Как да вземеш отново акъла на мъжа си в дълга връзка?

• 7 214
  • 280
  •   1
Отговори
# 210
Най-много да му вземеш акъла като го зарежеш наистина.По друг начин няма шанс.

# 211
  • Somewhere far away
Да кажем, че е разбираемо да си наранена.
Но ще мине. Остави го и не комуникирай по никакъв начин с него. Играй игри с история, сюжет, интересни герои, морални дилеми, такива с поука и смисъл, не само екшън. Гледай филми/сериали. Пренеси се в друг свят. Или просто излез и се порадвай на снега навън.
 Прави нещо, което да ти е интересно, да те радва и да ти доставя удоволствие и ще го забравиш хлапака по-бързо.

# 212
Виж сега, явно не те харесва физически и това няма управия. Опитвал съм така с момичета, които не ми харесаха достатъчно чисто физически, щото нали са добри, харесват ме и т.н. както си ти, ми не се получава. Някои могат така да карат дълго, при мен за съвсем кратко време се стигаше до непоносимост и приключвах бързо. Просто го приеми и си търси мъж, който ще те гледа като изпотена бира в жегата, а не като студена леща на Великден ( на Горджъс е лафът, да не ми търси авторски права), мисля добре ме разбираш какво ти казвам

# 213
Виж сега, явно не те харесва физически и това няма управия. Опитвал съм така с момичета, които не ми харесаха достатъчно чисто физически, щото нали са добри, харесват ме и т.н. както си ти, ми не се получава. Някои могат така да карат дълго, при мен за съвсем кратко време се стигаше до непоносимост и приключвах бързо. Просто го приеми и си търси мъж, който ще те гледа като изпотена бира в жегата, а не като студена леща на Великден ( на Горджъс е лафът, да не ми търси авторски права), мисля добре ме разбираш какво ти казвам

Прочетох около 15 пъти не те харесвам и не те искам. Опитал е няколко години, аз ли съм си изиграла картите лошо или не е бил за мен като всички останали… Но равносметката е че съм си дала най-хубавите години от живота на човек който не ме иска.

# 214
Но равносметката е че съм си дала най-хубавите години от живота на човек който не ме иска.
Човек каквото си направи сам и цяло не село не може.
Хайде сега намери си достойнството, изтупай го от праха и го използвай по прадназначение - нещото, което ти написах вчера.

# 215
Но равносметката е че съм си дала най-хубавите години от живота на човек който не ме иска.
Човек каквото си направи сам и цяло не село не може.
Хайде сега намери си достойнството, изтупай го от праха и го използвай по прадназначение - нещото, което ти написах вчера.

Трябва ми не само достойнство, а и его и самоуважение. Лоша работа е за мен де.

# 216
Жена, ти си за психиатър, ако тази история е истинска. Ще си пропилееш целия живот така, не само 5 години. Нито семейство ще имаш, нито деца, ако не се осъзнаеш. Направо се надявам темата да е пързалка, защото иначе е много тъжно.

# 217
  • София
Аз пак за билетите, които били чекирани онзи ден.
Чек ин-ът отваря 24 часа преди всеки от полетите.
За останалото има ли смисъл?

# 218
Жена, ти си за психиатър, ако тази история е истинска. Ще си пропилееш целия живот така, не само 5 години. Нито семейство ще имаш, нито деца, ако не се осъзнаеш. Направо се надявам темата да е пързалка, защото иначе е много тъжно.
Ами и на мен ми се иска нищо да не е истина. Но живота е не е такъв какъвто искаме.

Аз пак за билетите, които били чекирани онзи ден.
Чек ин-ът отваря 24 часа преди всеки от полетите.
За останалото има ли смисъл?

Доплатихме си да седим заедно и още багаж за мен. И ни разпредели в самолета. И не е Малдиви, друга дестинация, но пак е скъпа за билети месец по рано.

# 219
  • Melmak
Вече много мирише на трол.

# 220
Вече много мирише на трол.
Съжалявам, но не е. Ако искате можетв да ми пишете на лично.

# 221
  • Somewhere far away
Е и с какво точно ще ни троли, не ми е ясно? 

# 222
  • Melmak
Темата е пързалка, според мен.

# 223
И да няма друга в момента, скоро ще има. Какво очакваш, честно. Това е младо момче, далече от 30 какво значи? 22-23? Ученик ли си сваляла, щом пет години сте "заедно"?

Изпревари нещата и се разделете като хората, всеки да си търси късмета. На теб ти е време за перспективна и удовлетворяваща връзка, а той може още години наред да си ходи по мацки, които го кефят визуално,  вместо да прави чат драми с кака си.

Техните ли го издържат младежа? Откъде има кинти да влага в скъпи билети и в твоя бизнес?
На 26 ще стане утре. Пари за бизнес - много кредити и реинвестираш всичко спечелно

Темата е пързалка, според мен.

Напълно истинска история е всичко и всеки който иска да се запознаем и на живо и е от София съм отворена за кафе както ме посъветвахте.

# 224
  • София
Каквото и да доплатиш, можеш да получиш различни екстри, но чекирането е 24 часа преди полета.

Общи условия

Активация на акаунт