Седмокласници 2025/2026 - тема IV

• 15 164
  • 557
  •   2
Отговори
# 15
  • shumen
Мишленце,Револют към коя банка?Аз също исках да му изкарам,но в моята банка не вадят на деца под 14 години ми казаха.
Тези учебни тетрадки са пълна безмислица на безумно тежките им раници.

# 16
Благодаря за новата тема!Днес моят реши един тест от ПИ,който бяхте публикували тук.Имам чувството,че задачите от ПИ са по-трудни от тези от НВО.Задачите за движение,сплави,работа много бързо ги минаха,имаха само по 1 час за затвърждаване и моят там има пропуски.Решила съм да му давам основно такива задачи.Вече започнаха геометрията.

# 17
danaeka Револют си имат собствена банка. Аз се регистрирах с покана от мъжа ми, а на дъщерята картата е детска и е вързана към акаунта на баща ѝ. Всичко онлайн се случва през приложението.

# 18
Запис.
Госпожицата няма карта, ще ѝ изкарваме Револют в един момент, засега няма нужда.

Последна редакция: нд, 28 дек 2025, 09:03 от Лятo

# 19
Мишленце,Револют към коя банка?Аз също исках да му изкарам,но в моята банка не вадят на деца под 14 години ми казаха.
Тези учебни тетрадки са пълна безмислица на безумно тежките им раници.
Скоро бях болна и една сутрин забравих да му дам джобни. Обикновено пътуваме заедно и давам в трамвая, обаче тогава бях вкъщи и остана без джобни. Веднага се регистрирах в Revolut и му поръчах карта. Сега ми е по-спокойно. Плаща и кеш, и с карта. Виждам кога колко е изхарчил.

# 20
kati0578, дадох на моята дъщеря да реши НВО от тази и миналата година (тези задачи, които се решават с материала, който са взели досега) и съм със същите впечатления като теб. Питах и дъщеря ми, тя каза, че не са много трудни и са по-лесни от ПИ, които ѝ давам (от публикуваните в темата).
Днес ще решаваме от УТ.

# 21
Сметка има в ПИБ от 5 клас, ползва картата някой път, ако забравя да му дам пари.

# 22
  • До морето
Благодаря за новата тема.
Първородният вчера беше на ПИ по БЕЛ, организиран от госпожата, при която ходи от време на време за помощ. Каза, че било лесно. Да видим.
Учебни тетрадки нямаме.
 Карта не съм изкарала още, защото не знаел къде ще я държи. Сега дрънчат стотинки във всеси джоб. Няма навика да си прехвърля парите от дреха в дреха и аз събирам монети от коша за пране постоянно, та картата вероятно ще е загубена на третия ден.

# 23
  • shumen
Кати,точно тия задачи и моя минаха за един час и има пропуски там.Ще трябва да решава от тях.
Sunny,моя джобни не му трябват.Носи си храна от вкъщи.Лавка в училище нямат,имат една в близост,но най-много някои боклук да купи.
Моя сега ще го мъча с един пробен по БЕЛ.Толкова го мързи,че всичко е със зор все.

# 24
  • Някъде по Дунава
Благодаря за темата!
Наборът я кара лека-полека, аз все го побутвам. По литература още са на трета глава от "Немили-недраги"(учителката не се слави с бързина), по математика-задачи от работа и движение. За Коледа му взех една книга на Роал Дал на английски. Като не чете на български, поне английския да упражнява.
Относно стомашния вирус- периодично го наболява стомахът вече втора седмица. Всички около нас са така.

# 25
  • shumen
По Литература са на 5 глава от "Немили-недраги".
Аз го натискам да прави пробен по БЕЛ,той по Химия реши,че ще пише домашно.Казах му намеря ли пробни в нашия град ще го запиша на всички колкото и да мрънка,че не иска.

# 26
Благодаря за новата тема. Честита Коледа с малко закъснение!
Ние се бяхме тръшнали с температура и хрема точно по празничните дни. Девойката близо седмица активно почива, но днес вече пише домашни. За утре съм й приготвила тестове с интегрирани задачи.
Иска ми се да направи и два преразказа до края на ваканцията, ама да видим до къде ще й стигне времето и желанието.

# 27
Направи преразказ на #Сватба# като видях как го е написал… добре че не съм проверяваща 😂

# 28
  • shumen
Моя само и само да не прави тест по БЕЛ или МАТ реши,че ще учи и пише домашно по Химия.Оказа се,че ще правят контролно по Химия на 12.01.

# 29
Ние днес гледахме "Това го знам". Преди време съм улучвала някои предавания, a днес изгледахме днешното + няколко в Youtube. Леле, хора, покъртителна е общата култура на родителите, които участваха днес... За деца никога не бих давала определения, но от записите общата картина ми е много мътна. Ако ви е интересно да преговорите елементарни знания на децата, вижте го в Youtube.

Общи условия

Активация на акаунт