За любителите на корейски и китайски сериали – Тема 19

• 11 245
  • 550
  •   2
Отговори
# 540
Здравейте , може ли някой да ме насочи къде мога да гледам филма The First Frost с руски или български субтитри ? Благодаря
https://s1.mydoramalive.news/dorama/pervyy_moroz/ на руски. Другите да помогнат с българските суб.

# 541
Seul Fashion Week

https://fb.watch/F6CcikdKrv/?

Последна редакция: сб, 07 фев 2026, 09:52 от victoria vassileva

# 542
  • България
Здравейте , може ли някой да ме насочи къде мога да гледам филма The First Frost с руски или български субтитри ? Благодаря
С руски субтитри, но линкът е за сериал. Не намерих филм.
https://m.doramatv.one/pervyi_moroz

# 543
# 544
  • София
ElzaFB ,мислех,че ще видя Сяо Джан 😱 След вчера има много хубави снимки 😍😍😍

Tuon, поправям се. Но ми трябваше време да се свестя от снимките от последните няколко дни. С малко закъснение, но са ми много петъчни:

От Weibo:

От BRTV Гала:

# 545
  • вятърничава
Някой посети ли ?

Приятно четиво https://impressio.dir.bg/bukvi/kitay-kadeto-dnes-vchera-i-utre-s … tara-i-izvan-nego

# 546
  • София
Познати ходиха и им е харесало.
На мен ми стига това, което бях посетила на място в Китай.

# 547
  • пак на Рив Гош
Добра неделя!
Тези дни посвещавам част от времето си на олимпийското фигурно пързаляне. И със щерката захванахме да гледаме Gilmore Girls (тоест, тя ме нави, понеже го е гледала, но си го преговаря с мен Joy). Та това ми "яде" от времето за К- и С-сериали.

Но, все пак отчитам:
- Romantics Anonymous - довършен успешно. Много шоколад, достатъчно еднорози и много "японски" сериал. В един момент не ми хареса как направиха Главната малко Бяла Птица (тя такваз невинна и неориентирана се запъти уверено към чуждоземна джунгла... ми то това си плаче за проблем! Но поне не беше на токчета Joy).

- The Judge Returns и Kimbap and Onigiri  - преполових излезлите епизоди на първия (става все по-интересно) и изгледах напълно излезлите 4 не втория (става все по-сладко).

- Our Universe - дадох шанс на първите 2 епизода. Лапето е готино, ще прехвърчат искри, ще си имаме красиво Трето Колело... ще остана като зрител. Със сигурност няма да е сериалът на годината, но за разтуха вечер става.

- Spring Fever - и с него наваксах, утре и вдругиден ще чакам първо малко драма и после мнооооого еднорози! Само да посмеят да ме оставят без тях!

- My Page in the 90s - поизоставих го, докато свърши, но вече ще мога да го довърша спокойно. И той няма да е сериалът на века, но поне плакна око с СХХ.

- и, понеже нещо съм на вълна тия дни да си излизам извън зоната на комфорт, загледах Move to Heaven. От няколко години ми стои в списъка за гледане, но все го отлагах, понеже сюжетът не е от тези, които гледам по принцип. Оказа се по-малко мрачен и подтискащ, отколкото очаквах. И рева по-малко, отколкото очаквах. Преполових го за около ден. Е, помогна и това, че напоследък не мога да спя добре.

# 548
  • България
Много се чудих на My Destined Consort, но го започнах, че и успях да го изгледам. С малко превъртане, няколко неволно пропуснати епизода – не се усети.
Първо му писах 7, но после размислих и остана с оценка 8/10.
Уж не е кой знае какво, но ме държа до късно, исках да видя финала.

Досега съм гледала актьора в главната роля само в отрицателни роли и все очаквах да се издъни.

# 549
За този медицинския сериал, мерси, Моарейн - започнах го - но имам един въпрос към който го е гледал в превод не на английски относно QingQing 
Скрит текст:
Тя защо е принцеса и се обръщат към нея с Your Grace, като баща й е Prefect, а майка й - наложница, а братята й не са принцове.  Нещо превода на английски ли е странен или има някаква история?

Много се чудих на My Destined Consort, но го започнах, че и успях да го изгледам. С малко превъртане, няколко неволно пропуснати епизода – не се усети.
Първо му писах 7, но после размислих и остана с оценка 8/10.
Уж не е кой знае какво, но ме държа до късно, исках да видя финала.

Досега съм гледала актьора в главната роля само в отрицателни роли и все очаквах да се издъни.

# 550
  • България
Гледах го с руски превод.
И там имаше някакви колебания, но в крайна сметка семейство lu са принцове и принцеси.
Какви точно не ми стана ясно, може и да са казали в пропуснатите от мен епизоди. В смисъл каква е връзката им с управляващия род.
Реално нищо не пречи да са хем принцове, хем генерали и перфекти и вече кой как ще се обръща към дадения член на семейството явно е въпрос на предпочитание.
А жените нямат длъжности, те са си принцеси.
........
Изгледах го преди няколко дни и още го помня. Някои с оценка 10 от мен забравям по-бързо. Интересно.

Общи условия

Активация на акаунт