🧿ЧААТАЙ УЛУСОЙ🧿"EŞREF RÜYA"/"UYKUCU"-"СЪНЛИВЕЦ"🧿Проекти, партньори и приятели🧿Тема-39

• 24 133
  • 698
  •   1
Отговори
# 15
Всъщност аз не разбрах какво реши Гонджа, като каза на Гюрдал да не се притеснява, че бебе няма да има...Thinking

Анкета: Кой е най-добрият актьор в турски телевизионен сериал за декември 2025 г.? Последна статистика:

От продукцията

БЛАГОДАРИМ НА ЦЕЛИЯ ЕКИП НА EŞREF RÜYA И НА СТУДЕНТИТЕ ОТ УНИВЕРСИТЕТА САБАНДЖИ.

Последна редакция: сб, 27 дек 2025, 15:58 от NeZ_9

# 16
Оказа се, че плодът на Гонджа е кухо яйце, съответно бебе няма да има. Та, няма да видим Гюрдал като баща😀

# 17
Да, Хриси, това го разбрах, но дали тя го излъга, се питам...

Публикация на Аслъхан, от снимките на филма "Лефтер една истинска история"

Тази ретро визия много и отива! Heart Eyes
Разбира се, и любимия е харесал публикацията. Kissing Heart

# 18
При Нерон преведоха извънматочна бременност.
Ама може и да го е излъгала, за да я остави на мира. За такава бременност сега трябва да я оперират. Не да се разхожда с кола.
Айтен играеше една мила и ранима жена, а нанесе най-тежките и болезнени удари на Фарук. Той отново стигна дъното.
Сегашното шпионство на Нисан е малко по-различно. Според мен. Тя не го прави толкова, за да спаси Ешреф. На нея ѝ е ясно, че видеото няма да отнане скрито завинаги. Поне аз не мога да си представя как това би станало. Няма здрав разум в това. А го прави за да накаже Динчер. Така я омотава прокурорката

# 19
Ако твоята интерпретация е вярна, Гери, тогава още по-зле!
Бих проявила разбиране, ако иска да спаси Ешреф, но ако отново го прави заради себе си...съм истински разочарована от нея! Confused

# 20
Тя Динчер иска да го убие с голи ръце. Даже си го представя. Според мен затова продължи. За да го види наказан

# 21
Така е, но по- скоро си мисля, че изборът и не е „или–или“, а „първо едното, после другото“.
В първия момент тя прие, за да защити Ешреф. Това беше емоционалният импулс. Обещанието на прокурорката, че ще се опита да не го вкара в затвора, попадна точно в най-големия и страх - да го загуби. Нисан вече е видяла колко близо е той до пропастта и колко лесно системата може да го смаже. Така че решението и тръгна от любов и паника, не от хладен план да унищожи Динчер.
Но почти веднага върху това се насложи и вторият мотив - той. Когато тя вече знае, че именно той е убил Афра, желанието за справедливост (и отмъщение) стана равностоен двигател. Информацията за него вече не е просто разменна монета, а средство да го достигне, да го разобличи, да му отнеме контрола. В този момент ролята на информатор започна да и изглежда като единствения законен път към възмездие.
(ако успее да се въздържи, както тя каза)
Важно е обаче, че Нисан не го прави, за да се спаси самата тя. Тя не иска имунитет, пари или кариера. Иска две неща, които не могат да съществуват заедно- Ешреф да бъде свободен и Динчер да бъде наказан.
Лошото е, тя варва, кокто каза Diva, че може да постигне и двете сама, без да сподели с Ешреф. И тук тя повтаря неговия модел- саможертва чрез контрол. Както той „я пази“, без да и казва, така и тя „го пази“, без да му каже.
Ако трябва да подредя мотивите и по тежест,според мен  първо е Ешреф, после е Динчер.
Но колкото повече навлиза в тази игра, толкова повече второто започва да замъглява първото...
И точно затова, когато истината излезе наяве, конфликтът няма да е „защо го направи“, а „защо реши сама вместо нас“- това ще попита Ешреф.

Последна редакция: сб, 27 дек 2025, 18:07 от NeZ_9

# 22
За бренеността на Гонджа, аз разбрах, че е извън маточната бременност. И на сценаристите от къде им дойде това на акъла. Много са изобретателни.

О, Аслихън е страхотна!♥️ Красотичка!

Страхотна рокля и цвета бонбонено розово като нея - Бонбонче!

# 23
Чакането ще е дълго, но пък монтажиста ни обещава огнен епизод. Wink

Графики

# 24
За извънматочната бременност първоначално ми се видя скалъпено от Гонджа, ама после се замислих, че едва ли ще вкарат бебе в сериала, не знам как турците гледат на абортите, та това е идеалната вратичка. Видяхме и позицията на Ешреф, който настоя Гюрдал да поеме отговорност.
Нисан не мисля, че щеше да се съгласи да е информатор, ако свободата на Ешреф не беше на карта. Според мен се съгласи единствено заради него. Тя имаше собствен план как да приключи с Динчер, колкото и налудничев да е. Не знам дали това той да е в затвора би и дало мира и възмездието, което търси.

# 25
Добро утро!

Едно четиво за кафето. Wink
Скрити ли са в звездите тайните на героите в Eşref Rüya?
Какво казват астрологическите кодове на любимия ви герой?

ЗВЕЗДНАТА КАРТА НА „ЕШРЕФ РУЯ“ Е ОТВОРЕНА:
КОЙ Е СТРАСТЕН, КОЙ Е ОПАСЕН, КОЙ Е ИСТИНСКИ ВЛЮБЕН?

ЕШРЕФ ТЕК - СЛЪНЦЕ ВЪВ ВЕЗНИ, АСЦЕНДЕНТ В СКОРПИОН, ЛУНА В КОЗИРОГ
Комбинация от сила и грация. Лицето му носи белезите на живота му, докато в него бушуват бури. Слънцето му във Везни му дарява справедливост и умереност. Асцендентът му в Скорпион изостря интуицията му, стремейки се да разгадае какво се крие дълбоко в него. Луната му в Козирог подчертава способността му да управлява емоциите си със самообладание, търсенето му на контрол и сигурност във всичко. Дори когато Ешреф обича, той обича предпазливо; всичко е планирано, всяка емоция е премерена.
НИСАН АКЬОЛ - СЛЪНЦЕ В РИБИ, АСЦЕНДЕНТ В РАК, ЛУНА ВЪВ ВЕЗНИ
Компасът на душата ѝ е скрит в емоциите ѝ. Докато Слънцето ѝ в Риби я свързва с миналото, асцендентът ѝ в Рак засилва нуждата ѝ да се придържа към корените си. Домът, семейството и чувството за принадлежност са в центъра на живота ѝ. Нейният Рак във Везни добавя грация и баланс; когато обича, казва „ние“, а не „аз“, а когато е наранена, тихо се оттегля в черупката си.

ЧИЙДЕМ СЕРИМ - СЛЪНЦЕ ЛЪВ, АСЦЕНДЕНТ ОВЕН,  ЛУНА СКОРПИОН
Лъвът е знак на светлината, сцената и лидерството. Чийдем обича да привлича внимание, да води и да бъде в светлината на прожекторите. Нейният асцендент Овен ѝ дава бързина и смелост; тя е нетърпелива, но силна. Луната ѝ в Скорпион задълбочава страстите ѝ; когато обича, не познава граници, дори това да означава да поема рискове. Тя никога не приема да бъде наранена, докато показва силата си.
КАДИР ЯНЪК - СЛЪНЦЕ ЛЪВ, АСЦЕНДЕНТ ОВЕН, ЛУНА БЛИЗНАЦИ
Сцената е неговият естествен дом. Лъвът, със своето Слънце, не крие светлината си; Овенът, с асцендента си, не се страхува от битки. Той е бързо мислещ, състезателен характер. Близнаците, от друга страна, предизвикват колебания в емоциите си. Може да се смее в един момент и да се отдръпва в следващия. Носи скрита самота зад блестящия си интелект.

ГЮРДАЛ БОЗОК - СЛЪНЦЕ В КОЗИРОГ, ИЗГРЯВАЩА ЛУНА В СКОРПИОН И ТЕЛЕЦ
Дисциплина, решителност и доверие са трите му основни стълба. Слънцето му в Козирог определя неговия успех и целенасочена природа. Асцендентът му в Скорпион засилва интуитивната му сила; той не забравя лесно. Луната му в Телец предлага емоционална структура, изтъкана от лоялност и стабилност. За Гюрдал доверието е най-ценното нещо; дори емоциите трябва да бъдат гарантирани.
ФАРУК СЕЗЕРИ - СЛЪНЦЕ В ДЕВА, АСЦЕНДЕНТ ТЕЛЕЦ, ЛУНА ВЪВ ВОДОЛЕЙ
Реалистичен, ориентиран към детайлите и аналитичен. Слънцето в Дева представлява педантичност и старание. Асцендентът в Телец насърчава търпението и търсенето на сигурност, докато Луната във Водолей създава дистанция от емоциите. Изграждането на мост между логиката и сърцето е неговото изпитание през целия живот.

МЮСЮЛМ ЧЕРМИК - СЛЪНЦЕ БЛИЗНАЦИ, АСЦЕНДЕНТ  ВЕЗНИ,ЛУНА  СТРЕЛЕЦ
Интелигентността, хуморът и комуникацията са неговите блестящи аспекти. Слънцето в Близнаци подчертава бързия му ум. Асцендентът във Везни му дава хармонично и дипломатично поведение. Луната в Стрелец засилва чувството му за свобода и интензивност. Той е отдаден на семейството си, но духовно независим; лоялен, но не обича да му се поставят граници.
ЪРМАК БОЗОК - СЛЪНЦЕ ВОДОЛЕЙ, АСЦЕНДЕНТ СКОРПИОН, ЛУНА ЛЪВ
Душа, колебаеща се между свободата и контрола. Докато Слънцето във Водолей определя нейната идеалистична страна, изгряващият Скорпион трансформира сенките на миналото в източник на сила. Луната в Лъв иска да заеме централно място дори в емоциите си; желанието да остави сърцето си на сигурно място е най-човечната ѝ страна.

Желая ви прекрасен ден! Hug

Последна редакция: нд, 28 дек 2025, 10:13 от NeZ_9

# 26
Добро утро, мили момичета!

Минавам да споделя две неща.
Първото е, че се надявам и тази година да хванат Чаатай на летището и да няма миналогодишната драма около това. Дори аз се подведох.
Второто. Тази снимка. Хем снощи я видях и нищо не забелязах. Някой е ял кебап.

# 27
Браво, Гери, много си наблюдателна! И аз я видях, но я подминах.
Случката на летището не вярвам да се повтори, защото вече няма защо да се крият.

Аслъхан беше реабилитирана за глупавото състояние, в което изпадна на летището, по най- добрия начин! Heart

# 28
Ми те него нападнаха. Нея само я съветваха да го остави.

# 29
Така е, но тя изглеждаше глупаво и не знаеше какво да прави.

Напомням, че остават вече  по-малко от  5 дни до края на финалното гласуване за „5-тата церемония по връчване на наградите „Най-доброто от годината“ на MevcutBilgi“, която е готова да се превърне в най-престижната награда на Турция! Кликнете върху връзката, за да гласувате на
https://mevcutbilgi.com/yilin-enleri/?utm_source=ig&utm_medium=s … ExFp4ifLhRuvjwedw
 и ни последвайте в социалните ни мрежи, за да сте незабавно информирани за всичко! ✨

Общи условия

Активация на акаунт