🧿ЧААТАЙ УЛУСОЙ🧿"EŞREF RÜYA"/"UYKUCU"-"СЪНЛИВЕЦ"🧿Проекти, партньори и приятели🧿Тема-39

• 17 616
  • 479
  •   2
Отговори
# 30
Нези, аз вече няколко пъти се опитвам да отворя сайта. От линк, сама го пиша и не става. Само реклами ми излизат. Явно тук няма да успея да се включа.

# 31
Странно, аз нямам проблем, влизам, гласувам.
Нищо, така или иначе нищо не зависи толкова от нас.
Забелязах, че тези, които мразят Чаатай са много повече от тези, които го обичат.
Не, че ми пука, просто констатация.
Днес в, Х попаднах на това
"Когато невежеството крещи, интелигентността говори, а мъдростта мълчи.

След случилото се вчера с публикацията на приятелката на #CagatayUlusoy, #AslihanMalbora, ще ти кажа само едно нещо. Срам за теб. Докоснала си дъното със злобата и грубостта си. Наистина си жалка."

Отидох под публикацията на Aслъхан в Instagram и направо нямам думи за омразата, която се излива върху нея!
На "феновете" на Чаатай Улусой бих казала така:
Възхищението към един актьор не дава право да обиждате друг човек. Партньорката му има собствена кариера, талант и право да се гордее с работата си. Омразата и нападките не показват лоялност, а липса на уважение. Ако наистина уважавате Чаатай Улусой, покажете го с култура и човечност.
А, на тези глупави фенове на Демет, които я бутат под всяка публикация на Аслъхан:
Сериал не е равно на реалност. Демет е колежка, не съдба, нито любовта на живота му! Grinning

Горкият Иляз и той не е бил пощаден.
Боже, колко омраза!
Да се пазят Асли и Чачо и изобщо да не  показват  щастието си! Hug

# 32
Привет, момичета!
Аз за втори път се опитвам да гласувам, някакви вирусни програми ми се отварят.
Сега пак, не можах.
Случката от миналата година на летището беше много преувеличена. Това са известни личности и имат личен живот и лично пространство.  Хората какво са видели е едно, каква е истината е съвсем друго. Според мен Аслихън не очакваше някой да и препрече пътя и да и задава въпроси. Може да е била изморена от полета, не винаги човек е в кондиция за въпроси. А, тя не длъжна да им дава обяснения къде е Чаатай,  това да не е "бюро справки", може умишлено да са излезнали разделени, много известни двойки го правят.  
Всяко чудо за три дни! Пък и "все ще се намери някой с думи да те замери"...

# 33
Аз в инстаграм чета само текст на автора. Никога коментари. Не си го причинявам.
Вчера гледах един подкаст с някакъв от ергена. Не ме съдете. В този форум коментираме турски сериали все пак. Та момчето каза как някакви много възрастни жени му пишели, че не е техен тип. Та и тези коментари са същите. Някакви хора, които никога не биха могли да влязат в живота на тези актьори коментират с такава убеденост, с такава образа, с такава “компетентност”, че се питаш ти ли нещо не разбираш.
Много хубаво си го казала, Нези, загубили са границата между реален и сериален живот тези хора. Моето лично мнение е, че между тази екранна двойка няма нищо повече от колегиалност. В края на последната серия дори не ги накараха да се целунах истински. Според мен, защото нечий фенове ще се самозабравят. Ако някой може да изиграе страст в сериала, това не го прави влюбен и в реала.
Не съм чела коментарите под поста на Аслъ. Ама какво чужди фенове ги интересува тя. “Неговите” да ги питам, какво им пречи тя. Не се ли радват за “любимеца” си. Тези на Демет ще ги питам къде видяхте провокация ох нея, как решихте, че вашата любимка може да я замести в сърцето на Чаатай. Луда работа.

Снимката е телевизионна, но пък много красива.

# 34
И, аз така, Гери. Чета ги само, ако нещо ме провокира. Hands V
Химията на екрана не е договор за връзка в живота. Това е работа, не реалност.
Но, случая с последната ти снимка е изключение. Kissing Heart
В крайна сметка сериалът е художествена история, а актьорите играят роли. В реалния живот те не дължат на никого да повтарят екранните си връзки. Уважението към актьор означава да уважаваш и личния му избор!
Цитат
края на последната серия дори не ги накараха да се целунах истински.
Накрая на актьорите ще им се отще да играят сцени с целувки!
Още от сега съжалявам тези, които ги чакат в Uykucu. Grinning
(ще останат разочаровани, особено след такива колажи)

Последна редакция: нд, 28 дек 2025, 16:46 от NeZ_9

# 35
О, снощи и аз се зачетох в коментарите под поста на Аслихън.
Хората наистина прекаляват. На мен ми става смешно като обсъждат ноктите на ръцете й, момичето чисто и просто може да избягва химикали. Тя си е достатъчно красива.
Много елементарни коментари. Това, че Демет и Чаатай са главните актьори и играят влюбена двойка в сериал, не значи в реала да има нещо между тях.  Защо бъркат нещата, някои хора наистина са "ку-ку".
И Демет и Чаатай от тук насетне ролите им  ще са все с по-малко целувки и интимност, та сега има как да се раздават. Въпреки, че им е писнало на актьорите да се целуват, сигурна съм. Не са цветуща  младост по на 20, а вече 30 и няколко, ама професия, какво да се прави. Жертват се!
Веднъж Баръш Калъч, капитана Левент от "ОС", си каза:"всяка целувка си е истинска целувка" 😉(може вече да съм го казвала вече).

Последна редакция: нд, 28 дек 2025, 15:18 от eliet

# 36
Като споменах Uykucu, проверих какво се случва с него.

„Uykucu“ все още се прожектира в кината в Турция и има сеанси и в края на декември 2025 г. в различни киносалони (например Истанбул / Şişli и други локации) със съобщени часове на прожекциите.

Ето и последната актуална информация за зрителите на филма

Това е актуалният натрупан общ брой гледания („Top. Seyirci“) към 21–21 декември 2025 според последните седмични отчети:
832 678 зрители – сумарно от всички седмици от излизането до края на декември 2025 г.
Box Office Türkiye
Седмичната разбивка показва растеж през първите седмици и постепенно намаляване на посещаемостта, което е типично за филмови релийзи.
Възможно е след като свърши кино разпространението, някоя платформа да го вземе, но нищо не е обявено публично още.
Както и двете спечелени до сега награди за най- добър филм.

# 37
Гледанията спадат много. Но май пак е от най гледаните филми тази година. А го пуснаха късна есен. Аз го броя за успех.

# 38
Докато търсех информация, попаднах на това красиво мнение за Uykucu, което споделям.
"Все още откривам Çağatay Ulusoy и той наистина ме изумява - какъв актьор! 🔥👌🏻
Наскоро гледах филма Uykucu и го обожавам. Цветовете, осветлението, музиката и цялостната кинематография бяха невероятно красиви и приятни за окото.

Особено ми хареса философското измерение на филма и начинът, по който вътрешните борби на главния герой са изразени чрез изкуството на ебру и вдъхновената от суфи символика. Героят е изработен с такава уникалност и грижа, че усещате всеки слой от неговото пътуване.

В момента гледам Ешреф Руя и въпреки че Чаатай играе престъпник както във филма, така и в сериала, той успява да създаде два напълно различни персонажа. От жестовете и израженията им до стойката им и дори начина, по който ходят - той се трансформира изцяло. Наистина брилянтна работа.

Трябва да спомена и Elçin Sangu.Тя е сияйна на екрана - красива, пълна с живот и без усилие харизматична.  Химията ѝ с Чаатай е толкова силна и бях искрено впечатлен от нейната пъргавина и присъствие в екшън сцените. Тя внесе освежаваща енергия във филма, която издигаше всеки момент, в който се появяваше.

Горещо препоръчвам филма.
Абсолютно си заслужава пътешествието! 🤍✨"

# 39
Много хубав коментар! Сега още повече ми се при иска да го изгледам "UYKUCU" .
 За трансформациите на Чаатай, на всеки му прави впечатление, че Чаатай е изкусителен актьор!

# 40
Дано да ни зарадват през Новата година, Ели!
И аз бих го гледала пак с удоволствие.

И най- новата класация на Mevcut bilgi

Както и най- новата публикация от официалния акаунт на Eşref Rüya
в Instagram и X

Тази година звездата е Nisan Akyol! Nature Sparkles

Съжалявам, но на мен това не ми харесва.( и не само на мен, съдейки по реакциите в Х)
Не ми харесва, защото смятам ,че "звездите на годината" са отбора на Eşref Rüya!

# 41
Много хубав коментар си ни донесла, Нези. Още повече искам да го гледам. Нядявам се поне пролетта да ни го дадат. Чудно ми е дали вече не е изтекъл някъде. Американските филми ги гледаме скоро след излизането им.
Сетих се какво написа, че ако някой очаква целувка клещи се разочарова. Аз точно целувка не чакам. За мен интимен момент може и само поглед. Леко докосване на ръката, помирисване на косата Joy
В Кюбра моментът от снимката, която споделих ми е много по-интимен от първата целувка в Ешреф. Че и от официалния халвет, но да не излезе, че хейтя.

# 42
Здравейте момичета,
Не ви дочетох, за да успея да пиша Simple Smile
Аслихан няма да бъде в същата ситуация, повярвайте ми...
Нооо, тя трябва да свикне....доста често съм споменавала доста успешната Гупсе - жена на Баръш Ардуч, която какво ли не изтърпя от фенки, включително да загуби бебето си....
Партньор на нашата Елчинка в любимия ром.сериал "Любов под наем".... тааааа това е болната реалност, когато губиш връзката с нея....жалко е... когато сериала ти ограби реала...

Наистина се надявам  Чачи да успее да я защити... тя го заалужава...
А за Демет, тя вече е женена/ разведена... на техния език, колкото и успешна.... толкова ииии...
Това е друга история ..... осъзната за мнозина ..
😉

# 43
Разбирам какво искаш да кажеш, Гери. Ти няма да останеш разочарована. Kissing Heart
Днес доста рових с идеята, че може да е "изтекъл" някъде, но ударих на камък.
Ще чакаме явно. Според мен поне 3–4 месеца след края на излъчването по кината, ако няма ранно обявена дата за стрийминг.

# 44
Цитат
Трябва да спомена и Elçin Sangu.Тя е сияйна на екрана - красива, пълна с живот и без усилие харизматична.  Химията ѝ с Чаатай е толкова силна и бях искрено впечатлен от нейната пъргавина и присъствие в екшън сцените. Тя внесе освежаваща енергия във филма, която издигаше всеки момент, в който се появяваше.
Забравих да кажа, че това много ме впечатли от коментара. Много харесвам когато актьорите не се напъват, а се получава добре. Не можеш да не го забележиш, когато някой много се опитва да надскочи възможностите си.

Нани, това което споделяш е просто… В това отношение феновете на Кавънч много ме впечатлиха. Беше достатъчно едно не дразни лъва и всички скочиха в защита, не в нападение.

Общи условия

Активация на акаунт