадне Гоблина, съдейки по ММ.
Иначе Гоблин го има почти на всякъде по официалните платформи, по руските сайтове, само не знам как стои въпроса с българските, защото не гледам с бълг. субтитри.

Tuon и аз искам така петъка ,но уви не ми се получава желанието, но пък мога да изкрейзя с малко музика
https://www.youtube.com/watch?v=_-a5-wCNRuM&list=RD_-a5-wCNRuM&start_radio=1

# 520
Queen L къде гледате Goblin?
на руски:
https://dorama.land/goblin-f
https://doramy.club/107-2-goblin-demon.html

За петък- Гоблин по синя пижама

# 521
Гоблина го гледахме /до някъде/ в playtube.tv с български субтитри.
https://playtube.tv/watch/%D0%B3%D0%BE%D0%B1%D0%BB%D0%B8%D0%BD-2 … pLyVE8nowUoq.html
Сега ще прегледам вашите предложения за нов сериал за съвместно гледане с половинката. За да се хареса и на двамата трябва да има фентъзи елементи и/или екшън, хубава любовна история и хепи енд Simple Smile

# 522
Queen L, ще си позволя да дам няколко корейски заглавия, които евентуално могат да се харесат и на ТМ. По-старички са, но дано това да не ви пречи.
IRIS (2009)
Chuno/Slave Hunters (2010)
Iljimae (2008 )
Hong Gil Dong (2008 )
The Story of the First King's Four Gods (2007)
City Hunter (2011)
Faith (2012)
Gu Family Book (2013)
Healer (2014-2015)
Kill Me, Heal Me (2015)
Nine: 9 Times Time Travel (2013)
Tunnel (2017)
Swallow the Sun (2009)
Time of Dog and Wolf (2007)

# 523
2в1, много благодаря за предложенията! Определено това, че не са нови няма да ни спре да ги гледаме Simple Smile

# 524
Още една препоръка за съвместно гледане (корейски)
Tale of the Nine-Tailed (2020) с Lee Dong Wook и Jo Bo Ah
Половинката го хареса доста и искрено му се забавляваше.
Другият негов любим е китайският Dream within a Dream.

Почнахме днес и How Dare You и за момента е добре след първите 2 епизода.

Общи условия

Активация на акаунт