Къде в Бургас? -Тема 65

• 4 913
  • 144
  •   1
Отговори
# 135
  • Бургас
Сладкарски бутик Креми

# 136
  • Бургас
Да, Креми, на Кисо повече ми харесват, ама са по-скъпи

# 137
Аз харесвам Захаро, но и сладкарница та на Константин Величков в Лазур, но там май не са евтини. Иначе са с оригинална украса и вкусни
Аз Креми я зачеркнах. Последните пъти като взимах сладко и лепнеха в устата, точно като палмово масло

# 138
Тортите на Амадеус също са вкусни.

# 139
  • Бургас
За кръщенето на детето-2024 г., поръчахме от тук: Amuris Cakes Atelier.

Никакво забележки, нито по изработката, нито по вкуса, нито с доставката в ресторанта.

# 140
От Креми купих френска селска за рожден ден, ами...средна хубост. Същата торта от Златина е много по-качествена и по-евтина.

# 141
  • Бургас
Хммм,като ви чета отзивите за Креми и започвам да си мисля, че качеството им е паднало.... Жалко!
А преди бяха страхотни нещата им!

# 142
Има една малка сладкарничка на ул. Гурко, не съм опитвала нещата им, а мисля, че са тип "Домашни". Не знам как е напоследък и Астрея в Лазур. От Неделя последното, което ми хареса, е една зелена торта, много лека и приятна (не се тормозя да помня имена).

# 143
И ние септември месец поръчахме от Креми и не бяхме доволни. Напоследък взимаме от Захаро, а и от Неделя (2day) не са лоши.

# 144
Търся рецептата на торта "Марабу" на Креми. Някой да подскаже? Предполагам, че кремът е на основата на маскарпоне и шоколад, но има и още нещо, сметана може би ...

Общи условия

Активация на акаунт