Седмокласници 2025/2026 - тема IV

• 19 228
  • 701
  •   7
Отговори
# 225
Дано. И дано този да стои далече от МОН.

# 226
  • Пловдив
Това със спиране на изпълнението е добра новина. Дори да има решение до февруари-март, то едва ли ще влезе в сила, защото ще бъде обжалвано от родителите, ако не е в тяхна полза. А нашата съдебна система не работи скорострелно.

# 227
Руо обаче притискало училищата да спазят указанията за чуждите езици.
Големи гадини и подляри.

# 228
Здравейте, качих в пощата пробния изпит по БЕЛ от ОТ, както бях обещала. Ще го сложа и тук за който няма достъп.
Скрит текст:

Моята дъщеря по математика е изкарала 90 точки.. защото е объркала 2-те формули на подточките на геометричната задача... Питам я: "Не ви ли дадоха формулите", а тя: "Ами дадоха ни ги,  ама аз си ги знам".. Обяснявахме се после как дори и да мисли, че ги знае може да хвърли едно око поне да потвърди.
По БЕЛ се е поизложила повече и има 86 точки, като основно преразказът и тезата са изяли точките. За първи път изкарва толкова малко точки на преразказ и се надявам да е заради притеснението и това, че е първия пробен, на който ходи.

# 229
Малко си отдъхнах от новината за изпита НВО. Дано, дано ...

# 230
Момичета, според вас може ли да се направи едно море преди да излязат резултатите 23-30 юни?

# 231
Резултататите и подреждането за първо класиране може отвсякъде. За записване/заявление за второ трябва да сте налични.

# 232
  • София
А от Гърция някой редил ли е желанията в системата за класиране. Трябва ли компютър или може и от телефон?

# 233
  • пустинята Гоби
Момичета, според вас може ли да се направи едно море преди да излязат резултатите 23-30 юни?
Аз мисля да направим, полза от висене в София няма да има.

# 234
И от Гърция/чужбина може. На компютър ги наредих.
Подгответе си паралелките с кодовете им предварително на лист. Ако объркате нещо, можете да промените преди последния срок.
За телефона не знам.

# 235
  • София
Момичета, бяхте качили един пробен по МАТ  на ОТ през декември. Някой има ли вече отговорите?

# 236
23-26.06 няма ли опасност да ги оформят още?

# 237
  • София
Дано всички да са се придвижили/придвижат безопасно днес. При нас всичко е замръзнало.

За морето - чак от 8ми юли се подават заявленията за първо класиране, така че спокойно може да се откара дотогава на море, че и тогава щом може да се подава от чужбина. Единствено ако някой държи да гледа работите на детето на 2-3 юли, трябва да е тук

# 238
  • пустинята Гоби
Ох забравих, че тази година са до 30 ти, просто бях гледала, че между първо класиране и края на учебния срок има време и за море.

# 239
  • София
Най-късно три календарни дни преди края на срока ли трябва да са оформени по наредба?

Общи условия

Активация на акаунт