ЮЛСКИ мами обикалят и за форум време не оставят!

• 11 927
  • 290
  •   1
Отговори
# 60
Привет и от мен! waveyЧестито на днешните и на тези, които пропуснах тези дни. Здрави, много здрави и пак здрави да са Wink, весели и най-вече послушни!
За календара на събитията: Не съм готова, защото много малко майчета да си дали/10бр./е и затова не съм го правила. Но иначе събирам и ги правя по месеци. Ще изчакам още малко и тогава ще го пратя на Бета.
Моят цикъл дойде, когато Венци беше на 4месеца и половина, когато ми намаля кърмата.
arllina - много ще се изкефя Хриса да спечели и да натрие носа на тия звездоманки, особено на Ката-леле как се изложи тая СЕЛЯНКА #Cussing out, ще ни обижда тя... #2gunfire
Бонбонче- ти не писа ли веднъж при нас? Познат ми е ника ти newsm78
Нашето меню е следното за деня:
6.00 - мляко 170 гр.
10.00 - попара, каша, кус-кус, бисквитка с плод, овесени ядки с мляко
13.00 - пюре
18.00 - кисел, крем или плод
22.00 -мляко 150 гр.
Аз отивам да си направя кафенце, че това ми е любимото време. Венци заспа и сега 1 час е мой kaffeetrmker_2 После пак ще пиша Flutter

# 61
  • През девет земи в десета
Добро утро на всички!  food010

Честити месечинки на Пиер Павел на мама Лала,Дориан на Ред Харт,Траян на Ивичка и Митето на Гери_то!!!Да са здрави и послушни!Честито и на вчерашните месечинки Цветан,Божидар,Ева и Алекс!Специални поздрави за Данката на мама Нанни!!!

Тиция и нашия режим съвпада с този на Бета и Яна,както и на Нита и Калоян!

Арлина,трябва да даваш АМ или някакво мляко като спреш да кърмиш,трябва да ви останат поне 2 млечни хранения!А и мен ме е яд за Калин,да му се невиди изгониха най-свестния човек в тая къща!

# 62
ЧЕСТИТИ ДНЕШНИ МЕСЕЧИНКИ! Да са здрави, палави, игриви! НИе вчера бяхме от 11-16 часа навън и снощи ми беше много лошо. Мъжът ми каза, че съм слънчасала. БЕше много топло. Вече ще излизаме от 10-12 и после след 16 часа. Нашият режим е следния:
8 часа-240 мл.АМ
12 часа- зеленчуково/ месно пюре
16 часа- каша
20 часа-240 мл. АМ
След малко сме на консултация, ще видим какво ще ни кажат за захранването.
НА мен менструацията ми дойде на 2-3 месец, не помня точно вече и определено е по-безболезнена, но  започна много да ми закъснява.

# 63
Привети!
Честити днешни месечинки - Пиер-Павел на мама lala, Траян на мама ИвИчка, Дориан на мама red_heart и Димитър на мама gery_to ! нека всички са живи и здрави!
Честито и на всички, които съм пропуснала тези дни.
Почти нямам време да ви чета, а още по-малко да пиша, нали сме в крак със заглавието на новата тема, която пак е супер!   bouquet за Бета!
Гледам има нови мами - добре сте дошли!
Нашият режим на ядене е горе-долу такъв:
7:00 часа - АМ, различно количество около 180-200 гр, но не винаги, понякога и по 100-120
9:00 часа - попара или каша от елда
12:30 часа - млечна кухня - част от супата и цялото основно ядене
17:00 часа - десерта от млечната кухня
21:00 часа или след банята - пак АМ около 170-200 гр.
Между някои хранения й давам около 100 гр кис мляко с 1 банан и няколко бисквитки вътре, например между попарата и обяда към 11 часа
Айде, че трябва пак да уча за държавния изпит. Ужас! Ще се  #2gunfire
Весели разходки на всички!

# 64
Здравейте. Честито на масачинките  bouquet
Тъкмо вчера писах че още нямам цикъл и вечерта ми дойде сега съм като парцал много ми е паднало кръвното, ще трябва да пробвам това със столовете че преди ми продължаваше 7 дни.
За месото смятам че не бихме могли да предпазим децата от всичко, заешко намерихме скоро но то пак и от познати на познати и въпреки че е купено за бебе пак не мога да бъда 100% спокойна , а пилешко купувам цяло пиле от 1 фирма Еко пиле 1 майка ми ги препоръча, отделям бялото месо варя и пасирам с бульона, слагам по 2 кубчета. Не купувам от филенцата защото бях чела вече не си спомням къде че някои производители по някакъв начин ги набивали с вода и целулоза за да тежат повече, а и смятам че в самите магазини понякога като им свърши охладените размразяват от замразените и обратно.
Вип брадър не гледам много но наистина Калим ми направи впечатление че не е изперкал като някои други в къщата.

# 65
  • Габрово
Добро утро и Coffeeот мен.
Момичета благодаря за отговорите, пак незнам как да процедирам, защото нямам село/и аз като Нита, но никак не страдах досега/.
И май ще купувам, като Бета хипски и герберски пюрета. newsm78
Опитах да купя от една позната баба картофи и тя, като реши да ги похвали "Много хубави таз година станаха от изкуствената тор, виж какви са едри." Sick Mr. Green И естествено не купих. Tired
Успех на изпитите момичета! Peace
Утре в Бон апети пак ще готвят бебешко меню.  chef
Ети на лични ли да ти пратя данните за календара?
И мен ще ме изкефи да спечели Христина ей така напук на Катето. Тя много ме разочарова, държи се като злобна италианска перачка.
Ако се хвана за един стол, дали ще ми намалее от 7 на 1 ден Thinking? Joy
  party006Честити днешни месечинки - Пиер-Павел на мама lala, Траян на мама ИвИчка, Дориан на мама red_heart и Димитър на мама gery_to !  party006

# 66
  • Варна
Здравейте и от нас Wink
Честито на днешните месечинки,да са здрави и послушни  ura Tada

Ние май,от 4 кратно хранене ще минем на 5 newsm78.започна да се буди по-рано и няма как. Thinking
Месо вземаме от село Peace.да се живи и здрави свекитата
 Praynig  bouquet.не бях се замисляла,колко е тежка селската работа ooooh!,цял ден няврян в л.....а Sick
Че оттам вземам Пуйка,Пиле или кокошка и телешко.има и свинско разбира се,но естествено не съм давала още Naughty.
Чудя се зайчето откъде да взема,но нямам вяра на купеното от магазина и незнам newsm12.той Друнди готови пюрета не яде....ще звема едно аз за проба пък да видим Wink
Ети31,и аз ще ти пратя данни като ми остане време Hug
Отснощи ,синчето ми е направо ужасТ Sick,пак едни писъци,крясъци.............Чудо Confused,дано избие някой зъб преди да съм се #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Айде да не ви занимавам Hug
Наринка успех и на последния изпит newsm51 fingerscrossed
Сузи,и на мен ще ми е приятно да излизаме заедно,ама тез пусти Кайсии #Cussing out,са на г..а на географията smile3515

# 67
малеее, момичета, аз изключих, че празнуваме ние днес ooooh! Embarassed

я, викам си, да мина по диагоналче през темата, че нямам време за повече и...съзирам огромните червени букви с поздравите на Пиги - щях да падна от стола направо hahaha

незнам за вас, при мен времето не просто лети, ами направо излетя Joy

благодаря ви за поздравленията Hug

ЧЕСТИТО ПОРАСТВАНЕ днес и на миличките ни астрални близначета Митето, Дориан и Пиер-Павел - да са здрави, усмихнати и любопитни дечковци Heart Eyes
ще ми се някой ден да ги запознаем с Траянче - близначета са все пак един вид, може да си допаднат Laughing

за почерпка какво ще кажете по (още) едно кафенце да пийнем

с по една минерална водичка

и... по едно сладоледче
  Rolling Eyes Blush Grinning

Елип, и на мен ми липсваше Hug

Пиги, новата снимка на Цвети в подписа ти разкрива целия й чар, голяяяяма сладурка е Grinning

няма да поздравявам минали и бъдещи месечинковци, че има да пиша цял час...
само ще се възползвам да нагушкам и нацелувам Данито на Наннито и Кредор (или както там му е актуалният ник сега hahaha)

много слънце и топъл ден на всички Hug

# 68
  • somewhere over the rainbow
... даже по-скоро удължен ми се струва.
И на мен така Tired

Кольo e голям манипулатор! 
Mного ме е яд! Ама много! Как само извъртя вота!ААААААААА! smile3514 smile3512 smile3515
Гласувайте, гласувайте за последните и накрая за Калинко, който беше 3-ти, никой не гласува. И стана последен #Cussing out

# 69
  • ES
Да почерпим за нашите 9 месеца!

# 70
малеее, момичета, аз изключих, че празнуваме ние днес ooooh! Embarassed

я, викам си, да мина по диагоналче през темата, че нямам време за повече и...съзирам огромните червени букви с поздравите на Пиги - щях да падна от стола направо hahaha

Ха-ха! Точно това щях да напиша! Добре че беше Пиги, че да зацепя и аз, че днес имаме празник.

Честито на Траян, Митето и Дориан!

Ох, Пипи е много зле! Сега го водих на лекар, хомеопатът мисли, че е зъби, но ми вдигна температура и реве ли реве, по цяла нощ също, едни сополи текат, кашли, направо е ужас! Вече не знам на кой свят съм...

Не знам какво да кажа още,  пожелавам ви лек ден на всички!

# 71
  • През девет земи в десета
Gery_to,мерси за почерпката,ей мелби най обичам Mr. Green

Ивичка newsm03 newsm51

Lala,голяма напаст са тия сополи ей и аз не вярвах,че може де тече носа от зъбите,ама Цвети ми разби всички илюзии,на всеки зъб е уууууужас! #Cussing out

# 72
  • София
Честити месечинки на четирите момченца, да са живи и здравички! Пипи и Друнди да се оправят бързо!

И леко с тия сладоледи, че съм качила 3 килограма напоследък  ooooh!.

Моля, кажете как правите кисел, който дава. Аз сутринта правих, но нещо не се получи - почти целия го изхвърлих, а Яна си дояде с банан.

# 73
Честито на днешните ни месечинки!
Лала,дано Пипи скоро се оправи,и наистина е от зъбките,а не нещо по-сериозно.Много ти е хубав подписа.Пипи е мнооого пораснал и си прилича на едно голямо моменце.А и как прилича на Мишел....абе големи сладурковци си имаш,да са ти живи и здарви  Heart Eyes   bouquet
Ивичка,супер почерпка,ще се въздържа от мелбата...А що се отнася до Цвети на Пиги....тя наистина е една малка принцеса,която всеки път ми пълни душата като я видя, Hug а колко добро и послушно дете е няма да обяснявам. малко като реклама прозвуча,или сякаш за своето дете говоря,но ми е много присърце туй детенце и не мога да не го похваля! Heart Eyes
Елип,радвам се,че отново си сред нас  Hug ,пиши по-честичко.
Нарина и всички които имат изпити,желя ви успех  Peace
Нашият режим на хранене е кърмене,кърмене и пак кърмене.Между кърменето на обяд има зел/месно пюре,и привечер каша или плод с бисквита.Не знам дали е добре,дали малко я храня,и се замислям да започна и със закуска да правя,но....мързи ме  Embarassed (признах си),а пък и тя си търси цицата.

Айде ставам,че много се разписах  Stop

# 74
Честити месечинковци!
  bouquet  bouquet newsm32 newsm32 newsm32 newsm32 newsm32 newsm32 newsm32 newsm32 newsm32

Попова страшен поглед има Ема- сериозен и плашещ!Юлия  има и тя един наследен страшен поглед от баща и- и съм и казала че гадже няма да завъди с тоз поглед,на километър ще ги отстрелва! Laughing И двамата са ми едни като ме погледнат и ме убиват!По някога съм имала чувството че както ме гледа и ще скочи да ме убие (баща и) а сега имам двойно такова чувство вече!Как можа баш погледа да му вземе незнам! newsm78

Диди ние излизаме в 11 за кухнята прибираме се към 12-1 спи ,играе и към 16 часа излизаме до 18-19!Това е!После лятото пак така! Thinking

Момичета с тоз Вип брадър се скарахме с татито ни,ми той си защитава мъжете, аз Майката, и така нали знаете какво следва,аз съм била като Христина затова съм я защитавала, същото мрънкало и досада,ми като си изисквам нещата като нея, кво да направя че съм досадна,е чак толкова се надявам да не съм де ooooh!,а и снощи като казаха че половината жени в БГ са като нея пепеляшки,и нищо чудно тя да спечели,просто много майки и неоправдани жени и съпруги седящи си в къщи ще гласуват за нея! Thinking
Ще се радвам за което,но ще ме е яд че тъпия Здравко ще и ги вземе в случая и ще се възползва но кво да се прави!Може да им е това тактиката ,тя да се прави на страдалка и хоп 100 бона да и дойдат!После щтракай с пръсти и се кръсти Здравко да не избяга! newsm78

Кво казах и аз сега незнам! newsm78
Дай да се махам!

Общи условия

Активация на акаунт