Къде в Бургас? -Тема 65

• 7 256
  • 234
  •   2
Отговори
# 225
  • Бургас
Добре, че са украинците, че да има кой да работи по магазините уикендите и вечер.
Тези, които ни дразнят с арогантното поведение и лъскавите коли са техните мутри. Обикновено искат да изглеждат и се правят на руски мафиоти. Изживяват като герои от Бригада. Общо взето като при нас преди около 30 години.
Свестните хора навсякъде по света са тихи и бягат от страните си не от хубаво. Българите малко ли работят по света? Всеки от нас има близки, които търсят щастието си някъде другаде. Нямам против който желае да пробва късмета си на друго място. Имам против да не се спазват правилата на държавата, която те е приютила.

# 226
Моя сблъсък с украинци е все кофти ..на няколко пъти щяха да ни блъснат и то все около мол галерия отнемат предимство ,секат пътя и наглеят насреща , на изложението на ретро автомобили една баба буквално свали синът ми от джип на който исках да го снимам за да снима внучката си ..за съжаление с това поведение и емпатията ми се изчерпа ..

# 227
  • Бургас
Някой знае ли дали големия магазин, който беше на Велека на първия етаж, се премести някъде или просто затвори.

# 228
  • Fairbanks, Alaska
Доколкото разбрах, предвижда се магазин Велека да бъде съборен и на негово място да се построи жилищна сграда. Затова и магазинът на първи етаж беше затворен на 02.11.2025. Това ми го каза продавачка в едно от магазинчетата до Велека.
И нейното магазинче също преустановяваше дейност.

# 229
  • Бургас
Търсих в сайта на Белина еко ценоразпис, но не откривам.
Някой да знае как вървят цените за химическо чистене  за якета?

# 230
От коя фирма за пране на килими сте доволни? Имам само телефон на килимарника по препоръка на свеки. Скъсах се да им звъня, не вдигат. Килима ми трябваше изпран за петък. То е ясно, че вече навреме няма да стане, ама поне да стане, без значение от времето.

# 231
  • Бургас
От коя фирма за пране на килими сте доволни? Имам само телефон на килимарника по препоръка на свеки. Скъсах се да им звъня, не вдигат. Килима ми трябваше изпран за петък. То е ясно, че вече навреме няма да стане, ама поне да стане, без значение от времето.
Много съм доволна от Хела. Ползвам ги няколко години вече.
Имате шанс да стане и до петък , много са бързи и точни.

# 232
Карзче, за късо мъжко яке платих 8 евро предната седмица.
За пране на килими пак съм ползвала Белина еко.

# 233
Благодаря, сутринта ще звънна на Хела. 
От Белина еко не съм доволна, изхвърляла съм килим заради тях.

# 234
  • Бургас
Аз редувам Хела с Белина Еко, и от двете съм доволна. Последно ползвах Хела за една вълнена олекотена завивка.

Общи условия

Активация на акаунт