Случаят Doordash girl - културен феномен и социален проблем.

• 4 931
  • 146
  •   1
Отговори
# 30
  • София
Аз съм излязла по тениска на балкона и по тая логика съм виновна, ако някой мине и ме види?

# 31
Изглежда ми планирано, подобни постановки са типични за един ексхибиционист. Обикновен перверзник, който е изкарал късмет, че жертвата му е била достатъчно глупава да качи клипчето в интернет, вместо направо да си подаде жалба в полицията и да предаде заснетия материал на тях.

Не виждам защо подобен случай би накарал нормалните мъже да се отдръпнат от жените.
Късмет за какво да е изкарал. Ако вместо да го качва в интернет беше отишла в полицията, нищо нямаше да се случи. Той нищо не и е направил, просто е лежал, а ако иска е можел и да я посрещне на вратата гол. Но си права, че логичната стъпка е да отиде в полицията ако се е почиствала застрашена. Действията и са били да качи клипа в ТикТок, където той набира 30 милиона гледания и е свален. В последващо видео тя крещи как било мъжки свят и как ТикТок и дължали пари за гледанията на клипа, а те го били свалили и не и платили нищо.

# 32
  • София
Ааа, парички иска! Ами нема!

Аз много обичам да докладвам неприятни клипчета в ТикТок.

# 33
  • Пловдив
А нещо случва ли се след доклада?

# 34
Ако вместо да го качва в интернет беше отишла в полицията, нищо нямаше да се случи.

не спираш да си измисляш, ако малко бе погледал, вместо да си съчиняваш, щеше да видиш какво точно се е случило и не е както в твоите твърдения отначало досега ....

къщата е кондо- залепена до друга къща,
та хипотетично минават съседите с децата си  и отворената врата зее, а чичкото лежи гол, по паламарка,
но нищо, деца, трайте, че това е свещеното му право ...

# 35
Добре де, тези, които мислят, че е постановка, винаги ли са облечени от глава до пети?

Не, ама и не се моткам гола пред отворена врата или прозорец.

The Third, съгласна съм, че и да беше отишла в полицията, трудно щеше да се докаже вина. Но щеше да си спести част от главоболията, сега сигурно ще има и по-тежка присъда.

Да ви питам сега, че ми стана интересно. В блока срещу нас има една такава мадама, с месеци постоянно държеше завесите си дръпнати (пред прозорците нямаше никаква бариера, без дори тънко перде) и се виждаше абсолютно всичко, което става в апартамента. Виждали сме я гола много пъти, виждали сме я да се натиска с гаджето, веднъж секс правиха на светната лампа и отворени пердета.

Всичко това се случваше непосредствено срещу прозорците на нашата детска стая, иначе сигурно ги виждаше половината ни блок. Не зяпаме нарочно, просто апартамента им е срещу нашия и като погледнеш през прозорците, това е първото нещо, което виждаш. Накрая стояхме със затворени завеси и светнати лампи в 4 часа следобед лятото, за да ни е спокойно. За щастие от няколко седмици започна да си затваря завесите и шоуто престана, засега.

Според вас това нормално поведение ли е? Тя си е вкъщи и си прави каквото иска.

Последна редакция: сб, 27 дек 2025, 18:55 от Tessaria

# 36
Джак Никълсън имаше неприятни разправии със съседите си,понеже има навика да се разхожда гол в къщата си в Бевърли Хилс...

# 37
  • София
А нещо случва ли се след доклада?
Ами аз не ги виждам след това, и потребителите не ги виждам, тъй че надявам се да се случва нещо.

# 38
не спираш да си измисляш, ако малко бе погледал, вместо да си съчиняваш, щеше да видиш какво точно се е случило и не е както в твоите твърдения отначало досега ....

къщата е кондо- залепена до друга къща,
та хипотетично минават съседите с децата си  и отворената врата зее, а чичкото лежи гол, по паламарка,
но нищо, деца, трайте, че това е свещеното му право ...
Гледах го и това нейно видео. Това за залепената къща го споменава чак когато на другия ден се е усетила, че е загазила и подава жалба в полицията. Това са част от оправданията, че уж била загрижена и за съседите случайно да не го видят. Ама и да минат и да го видят какво от това? Какво по-точно съм си измислил?

# 39
Айде сега. Някаква пикла решила да е популярна в тик-ток.
Честно ли някой нормален мъж ще се занимава с това дете.
Според мен това е някакъв измислен казус. За тик-ток лайкове и пара.

# 40
  • София
Тесариа, жената си е вкъщи и явно няма проблем с голотата си.

# 41
Не е типично поведение, но честно браво на нея, че не се съобразява с обществени „правила" за които никой не може да обясни защо съществуват.

# 42
  • София
Цялото нещо звучи като пореден изкуствено създаден и още по-изкуствено раздухан "проблем" с цел да се карат хората по социалните мрежи. Не знам кой и защо ги прави тия неща, какво се печели, но е страшно досадно и противно. Колко енергия отиде за "мъж или мечка" и всякакви такива изфабрикувани глупости. И да, младите хора се връзват, горките, палят се идеологически, губят си времето.

# 43
Чак ми е странно каква драма се прави от полугол човек. Всеки, който се е занимавал с доставки е бил посрещан от голи, полуголи, до загадъчно разголени мъже и жени. И не преувеличавам!

Имам приятелка, кото засича водомери. Знае в кои апартаменти мъжете обезателно отварят голи и това и е неприятно и не се чувства в безопасност. По такива адреси ходи с придружител. Ако и отвори сам мъж, разголен също не влиза, дори и да твърдят, че не могат да засекат водомера. Смахнати всякакви!
Имахме съсед - готвеше гол на терасата. Възрастен мъж беше. Баба ми като го видеше като тенджере под налягане се напрягаше и ни забраняваше да излизаме на терасата. Смятам, че го правеше от някаква форма на ехбиционизъм ...
В конкретния сълучай също смятам, че е някаква форма на ехбиционизъм.

# 44
  • София
Леле, а аз се притеснявам, че ми е разхвърлян холът, като влязат да засичат!

Общи условия

Активация на акаунт