Как да вземеш отново акъла на мъжа си в дълга връзка?

• 7 243
  • 280
  •   1
Отговори
# 135
Той е много под 30, ти си ги минала и очакваш да те хареса мъж, който изконно не те е харесал досега и не те харесва. Млад мъж под 30...
Коледа е, стават чудеса понякога, но не и в твоя случай.

# 136
Далеч от 30 е и 40, но така написано изглежда по-скоро като по-близо до 20.
И какво търсиш с него?

# 137
Без приятелки, без личен живот, без хобита и без никакви интереси извън него, си идеалната за женене жена. Обаче той е малък и няма как да го разбере.
Повечето жени са точно обратното-широк приятелски кръг, много хобита и интереси и то не остава време за мъж. Ти си идеалът за всеки ергенин, но как да си повярваш е въпросът.

# 138
Далеч от 30 е и 40, но така написано изглежда по-скоро като по-близо до 20.
И какво търсиш с него?

Мисленето му за живота е нещото което ме спечели тогава. Той промени моето и смея да кажа че ми е пример за амбиция и държание, но когато желае.
Някъде имаше за почивките - някои ги делим, други той плаща зависи колко е скъпа.
Аз не съм жена, която приема мъж да я издържа.
quotщauthor=Yellow flower 12 link=topic=1841485.msg50635716#msg50635716 date=1766661543]
Без приятелки, без личен живот, без хобита и без никакви интереси извън него, си идеалната за женене жена. Обаче той е малък и няма как да го разбере.
Повечето жени са точно обратното-широк приятелски кръг, много хобита и интереси и то не остава време за мъж. Ти си идеалът за всеки ергени, но как да си повярваш е въпросът.
[/quote]

Добавяме и че не търся мъж с пари, сама си ги изкарвам и не чакам на никой да ми даде нещо.

# 139
Скъпа, трябва ти мъж, който да се грижи за теб. Като казваш, че не търсиш мъж с пари, а сама си ги изкарваш, привличаш само неудачници. Трябва някак да си промениш мисленето. Да имаш повече приятелки, да видиш как живеят хората, да излезеш от тая самота, в която си се вкарала, без нужда.  Може би е лесно да се напише и трудно да се направи. Все трябва да имаш някакви приятели, от училището, от университета. Не вярвам младите хора, без деца, да живеят толкова изолирано. Ти си като облъчена, в главата ти е само този. Абе има и други, вярвай ми.

# 140
не чакам на никой да ми даде нещо.
Голяма заблуда, във всяка подобна тема се прокламира. В нормални отношения не "чакаш" другия да ти даде нещо, а другият прави нещо за теб, доброволно, защото иска и защото те обича.

# 141
Aми, стани обратното- бъди меркантилна кучка, която мрънка, глези се, очаква, оглежда си червения маникюр отдалеч, прелиства магазини с пръстени и екскурзии, сложи си руси екстеншъни, вместо да му тиктакаш с часовника. Наистина, не знам дали е реалистично млад мъж да копнее да се закопае в семейство с някоя кака, при положение че не се е отскубнал от родното си. Да се грижиш за болни роднини е доста затормозяващо. И понеже не може да се освободи от тях, те разкарва теб, поне малко да му падне товара. Още повече, че не бърза за никъде.
Разкарай го ти първа. Тъкмо ще го е яд за парите за екскурзията.

# 142
Скъпа, трябва ти мъж, който да се грижи за теб. Като казваш, че не търсиш мъж с пари, а сама си ги изкарваш, привличаш само неудачници. Трябва някак да си промениш мисленето. Да имаш повече приятелки, да видиш как живеят хората, да излезеш от тая самота, в която си се вкарала, без нужда.  Може би е лесно да се напише и трудно да се направи. Все трябва да имаш някакви приятели, от училището, от университета. Не вярвам младите хора, без деца, да живеят толкова изолирано. Ти си като облъчена, в главата ти е само този. Абе има и други, вярвай ми.

Приятелки за чат много, за кафе липсват. Тъжно но факт. Всеки си живее живота и няма време за друго.
Иначе мъже има сигурна съм, че първия на който дам шанс и допусна до мен ще е следващия - на мен лично малко ми трябва да се влюбя, но не се заглеждам да не се изкуша.
Aми, стани обратното- бъди меркантилна кучка, която мрънка, глези се, очаква, оглежда си червения маникюр отдалеч, прелиства магазини с пръстени и екскурзии, сложи си руси екстеншъни, вместо да му тиктакаш с часовника. Наистина, не знам дали е реалистично млад мъж да копнее да се закопае в семейство с някоя кака, при положение че не се е отскубнал от родното си. Да се грижиш за болни роднини е доста затормозяващо. И понеже не може да се освободи от тях, те разкарва теб, поне малко да му падне товара. Още повече, че не бърза за никъде.
Разкарай го ти първа. Тъкмо ще го е яд за парите за екскурзията.

Някак си не ми идва отвътре да съм меркантилна и да искам да ме валидират. Търся нещо, което не съществува вече.

# 143
А защо искаш да си страдалка и да не даваш шанс на друг?
Както сама виждаш, този не оценява лоялността ти, малък е, живее му се, не му се занимава със семейства, Ами живей и ти.

# 144
Питах дали е обсъждано да живеете тримата с бабата, защото исках да чуя как се е измъкнал от подобна идея.

# 145
Аз верно, че
мога да съм ти майка технически, ама нито като съм била млада, нито семейна, нито с малки деца, не са ми липсвали приятели и поводи да се виждаме, за чуване ясно.Та помисли защо при теб това се получава- да нямаш приятелски кръг и допир с хора.

Последна редакция: чт, 25 дек 2025, 14:04 от ДХ3

# 146
Аз верно, че
мога да съм ти майка технически, ама нито като съм била млада, нито семейна, нито с малки деца, не са ми липсвали приятели и поводи да се виждаме, за чуване ясно.Та помисли защо при теб това се получава- да нямаш приятелски кръг и допир с хора.
Сегашното поколение (моето) е доста обсебено от Социалните мрежи дори и аз. Предпочитат телефон пред личен контакт

# 147
Намери си нови приятели тогава.Не е трудно, иска се желание и работа в тази посока.Ти сякаш се примиряваш с всичко.Времето лети и с всяка година към възрастта, тази скорост се увеличава.Не го пилей.Излез от ролята на Геновева.

# 148
Децата ни са сегашното поколение.
Не може да се прави такова заключение, че общуват през телефона само.
Моето не може да се прибере от срещи с приятели.
Ти прехвърляш цялото си внимание и нужда от общуване върху един единствен обект.
И реално, за теб, скъсването с него е едва ли не бездна.
Та вие и днес не сте заедно.

# 149

Намери си нови приятели тогава.Не е трудно, иска се желание и работа в тази посока.Ти сякаш се примиряваш с всичко.Времето лети и с всяка година към възрастта, тази скорост се увеличава.Не го пилей.Излез от ролята на Геновева.
Децата ни са сегашното поколение.
Не може да се прави такова заключение, че общуват през телефона само.
Моето не може да се прибере от срещи с приятели.
Ти прехвърляш цялото си внимание и нужда от общуване върху един единствен обект.
И реално, за теб, скъсването с него е едва ли не бездна.
Та вие и днес не сте заедно.

Може би трябва да намаля енергията към работата и да я инвестирам в излизане и да открия хора с които да излизам и към мен самата било то сама със себе си или други хора. А него да оставя да се развива и ако иска сам да оправя каквото и да е да го оправя.

Общи условия

Активация на акаунт