🧿ЧААТАЙ УЛУСОЙ🧿"EŞREF RÜYA"/"UYKUCU"-"СЪНЛИВЕЦ"🧿Проекти, партньори и приятели🧿Тема-39

• 17 629
  • 479
  •   1
Отговори
# 45
Гери, ама много точно казано. Елчин определено е от тези, които не се напъват. И  това си пролича и на премиерата, ще го видите и на екрана.

Ето и едно кратко откъсче

# 46
Когато човек е изкуствен, това си личи, а ако се напъва да е изкуствен още повече си личи.

И сега два никомунепотребни факта.
Един от фризьорите на сет, днес е работил с Джерен/Ърмак е участвал и в сериала. Дори не точно като статист, а си е имал своята сцена. Той участва в наръгването на Ешреф в затвора, за да излезе в първата серия от този сезон.

И вторият ненужен факт е, че палавата кака от втори сезон на Шивачът има палави папарашки снимки с Чаатай от преди години. Били ли са заедно, не са ли, те си знаят.

# 47
Това с каката(Berk) го знам, но там не е имало нищо май.

А Джерен Бендерлиолу и съпруга и са участвали в новогодишното издание на Гласът на Турция

https://www.instagram.com/stories/cerenbenderlioglu/379781807007 … hN2pvM2w4eWhlOQ==

https://www.instagram.com/stories/sevilaki/3797821271917201381?u … =aXE4dHpmNWR0bWFw

# 48
Ще кажа само, че тя губи Stuck Out Tongue Winking Eye Joy Sunglasses

# 49
И нещо, което никак не ми се иска да е вярно. Confused

Все още снимат епизод 28 и ще имат почивка от вторник до 4 януари, след което ще започнат снимките на епизод 29. Тъй като няма да имат никакви запаси, епизод 28 вероятно ще се излъчи на 14 януари, много е трудно да успеят до 7 януари.

# 50
Като видях, че сте писали толкова много, помислих, че е излязал фрагът, ама уви. А до 14-ти изобщо не ми се чака, покрай нова година, няма и да усетя липсата на епизод, ама по-другата седмица вече е наложително да има. 😀

Много отгоре, отгоре чета нещата, които пускате за Сънливеца, искам да знам минимално малко неща, надявам се скоро да можем всички да го изгледаме и да го коментираме.

За хейта към Чачо и това кой на кого е по-походящ патньор е безумно глупаво. Не знам как хората имат време и желание да пишат такива глупости като коментари. Впрочем, излязоха ми няколко тик тока зад кадър на 27-ми епизод как Демет репетира на сцената, Чачо я гледаше с усмивка, според мен са в прекрасни колегиални отношения, в Кан вероятно са били много изморени и затова изглеждаха по-студени един към друг.

# 51
Добро утро! Coffee

Наистина, дано  не ни карат да чакаме толкова дълго. Това няма да се отрази добре на сериала.
Не мисля, че ще си позволят такова забавяне, все пак имат и  отношения с телевизията, с рекламодатели...
Хриси,
Скрит текст:
Съгласна съм с теб. Аз също се чудя на енергията на тези хора, които не се спират от както е започнал сериала. Rolling Eyes
Желая ви прекрасен ден!

# 52
Добро утро!

Нека си припомним, че са имали серии, които са снимани до дни преди премиерата. Ще го измислят. А и тази серия почнаха да я снимат още миналата седмица. Такъв спомен имам. Наистина е странно, че нито фраг са пуснали, нито нищо, но явно не бързат. Имат време до следващата дата и искат първо да приключат. Това са си мои разсъждения разбира се. Не знам самата телевизия колко е склонна да рискува.
Не знам кой е источника.

# 53
Добро утро!☕

Кадир ни е напуснал, тъкмо взех да свиквам с неговия тембър на гласа.
Сега докато наместят дупките по сценария, сигурно се правят нови неща, затова работят така усилено. Гонят срокове, договори не е лесна и тяхната.

Желая ви прекрасен понеделник и прекрасна празнична седмица!

Последна редакция: пн, 29 дек 2025, 10:57 от eliet

# 54
Явно часът на Кадир е настъпил. Време е Ешреф да поеме отново Сираците, с това ще има нова динамика в сеариала.
Някой спомена, че Стареца може да е само в главата на Динчер, знаем, че е на хапчета и има шизофренични моменти. Много логично ми се стори, ама забравих да го отбележа.

# 55
Tims&B се готвят за Нова Година

# 56
Хриси, и аз си помислих, че може да е логично. Но после се сетих, че и Хадър знае за него. Не го е виждал, но обвиняваше него за смъртта на най-близките си.

# 57
Да,Гери, права си.
Интересно ми е защо този Ихтиар комуникира чрез Динчер?
Време е вече Кадир да напусне сцената. Ешреф да си върне Сираците и да се заеме с другия си враг- Динчер.
Както и да разбере вече за Руя.

# 58
Хриси, и аз си помислих, че може да е логично. Но после се сетих, че и Хадър знае за него. Не го е виждал, но обвиняваше него за смъртта на най-близките си.

Ох, забравих за Хъдър. Вярно, че Ихтияр е възрастен или поне по-скоро около годините на Якуб Баба/ Хъдър, отколкото набор на Ешреф/ Динчер.

# 59
Това с годините е загадка. Може да е организация. Иначе Хадър и Якеп са възрастни. Ако, когато те са били млади, отново са го наричали Стареца, си представям, че по-скоро е организация и главния се сменя.

Общи условия

Активация на акаунт