Как да вземеш отново акъла на мъжа си в дълга връзка?

• 7 242
  • 280
  •   1
Отговори
# 195
  • София
Даже няма значение коя е другата и има ли такава, същественото е да осъзнае, че не е тя, защото иначе нямаше да плаче сега, а щеше да е щастлива до любим човек.
Това пък да стоиш с години на имат с някой, който те прави нещастна, е чист мазохизъм.

Авторке, защо не сте заедно точно на Коледа, а продължаваш да го наричаш "свой мъж"? Той с кого празнува? Ти с кого празнуваш? Защо се унижаваш с чатове? Не сте по на 15, че родителите да не ви позволяват да празнувате заедно, значи става дума за нежелание.
Семействата празнуват заедно, а ти за толкова години не си му станала семейство.
И със следващия да знаеш, че максимум за година няма ли каквото и да е развитие в една връзка, връзка няма.

# 196
  • София
Просто провери коя е другата жена. Друго не виждам какво можеш да направиш.
Някой да ти говори така и да те зареже по празниците, а ти да искаш да го печелиш... май вече на някого му е взет акъла...
Не няма друга жена. Ако имаше щеше да каже само и да се похвали и да ме нарани. Знае че това няма да го преглътна. Цял следобед водим някакви тъпи чатове подхванат от него и минахме през неговото семейство, моето. Общо взето усещам как иска да му се моля да не се разделяме, но аз държа фронта за сега между сълзите вкъщи
Не бъди толкова сигурна, но всъщност няма и значение.
Щом си си прекарала празника в чатове с подобно създание не знам и какво да ти кажа. Достойнство, гордост, инстинкт за самосъхранение като отсъства., няма какво да се направи. Дали ще му се молиш или не, щом се подлагаш на това е все едно го правиш. Разни хора, разни реакции. Аз бих го блокирала и да ми дойде на вратата няма да му отворя. Всеки има право да се раздели с половинката, но подобни простотии по празниците, че и обидни квалификации, далече, далече и завинаги.

# 197
  • София
Утре ще му се моли, билетите са си билети.

# 198
И да няма друга в момента, скоро ще има. Какво очакваш, честно. Това е младо момче, далече от 30 какво значи? 22-23? Ученик ли си сваляла, щом пет години сте "заедно"?

Изпревари нещата и се разделете като хората, всеки да си търси късмета. На теб ти е време за перспективна и удовлетворяваща връзка, а той може още години наред да си ходи по мацки, които го кефят визуално,  вместо да прави чат драми с кака си.

Техните ли го издържат младежа? Откъде има кинти да влага в скъпи билети и в твоя бизнес?

# 199
Давам актуален ъпдейт на любовната история - скандал пред раздяла. Така че съветите бяха излишни

# 200
  • Melmak
Пързалка преди още да е навалял снегът за Коледа!

# 201
  • София
Давам актуален ъпдейт на любовната история - скандал пред раздяла. Така че съветите бяха излишни

Супер, това ще ти е най-добрият подарък за Коледа - да се разделите.

# 202

Супер, това ще ти е най-добрият подарък за Коледа - да се разделите.

Сега ще си ближа раните и ще се моля на Господ да размисли.

# 203
  • София
Ще ближеш, ще ближеш, па ще ти мине, па ще се и чудиш след това как си плакала за такъв човек. Нищо ново под слънцето.

# 204
Ще ближеш, ще ближеш, па ще ти мине, па ще се и чудиш след това как си плакала за такъв човек. Нищо ново под слънцето.
Не зная! Дори не ми пука за почивката, бизнеса и всичко останало. Знам че съм много наранена.

# 205
Моли се на Господ  да не размисли…
А това със сигурност ще стане…
Ако не сега… Ще пробва с някоя и друга руса, куха 20 годишна, която ще има безкрай претенции и няма да му търпи тъпотиите… и пак ще се присети, че има удобна изтривалка, която да манипулира и да мачка.
И не знам какъв бизнес имате, ама ако има нещо на твое име - закривай. Защото ей така на една моя близка вече години наред е с 30-ина хил. запори, защото е била достатъчно тъпа да е собственик на фирма под управлението на бившия си. Който не го хм, хм, тя какво прави с тоя запор. Всъщност - чакат да минат някакви години, за да се освободи от задълженията по давност. През това време - тя няма банкова сметка, собственост, нищо, защото веднага ще ѝ го запорират.
Реви за това, че си се оказала в рискова ситуация, а не че си загубила някакъв пръч. То направо трябва да гърмиш с шампанско тая вечер. И между другото, разбирам, че Малдивите са ти в главата, ама айде ся… за едната почивка ли си…
Има къде-къде по-важни неща в тоя живот, момиче, стягай се…

# 206
  • София
Скандалът за какво беше?

# 207
Ами,виж в колко часа ти писах да го изпревариш.

# 208
Разбира се, че не му пука. Държи те на чата и за скандали заради егото си.
В теб е топката.

# 209
Скандалът за какво беше?
Моли се на Господ  да не размисли…
А това със сигурност ще стане…
Ако не сега… Ще пробва с някоя и друга руса, куха 20 годишна, която ще има безкрай претенции и няма да му търпи тъпотиите… и пак ще се присети, че има удобна изтривалка, която да манипулира и да мачка.
И не знам какъв бизнес имате, ама ако има нещо на твое име - закривай. Защото ей така на една моя близка вече години наред е с 30-ина хил. запори, защото е била достатъчно тъпа да е собственик на фирма под управлението на бившия си. Който не го хм, хм, тя какво прави с тоя запор. Всъщност - чакат да минат някакви години, за да се освободи от задълженията по давност. През това време - тя няма банкова сметка, собственост, нищо, защото веднага ще ѝ го запорират.
Реви за това, че си се оказала в рискова ситуация, а не че си загубила някакъв пръч. То направо трябва да гърмиш с шампанско тая вечер. И между другото, разбирам, че Малдивите са ти в главата, ама айде ся… за едната почивка ли си…
Има къде-къде по-важни неща в тоя живот, момиче, стягай се…
Скандалът за какво беше?
Ами,виж в колко часа ти писах да го изпревариш.
Разбира се, че не му пука. Държи те на чата и за скандали заради егото си.
В теб е топката.

Цитирам всичко за да е в общ отговор.
Скандалът тръгна от него, че не ме иска, че не ме харесва и иска да се разделим и е казал на техните, да не ми пишат повече, че сме се разделили. И до последно не вярвах, какво се случва. Последваха много грозни думи от него към мен и аз не издържах и му казах да спре да бълва и да мълчи и да ме слуша. Излях част от това което нося. И му казах, че съм жена мечтая, за която трябва да е благодарен всеки ден, че я има и той написа, че било така по характер, но държал на визията на жената да му харесва. Последва, да ми каже че ще си празнува рождения ден и било по-добре да не ходя. За платената НГ и почивка (подарък зс моя рожден ден с чекирани билети онзи ден) нищо не каза.  И ми каза да го приема, че вече не сме заедно, че няма да идва в нас и да се науча как да се държа с мъжете.
Аз му казах, че съм опитала и му желая страхотна вечер и съм сигурна, че ще е Simple Smile

И това го пиша бършейки най-жалните сълзи в живота ми, чак ми капят по телефона.

Общи условия

Активация на акаунт