Седмокласници 2025/2026 - тема IV

• 11 494
  • 427
  •   3
Отговори
# 420
silan, Detelina S , браво на децата! 🤗 Пожелавам успехи и по-нататък!

Моята дъщеря не ходи на курсове, но и на тях учителката по БЕЛ им казва, че не трябва да използват "цитираните думи", а само "думите", както и да не използват "авторът е искал да каже..."
Може би такива са указанията.

# 421
  • shumen
Silan,Детелина браво на децата!
Моя засега е ходил само по История на олимпиада.Резултати още нямат.По БЕЛ също се е записал за тази седмица ,но е болен и не знам ще се оправи ли,за да отиде.

# 422
  • пустинята Гоби
За колко време излизат при вас резултатите от олимпиадите? При нас още няма такива.

# 423
  • shumen
При нас до две седмици.
Моя сега видях, на контролното по Физика има 3,а уж беше учил.

# 424
За колко време излизат при вас резултатите от олимпиадите? При нас още няма такива.
Зависи от олимпиадата. Най - бавно излязоха резултатите от НОМ (мисля, че бяха около 7 работни дни). Останалите за седмица.

# 425
И при нас по математика най-много се чакаше, но не помня колко точно. Всичко, което е минало през декември, би трябвало вече да е проверено.

# 426
Моята дъщеря не ходи на курсове, но и на тях учителката по БЕЛ им казва, че не трябва да използват "цитираните думи", а само "думите", както и да не използват "авторът е искал да каже..."
Може би такива са указанията.
[/quote
Какво е нередно то в Цитираните думи, нали е цитат, спомням си, че миналата година моят внук така пишеше в началото.

# 427
rihan, не знам какво е нередно. Още от началото на учебната година госпожата обръща внимание как трябва да се пишат тезите и да не започват с "авторът е искал да каже", "цитираните думи", а направо да започват с разсъжденията.

Моята дъщеря пише доста кратки тези, това не ѝ е силната страна. Колкото точки има, толкова.

Общи условия

Активация на акаунт