ЮЛСКИ мами обикалят и за форум време не оставят!

• 11 918
  • 290
  •   1
Отговори
# 15
  • Варна
Бета  bouquet  bouquet  bouquet

Добре дошла и на мама Бонбон и бебе Калоян Hug

МарияЕли,и Дито така се навежда от проходилката,и всеки момент го чакам да се изсипе от там Confused.Дебна го,де Laughing....и обожава да си гледа краката ooooh!,ако искам да му измия дупето на мивката,не си свива краката,а ги държи изпънати и ги гледа.не мога да го побера вътре Joy
Grinning Голям юнак е, мина 10-те кила вече и носи дрехи с ръст за година и половина.  ooooh!

И ние така Peace.не мога да сваря,да му купувам дрехи Whistling

# 16
  • Велико Търново/Latitude: 43 ° 32 '47 "North - Longitude: 6 ° 56' 17" East
Betta,   bouquet!

# 17
  • Sofia
  Flowers Sunflower Здарвейте днес  Flowers Sunflower

Добре дошла на мама Бонбон

Бета Браво.Красиво както винаги   bouquet

Дано наистина няма повече недоразумения и болни дечица.Оставаме все по малко писачи в темата нека не уредяваме още и още че ще е много тъжно  smile3518 поне на мен лично.

цитат Иси кам
браво на малката ми ,ако успеем да ви стигнем (защото не е много ) може и да се сватосами
Ама как да не може може да.Ние нали сме си свободни   4470 никой не ни е пожелал до сега   Embarassed

ако искам да му измия дупето на мивката,не си свива краката,а ги държи изпънати и ги гледа.не мога да го побера вътре Joy

И ние сме така с миенето от кога се оплаквах аз и се чудех как се справяте вие  ooooh! Мисията вече е почти невъзможна замислям се за лиген да е права в него и така.

# 18
  • Варна
Е хайде и аз да попиша.
Бета  Peace
Добре дошли на новите мами. Hug
В къщи вече е малък празник.Очите ми не на 6, а на 18 трябва да са.Жорко с всеки изминал ден става все по-щур.Учи се на магарии от кака си.Такива номера ми прави ,че да откачиш малко е  smile3511.Облечен е с гащиризон без крачета,и го заварвам с боси крака,изъкнати ританки и закопчан гащиризон. JoyЕ как го прави този номер незнам.А малката кака вече се учи да ми помага в простирането.Подава ми дрехи и казва коя на кого е.Голяма ми е сладурка.
Ох,ние си нямаме още зъбче,ама кой знае какво ни чака. На голямата кака и излезе на 4 месеца,на малката на 8, а на изтърсака Жорко може и към годинката.
Иси, не е късно да имаш момиченце.Третото ще е такова. Wink
Жоржи,съжалявам че не живеем близо  ,с удоволствие бихме се разхождали с вас. Peace

# 19
  • somewhere over the rainbow
Слънчо, бързо да оздравявате и да пишеш пак с весел тон! Hug
Ронкис, и вие Peace А за градинките не се притеснявай - там ще са си и след седмица, а после цяло лято е пред вас Wink
Марияели, същата работа сме с проходилката. ooooh!  Даже снощи Дая се обзаведе с охлузен нос, защото пустите колела са много интересни. И от количката се навежда да гледа как се въртят гумите...дума да не става да седи облегната назад ooooh!

# 20
  • София
Добре дошла на мама БОНБОН  welcome Дейвид сега някакво разтройство ми изкара newsm12 А аз ставам все по болна smile3518 Оф какво ви занимавам и аз само с негативни неща  Rolling Eyes Хайде утре ще пиша как сме!

# 21
Да се разпиша в новата темичка  smile3523
Betta  newsm51
Добре дошли на мама ronkis и мама bonbon  welcome welcome

# 22
Поздравления Betta за красивата темичка! Само да се разпиша и отивам да ви чета,че забегнахме за малко и съм поизпуснала.А миналата седмица само ви четях,не ми се пишеше нещо. Crazy

# 23
На нас ни изникна странна комбинация от зъби-един цяло,един половин и един като пъпчица,все на един ред Mr. GreenНе би ли следвало сега да никнат вече на горния ред newsm78
Искам да ви помоля да напишете кой как и с какво си хране мъничето,че вече съвсем се побърках.Педито казва да го записвам на кухня,ама аз с твоа късно захранване не искам и да чуя.От друга страна,в едно списание за рецепти на бебета дават в 10-ти месец- макарони,луда работа : #Crazy
Някой знае ли как става отбиването на кърмачето,защото май се замислям вече над това.Не ми се иска,но не ми идва цикъл,заради кърменето и това и се отразява много зле на организма и на миомата  Sick

# 24
  bouquet  bouquetЧЕСТИТИ МЕСЕЧИНКИ НА ВСИЧКИ БЕБОЦИ ПРАЗНУВАЛИ ТЕЗИ ДНИ! ДА РАСТАТ ЗДРАВИ,ВЕСЕЛИ И ЗАСМЕНИ!  bouquet    bouquet

# 25
Nany:и ние сме така,докато папкаме-акаме! hahahaИ аз започвам да се замислям дали да не се храним на гърнето. newsm78
 welcome на новите мами! Laughing
Слънчо,Ronkis: Hug Hug Praynigдано бързо да оздравеете!
Тizija:незнам и аз какво ще правя с това отбиване! Sad Само като си помисля и ми се реве! CryИ как ще стане,направо не ми се мисли.Зоя се събужда по 2-3 пъти вечер да яде,а и вода все още не пие,как ще си набавя течностиии ooooh!Тази седмица си мисля да махна и следобедното хранене,да останат само сутрин и вечерните.Мислих много дали да не пробвам и с хомеопатия и да спася за още някой месец кърменето или да се направя на неразбрала кой месец да отбивам,но накрая реших,че колкото и да не ми се иска ще спирам.Правя си някакви планове,живот и здраве догодина отново да съм бременна,а за да стане това,трябва да започна от сега с лекарствата. Confused
Изчезвам,че ще къпем детето.  bath1

# 26
  • София
bonbon, по-често да пишеш  Wink. Ти с коя част на София живееш, за да ти кажем кой е наблизо за евентуални общи разходки?

Тиция, по въпроса с храненето ще си цитирам вчерашния пост от темата за захранването:

Цитат
- 9:30 - закуска - каша/попара - около 100г
- 11:00 - 11:30 - кърмене за приспиване
- 14:30 - обяд - месно-зеленчуково пюре - около 160г и понякога десерт от плод/плодово пюре
- 15:30 - 16:30 - кърмене за приспиване
- 19:30 - каша с плодово пюре - около -150-200г
- 21:30 - кърмене за приспиване
- 2:30 - 3:00 - кърмене
- още няколко кърмения до сутринта, които не знам колко са, защото спя  Simple Smile

Ние се захранваме бавно и славно, не знам кога да започна да давам супи, макарони и разни други манджи  newsm78.

Ели, не знам докъде стигна събирането на дати за календара на събитията, eti да каже дали мамите са й пратили информация. Ако има нещо посъбрано, мога да се опитам да го сложа на първа страница. И ако нямате нищо против, разбира се.

Днес много се смяхме с Яна - баба й дрънка с една кутия от крем, пълна с копчета и пее зън-зън-зън и Яна и тя - взе кутията и взе да пее, много приличаше и нейното на зън-зън-зън  Heart Eyes. И вече познава колата, като я види и започва да рита с крачета и да вика, даже вчера, докато бяхме с количката, се припозна в един голф  hahaha.

# 27
# 28
Slyncho недй да се самообвиняваш.Много е неприятно да си в болница,но понякога това не зависи от нас.Гадните вируси са навсякъде за жалост.
Ели а вашият тати не е прав да те обвинява.Ами ако бяхте като нас 3 денонощия с висока Т.39,6  ooooh!  От зъбки.

welcome на бонбон и ронкис и сладките бебенца.

Тиция ние още се кърмим на поискване.Само обедното сме заместили с месно/зеленчуково/.Понякога след кърмене давам плодово пюре или каша с плод следобяд.Чак се замислям понякога дали не трябва да ядем повече твърда храна  newsm78
А за отбиването според мен намали броя на кърменетата,докато останат сутрин и вечер.Може пък тогава да ти дойде.

лека.... Sleeping

# 29
  Хайде и аз да се разпиша, пу 152-ра. Laughing
bonbon  welcome
  smile3501
arllina:
Цитат
И аз започвам да се замислям дали да не се храним на гърнето
Ама много сложно ми става, той се върти, накланя се напред, търка си очите и покрай тях и устата, мазало...него ли да пазя, купата ли да държа... ooooh!

Лека нощ, мамчета! Изчезвам, че нещо е неспокоен...  33uu

Общи условия

Активация на акаунт