Онлайн магазин ТЕМУ (Temu) за България – Новогодишна 2026 (Тема 1) Януари

• 44 041
  • 886
  •   11
Отговори
# 855
С Експрес уан имах две-три поръчки досега. Проблеми нямах с тях, а с Изипей офиса, в който бяха оставили едната пратка. Работеха, когато си искат. Излизах по-рано от работа, не става - затворено. После ходих през работно време - пак заключено. Едва си взех пратката. После ми оставяха в офиса на някакво кредитно дружество до вкъщи и беше ок. По телефона също съм ги откривала. Но като цяло им е много зле логистичната мрежа и предпочитам да не ми изпращат с тях. А да, и доста бавно работят. Проследяване нула.

# 856
И аз съм доволна, рядко получавам с тях, но куриера ми ги носи на адрес.
Мен в момента ме дразни това,че автоматично вече запомня карта при плащане, и всеки път я махам ръчно от настройки. Преди си имаше начин да платиш без запомняне на карта ,вече бутона го няма.
Има начин, отдолу под полетата за валидност на картата има един надпис:
This card will be remembered after payment и отстрани  > Натискаш стрелката и ти се появява попъп с избор да не я запазваш. Не ми дава да правя скрин шот на тази страница. Няма как да махнат тази опция по закон, но максимално затрудняват потребителите
Експрес оне са и в моята блек листа, оттогава не са ми пращали с тях Grinning

# 857
  • Асеновград
И аз съм доволна, рядко получавам с тях, но куриера ми ги носи на адрес.
Мен в момента ме дразни това,че автоматично вече запомня карта при плащане, и всеки път я махам ръчно от настройки. Преди си имаше начин да платиш без запомняне на карта ,вече бутона го няма.
Има начин, отдолу под полетата за валидност на картата има един надпис:
This card will be remembered after payment и отстрани  > Натискаш стрелката и ти се появява попъп с избор да не я запазваш. Не ми дава да правя скрин шот на тази страница. Няма как да махнат тази опция по закон, но максимално затрудняват потребителите
Експрес оне са и в моята блек листа, оттогава не са ми пращали с тях Grinning
Благодаря, следващия път ще гледам внимателно. Принципно не искам да е запазена, за да не кликна без да искам на плащане, с добавяне с един клик към пусната поръчка, а не в кошницата.

# 858
И аз не съм го видяла това и я трия всеки път. Следващият път, като поръчвам, ще видя къде е под полетата.

# 859
  • софия
Ето принтскрийн Simple Smile (десктоп)

# 860
  • Асеновград
Благодаря Звънче.

# 861
Здравейте, знам за предишните теми, но от два дни ровя и не можах да намеря активен линк, моля поне като външен вид да ме насочите, пък аз после ще търся по конкретно. Благодаря.

# 862
Аз също съм доволна от express one, никога не съм имала проблем с тях, за разлика от same day. Но и не живея в София.

# 863
  • софия
Аз съм в София и получавам пратки с express one, откакто се появиха. Не съм имала проблем с тях.
Единствените, чиято липса на елементарен професионализъм не успях да приема, са глупаците от sameday. Там няма промяна. Каквито клетници бяха в началото, такива си остават.

Последна редакция: чт, 29 яну 2026, 15:01 от zvаnchе

# 864
И аз съм загледала роботите за прозорци и се чудих дали да поръчам. Изписва ми "Този артикул не е съвместим с търговските обекти във вашата страна". Това трябва ли да ме притеснява или ще си работи нормално в България?

И все пак някой ако е пробвал, ще се радвам да сподели дали е доволен или поне да ме ориентирате къде е обсъждано, нямам възможност да изчета цялата тема.

# 865
  • Асеновград
Моя робот чисто визуално е от този тип https://share.temu.com/2bMV5NikDnB  Много ми е назад в поръчките поне година и нещо трябва да върна за да видя има ли го точно от моя търговец. Аз съм доволна.
При мен дойде от Китай, на по късен етап си спомням имаше проблеми с доставката от европейски търговци, имаше оплакване че не идват и връщаха сума.

Последна редакция: чт, 29 яну 2026, 14:26 от Panayotu

# 866
Аз съм в София и получавам пратки с express one, откакто се появиха. Не съм имала проблем с тях.
Единствените, чиято липса на елементарен професионализъм не успях да приема, са глупаците от express one. Там няма промяна. Каквито клетници бяха в началото, такива си остават.

Повтарящ двата куриера. Sameday ли искаше да кажеш за вторите?

# 867
И аз съм загледала роботите за прозорци и се чудих дали да поръчам. Изписва ми "Този артикул не е съвместим с търговските обекти във вашата страна". Това трябва ли да ме притеснява или ще си работи нормално в България?

И все пак някой ако е пробвал, ще се радвам да сподели дали е доволен или поне да ме ориентирате къде е обсъждано, нямам възможност да изчета цялата тема.

Аз следя темите постоянно, знам че много пъти е обсъждано, но линковете вече не са активни, аз бях сложил един робот в количката, докато се наканя изчезнал, явно сменят постоянно обявите. Пък като знам какви ще са реакциите, направо ме е страх да попитам.

# 868
Аз имам този https://share.temu.com/ZnRCffcrg6B .Дойде за 8 дни с Бокса,нищо че пише,че се изпраща по суша.Ползвах го само веднъж,но успя да падне 2 пъти.Поужили се и се отчупи малка част от кръгчето.Явно аз не правя нещо както трябва.Иначе ми хареса как ги почисти.

# 869
Аз имам робот за прозорци Xiaomi от година и половина, никога не е падал, много съм доволна.
Чакам втория куфар със Сеймдей, те пък са супер, носят ми ги до вкъщи и пишат горе долу час за доставка. Някой питаше за отзив за куфар, ако е добър този, ще ви го пратя, че първия, който дойде не е нещо уау, но за без пари съм доволна.
Да похваля това колие, стои много нежно, нищо ,че е една корда. Видях го във фейса от някакъв бг сайт, реших да го потърся в тему и разбира се, се появи Simple Smile
 https://share.temu.com/btn3gvkjeVB
Тази раничка също ми е фаворит, няма мирис и е много качествена
 https://share.temu.com/eKewoz7KMFB

Общи условия

Активация на акаунт