Онлайн магазин ТЕМУ (Temu) за България – Новогодишна 2026 (Тема 1) Януари

• 30 078
  • 579
  •   11
Отговори
# 30
Аз чакам пратка с Еконт. До сега не бях получавала от Тему с тях и не знаех къде ще я пратят. По принцип в Тему стои адреса ми за доставка. Всичко супер, ама виждам в приложението, че ще ми я изпратят в друг по-далечен офис. Обадих им се, ако може да сменим офиса, но без да плащам пренасочване за пратка, която още не е дошла. Та смениха ми офиса без проблеми. За сега. Не знам дали всеки път ще действа, защото Еконт си го броят това за пренасочване, което трябва да се таксува. Аз им излезнах с довода, че пратката е до адрес 😃 Не, че я искам до адрес, но по-добре от този офис, за който я бяха предвидили. Та свалете си приложението на Еконт, ако чакате пратка с тях и следете къде ще я получите и евентуално да я пренасочите предварително.

# 31
При мен само се обърна в евро.На единия профил ми дава 17/55 евро,на другия 30/50 евро.Май няма да даде вече повече.

# 32
До сега се разправям с Тему. Днес телефонът ми, който пътува от Германия с DHL на проследяване пише "по искане на клиента адресът на доставка е променен". НЕ съм променяла и в Тему си стои правилният адрес.

Последна редакция: вт, 30 дек 2025, 15:24 от Mama Ru

# 33
След превалутирането в евро ми даде връщане на кредит 30/50 €

# 34
А на мен връщане на кредит 15%

# 35
До сега се разправям с Тему. Днес телефонът ми, който пътува от Германия с DHL на проследяване пише "по искане на клиента адресът на доставка е променен". НЕ съм променяла и в Тему си стои правилният адрес.

А, защо се разправяш с Тему? Звънни си директно на DHL и се разбери с тях на чист български.
Много по-лесна е комуникацията с нашите куриери, от колкото Тему да те разберат какво искаш и камо ли да направят нещо.

# 36
Днес ми дойдоха две поръчки, включително и една, която уж беше изпратена по суша и трябва да дойде в края на януари, началото на февруари. Най-странното е, че се движи JoyJoyJoy

За този масажор за врат става дума. Много ми хареса, много съм доволна. Взех го на половин цена от реалната. https://share.temu.com/XcNgshFa3kB

Тази слушалка е пластмасова и като детска играчка, но струята на водата е чудесна. И то нея съм доволна.
https://share.temu.com/CfqmQKUV0DB
 Гледам, че има и някакви филтри. Ще разгледам дали има резервни и ще поръчам.

# 37
All Seasons - да благодарим на много от потребителите, които писаха до Тему ( някой беше споменал, че съобщението, което изкача на екрана на приложението е цитат от неговото писмо). Отначало нито съпорта имаха информация, при смяна се губеше кредита и т.н.

Ами, то и писмото по скоро ми прилича на цитат от някое официално прес съобщение, така че, не знам на кой да благодаря, но се съмнявам, че чак пък от нас са разбрали за влизането ни в евро зоната, но както и да е.

# 38

А, защо се разправяш с Тему? Звънни си директно на DHL и се разбери с тях на чист български.
Много по-лесна е комуникацията с нашите куриери, от колкото Тему да те разберат какво искаш и камо ли да направят нещо.
Защото до сега не съм си имала работа с тях, не знам как работят, не намирам начин за комуникация с тях. Иначе се сетих първо тях да питам какво става

# 39
Едно леко Гугъл търсене….

# 40
На мен пратка от Тему от Германия уж с DHL, ми дойде със Спиди и имах мейл или смс от тях за доуточняване на адреса.

# 41
Ами, на сайта им стигнах до чат с робот, който не може да им отговори нито какво значи, че адресът е променен по мое желание, нито на какъв адрес ще я засилят. Едно си баба знае, едно си бае. Обеца на ухото, друг път да не пазарувам от местни складове, които се обслужват от въпросната фирма. На телефона не отговарят, не иска да ми даде чат със служител, та дано накрая си получа пратката. Със Спиди ще е чудесно, само да стигне до мен. За първи път ми е това чудо, до сега от Тему всичко идваше без засечка, но и без тези хамериканци

Ботът на DHL повтаря като изоглавен: "За да проследите вашата пратка въведете..."

# 42
  • София
Аз се радвам, че си изхабих кредита на единия акаунт. На втория около 25 се оказа, че всички номера с хубави купони са спрени, съжалих че и него не го употребих.

# 43
Й И на двата профила ми пусна оферта за 100€, но с по-различни купони. 50€ над 230€ (бившето 100/450 явно), 35€ над 113€ и 5€ над 31€, 5€. От тях към момента малките купони 5€ над 13€ и 5€ над 31€ ще са най-приемливите

# 44
А това, което излиза като оферта за няколко часа на артикули - купете с купон, в количката се отбелязва, всички клиенти ли виждат?

Общи условия

Активация на акаунт