Nan comfortis и капки Colief

• 275
  • 7
  •   1
Отговори
Здравейте, тези от вас,които ползват двата продукта бихте ли споделили опит относно организацията и приготвянето на млякото. От една страна производителят на млякото пише да се консумира веднага след приготвяне, от друга страна указанията за ползване на капките са да се чака половин час да се активират в млякото. .... да чакам ли или не? Същевременно ако детето вече се е събудило по-рано плаче половин час докато чакаме да се активират капките. Друг път пък се налага да я будя ако вече е минал половин час. Изобщо комбинирането на двата продукта доста ни затруднява, споделете опит моля вие как процедирате, пропускам ли нещо?

# 1
Не съм ползвала такива капки. Ползвах други, които не беше задължително да се разтварят в мляко, с малка лъжичка ги даваха, облизваше лъжичката дъщеря ми.

Половин час не бих чакала и тепърва да започвам да храня с мляко, приготвено преди половин час. Много странни указания. Видях, че за кърмата няма чакане половин час, а се разтваря с малко кърма в лъжичка. Най-основното в указанията е да не се разтварят капките в студено или горещо мляко, а в мляко с температура, подходяща за бебе, но то млякото за половин час не изстива ли, ако се чакат капките половин час?

# 2
Вземете абоколикен, той не се чака. Ако капките са с лактаза. Пробиотик ползвам биобаланс, той може и в устата директно, може и в млякото. Преди давахме омнибиотик, но не съм го чакала толкова да се активира, правя млякото, разтварям омни и го оставям докато й сменя памперс и тн и в хранех.

# 3
Не съм ползвала такива капки. Ползвах други, които не беше задължително да се разтварят в мляко, с малка лъжичка ги даваха, облизваше лъжичката дъщеря ми.

Половин час не бих чакала и тепърва да започвам да храня с мляко, приготвено преди половин час. Много странни указания. Видях, че за кърмата няма чакане половин час, а се разтваря с малко кърма в лъжичка. Най-основното в указанията е да не се разтварят капките в студено или горещо мляко, а в мляко с температура, подходяща за бебе, но то млякото за половин час не изстива ли, ако се чакат капките половин час?

Писах на Нестле междувременно с молба за повече указания как да действам. Отговориха, че до 20-30 минути може да се забави консумацията на млякото след като се дават капки. Също че ако в този период млякото изтине се допуска да притопли в последствие. Все пак ми идва малко тегаво това изчакване и мисля на консултацията да помоля педиатъра да сменим капките.

# 4
Да, но е много странно как с кърма няма нужда от такова изчакване, а с АМ има.

# 5
Аз пък знам, че АМ не се претопля втори път. То май моето бебе си го харесва по-охладено. С абоколикен поне нямаше нужда да чакаме толкова. Само с омнибиотик изчаквах 15-20 минути.. тя докато яде си минават така или иначе 10-15..

# 6
Аз пък знам, че АМ не се претопля втори път. То май моето бебе си го харесва по-охладено. С абоколикен поне нямаше нужда да чакаме толкова. Само с омнибиотик изчаквах 15-20 минути.. тя докато яде си минават така или иначе 10-15..

И аз мислех,че не може да се претопля...сега идвам от консултация с педиатъра,  той препоръчва да си продължаваме с colief, били много хубави. Май ще караме с тях

# 7
Ми по принцип препоръчват това, което им предлагат представителите😀 както казах и ние бяхме на колийф и го сменихме заради изчакването.

Общи условия

Активация на акаунт