Случаят Doordash girl - културен феномен и социален проблем.

• 4 942
  • 146
  •   1
Отговори
# 15
  • София
Ами за тая работа хората са измислили врати и ключалки. И кучета.

# 16
Ами за тая работа хората са измислили врати и ключалки. И кучета.

Твърди се, че момичето било отворило вратата и заснело мъжа, докато той спи полугол. Имало кадри от друга камера, която доказва това, но аз не успях да намеря видео, което да потвърждава тази информация, нито пък да я отрича.

# 17
Не знам, ти кажи. Освен преразказ на клипчета, аз друга информация не видях. Били се свързали с полицейското управление и адвоката за коментар, но такъв не видях да е включен.

Е аз гледах и полицията какво казва, имаше и от съдебната зала, има ги и нейните видеа, на които се дължи цялата история. Но по принцип видеа се качват в ютуб. Ти ако отричаш ютуб можеш спокойно да отречеш и обявиш за генерирано от AI всичко в интернет. Даже може да се свържеш с нея и да и дадеш съвет да пледира, че е невинна, защото всичко в социалните мрежи е генерирано от AI.

# 18
Отвратително поведение и подсъдно.
Мъжът трябва да я съди.

# 19
За мен юридически нещата са изцяло против доставчицата.
- Ясни указания да остави пред вратата и да си ходи, не да наднича (и евентуално да отваря).
- Мъжът си е у дома, може да си е изпрал гащите, може да му е горещо на топките, може да му стягат слиповете... Има право да прави каквото му е кеф без да се обяснява.
- Доставчицата го е снимала без разрешение на "негова територия".
- Понеже сниманият не е знаел мъж или жена ще дойде вариантът това да е режисирана постановка издиша.

# 20
  • София
Американска им работа. Явно нямат престъпност в района.

# 21
Навсякъде има мърша.
Дано жената никога повече не си намери работа.
Решила лесно да припечели пари, ама друг път.

# 22

- Мъжът си е у дома, може да си е изпрал гащите, може да му е горещо на топките, може да му стягат слиповете... Има право да прави каквото му е кеф без да се обяснява.

явно много му е горещо-
гол е от кръста надолу, вратата е широко отворена и диванът е така разположен, че тя няма начин да не види достойнствата му,
младо момиче, просто я е страх, заснема го за 3 секунди, след което си тръгва ...

...

# 23
  • София
Човекът си е вкъщи, може и перо да си забоде в г.з. и така да си ходи.
Това вече с отворената врата е малко спорен казус...

# 24
  • София
Вкъщи можеш да си отваряш врати, прозорци. Проблемът си е твой (на собственика). Може да му е топло и да не му се дават пари за климатик. Или да има куче, което излиза и влиза. Щом не го е страх от крадци.

# 25
Изглежда ми планирано, подобни постановки са типични за един ексхибиционист. Обикновен перверзник, който е изкарал късмет, че жертвата му е била достатъчно глупава да качи клипчето в интернет, вместо направо да си подаде жалба в полицията и да предаде заснетия материал на тях.

Не виждам защо подобен случай би накарал нормалните мъже да се отдръпнат от жените.

# 26
  • София
Всички, които ходят голи вкъщи, са ексхибиционисти!

# 27
Човека се е проснал полугол на дивана намиращ се непосредствено пред отворената си врата, в момент в който се очаква да мине доставчика и според вас това е случайност? Не бъдете толкова наивни.

# 28
  • София
Добре де, тези, които мислят, че е постановка, винаги ли са облечени от глава до пети?
Аз в жегите, когато съм сама вкъщи,редовно се мотая по гащи. Пък не изпитвам друго удоволствие от това, освен разхлаждане.

Кой я е карал да наднича?
Ами ако беше доставчик мъж гей? Може пък това да е била идеята.
Доставчиците обикновено оставят храната на стълбите, после има веранда и вратата не е срещу алеята точно.

# 29
Сещам се за пост във ФБ (в групата СтГ, мисля) на софийски доставчик на храна, който пишеше, че не е рядкост и в Сф някакви мъже да му отварят голи. Отдолу имаше подкрепящи постове, но имаше и от типа "да се чудиш откъде е извадил парите", и всякакви. Иначе, технически голите са си вкъщи, да.

Общи условия

Активация на акаунт