Как да вземеш отново акъла на мъжа си в дълга връзка?

• 7 211
  • 280
  •   1
Отговори
# 180
Резервирал е почивка за след няколко дни и по Коледа ти казва, че не те ще, да ти скапе празника и нервичките?
Може и хич да няма намерение да се разделя с теб, ама не защото много те обича, а защото си перфектната жертва Слаш изтривалка. Прочети постовете на Мила отново.
И вземи го изненадай. Почни да се заглеждаш и виж какъв неудачник само си взела.
Почивката е със самолетни билети с имена и са доста скъпи принципно. Той си знае какво му е в главата.

Мъжете са ловци.
Те се радват да тичат след сърнички и да ги ловят, а не да стрелят по легнали на пътя им бели птици.
Просто така е устроена природата.
Ясно е, че не те кефят отговорите, но всички са в една посока.
А, баш! Станеш ли плячка без време, спукана ти е работата.

Ей в това много съм сбъркала.
Но да единодушни сте и сте много яки!
Потвърдихте мнението, че трябва да бягам, а ако не бягам и остана трябва да бягам по друг начин. И да обърна внимание на мен преди него.

Всички самолетни билети са с имена, не е разрешено да са без идентификация на пътник, ама за скъпи билети смяната на името е пренебрежима сума.  Ти нещо платила ли си, имаш ли билет на имейла и пр., резервация и плащане на твое име?

# 181
Резервирал е почивка за след няколко дни и по Коледа ти казва, че не те ще, да ти скапе празника и нервичките?
Може и хич да няма намерение да се разделя с теб, ама не защото много те обича, а защото си перфектната жертва Слаш изтривалка. Прочети постовете на Мила отново.
И вземи го изненадай. Почни да се заглеждаш и виж какъв неудачник само си взела.
Почивката е със самолетни билети с имена и са доста скъпи принципно. Той си знае какво му е в главата.

Мъжете са ловци.
Те се радват да тичат след сърнички и да ги ловят, а не да стрелят по легнали на пътя им бели птици.
Просто така е устроена природата.
Ясно е, че не те кефят отговорите, но всички са в една посока.
А, баш! Станеш ли плячка без време, спукана ти е работата.

Ей в това много съм сбъркала.
Но да единодушни сте и сте много яки!
Потвърдихте мнението, че трябва да бягам, а ако не бягам и остана трябва да бягам по друг начин. И да обърна внимание на мен преди него.

Всички самолетни билети са с имена, не е разрешено да са без идентификация на пътник, ама за скъпи билети смяната на името е пренебрежима сума.  Ти нещо платила ли си, имаш ли билет на имейла и пр., резервация и плащане на твое име?

Смяната на имената винаги е скъпа. Не нищо не съм плащала и да имам билетите на хартия, на мейл и в профила шернати. Даже имаме и застраховка при пътуване, ако стане нещо недай си боже. Може ми тази почивка ще реши играта.

# 182
А дано, ма надали!
Какво трябва да направи той, според теб, за да се откажеш веднъж завинаги от него?
Колко и какво няма да можеш да преглътнеш и отминеш?
Не ми отговаряй на мен, отговори на себе си.
По моите критерии вече е преминал границата..

# 183
А дано, ма надали!
Какво трябва да направи той, според теб, за да се откажеш веднъж завинаги от него?
Много по-лесно е да се откажа аз от всичко. Аз губя и в двата случая нещо. Това над което се замислих е какво да направя със себе си, за да не допускам тази ситуация и да слагам ясни граници и да забравям какво заслужавам

# 184
А дано, ма надали!
Много по-лесно е да се откажа аз от всичко. Аз губя и в двата случая нещо. Това над което се замислих е какво да направя със себе си, за да не допускам тази ситуация и да слагам ясни граници и да забравям какво заслужавам
Да отработиш травмите си със специалист.

# 185
  • София
Не, че нещо, ама.
За скъпи билети смяната на едно от имената е 40-50 евро. На фона на цената на билетите е нищо.
Застраховка пък при полет със самолет е задължителна и при скъпите билети е включена към тях. 7-8 евро е застраховката, а не е стотици или хиляди.
И пак за самолетни билети от висока тарифа и при застраховка. Анулирането често е или без загуба на сума, или се плаща само глоба,които е под 100 евро и в описания случай за тези пари може да си спестите доста кофти емоции.

Последна редакция: чт, 25 дек 2025, 17:14 от Fever Ray

# 186
На мен, ако мъж ми каже, че съм скучна и не отговарям на представите му за визия, ще ми е все тая за билети, почивки, бизнеси ( това за бизнеса на името на авторката ми звучи като пълна ала-бала, ама айде).

# 187
На мен, ако мъж ми каже, че съм скучна и не отговарям на представите му за визия, ще ми е все тая за билети, почивки, бизнеси ( това за бизнеса на името на авторката ми звучи като пълна ала-бала, ама айде).

Щом се засягам за визията си имам компелксии и знам че не съм 10/10. Просто се ползват срещу мен
Не, че нещо, ама.
За скъпи билети смяната на едно от имената е 40-50 евро. Не тона на цената на билетите е нищо.
Застраховка пък при полет със самолет е задължителна и при скъпите билети е включена към тях. 7-8 евро е застраховката, а не е стотици или хиляди.
И пак за самолетни билети от висока тарифа и при застраховка. Анулирането често е или без загуба на сума, или се плаща само глоба,които е под 100 евро и в описания случай за тези пари може да си спестите доста кофти емоции.

Все тая е това. Искал е купил е.

# 188
  • София
Да, де. Както е купил, може и да смени, щом си му е станала досадна.
Нищо екзотично няма в това млади хора да пътуват заедно, да се забавляват и кой откъдето е.

Иначе пък 20-годишен влага 150к в бизнес на името на 30+годишното си гадже с тиктакащ биологичен часовник, с която даже не живее, защото техните са го оставили на грижите на баба му, докато работят в чужбина.
А гаджето чака пръстени и сватби, живеейки в собствено жилище, но с убеждението, че той трябва да осигури дом и да я покани.
Много по-млади жени създават семейства, но с хора на един акъл и сходна възраст. В случая хем различни възгледи, хем липсва привличане, хем той още е млад, щом дори не живее сам.
Прочетох, че бабата е здрава и с акъла си. Ясно е кой кого обгрижва в този случай. Хора с по 10-15 години по-възрастни нямат нужда от наглеждане, камо ли жена на 75, която явно е идеалната жена за младежа на този етап. След работа баба го чака с храна и чисти дрехи, а няколко пъти има сигурен секс, докато намери жена, която наистина харесва.
На нея няма да говори такива обидни неща, че и ще заживеят за няколко месеци или даже седмици.
Това обикновено се случва с правилните хора.
Той обаче има поне 10 години повече за губене.

Последна редакция: чт, 25 дек 2025, 17:25 от Fever Ray

# 189
И едни мои познати така ходиха на екзотични място в подобни отношения.Отидоха, върнаха се и се разделиха.Мъжът го искаше.Тя голямо страдание няколко години.Разгеле ѝ дойде акъл в главата и сега има вече две малки деца.На възрастта на авторката е.

# 190
Според мен като цяло авторката има доста нереалистична представа за отношенията си с този мъж. Нито връзката е дълга, нито е "мъжа" ѝ, отделно няма нищо за спасяване. Трябва сериозно да поработи с външна помощ (правилна такава) , за да ѝ наместят чакрите и да не се излага така.

# 191
И едни мои познати така ходиха на екзотични място в подобни отношения.Отидоха, върнаха се и се разделиха.Мъжът го искаше.Тя голямо страдание няколко години.Разгеле ѝ дойде акъл в главата и сега има вече две малки деца.На възрастта на авторката е.
Да ви кажа честно, това са ми най-кофти празниците в живота. Все си мисля, че съм си изплакала очите, но уви не съм. И цялата комуникация с човека Х допълнително ме натъжава

# 192
  • София
Просто провери коя е другата жена. Друго не виждам какво можеш да направиш.
Някой да ти говори така и да те зареже по празниците, а ти да искаш да го печелиш... май вече на някого му е взет акъла...

# 193
Просто провери коя е другата жена. Друго не виждам какво можеш да направиш.
Някой да ти говори така и да те зареже по празниците, а ти да искаш да го печелиш... май вече на някого му е взет акъла...
Не няма друга жена. Ако имаше щеше да каже само и да се похвали и да ме нарани. Знае че това няма да го преглътна. Цял следобед водим някакви тъпи чатове подхванат от него и минахме през неговото семейство, моето. Общо взето усещам как иска да му се моля да не се разделяме, но аз държа фронта за сега между сълзите вкъщи

# 194
  • Най-красивата страна
Започваш да мислиш за себе си.Няма да си тровиш нервите заради него.Работи върху себе си.Бъди заета и няма да мислиш за глупости.
Стани нов човек.
Промени визията си,купи си нови дрехи.
Развивай се-запиши се на някакъв курс,научи език..
Намери си хоби.
Излизай повече
Пътувай
Занимавай се със себе си.
Покажи ,че имаш достойнство и себеуважение.
Не му се обаждай,не му пиши.
Ако се обади-кажи,че си заета.
Да разбере,че света не се върти около него.

Ако иска да сте заедно-постави условия
Ако не-мъжете не са се свършили.

Общи условия

Активация на акаунт